Německá ministryně apeluje na občany, aby při sexu zhasínali a zachránili tak klima. Podívejte se na videoklip, jak dcera při souloži nachytá své rodiče a…

Uveřejněno dne 4 prosince 2014 000 9:06

Následující řádky nejsou žádný žert a říkají nám, jak je v Německu vláda připravena zajít až daleko, aby své občany přiměla být přívětiví ke klimatu.

Německá ministryně životního prostředí zastupující socialisty Barbara Hendricks vytvořila série videoklipů zacílených na to, aby občané spořili energii, a tudíž při tom byli přívětiví ke klimatu. Jeden z klipů ukazuje náctiletou dívku vracející se pozdě v noci domů, tiše po špičkách našlapující, co otevře dveře do obýváku a rozsvítí, jen aby při tomto aktu nešikovně nachytala rodiče. Pýřící se dcerka pak světlo zhasne.

Doprovází to hlas: „Svět za to říká, děkuji. O 5% menší spotřeba energie německými domácnostmi učiní z jedné uhelné elektrárny zbytečnost. To dohromady obnáší ochranu klimatu.“

Někteří z čtenářů by se mohli zeptat, jestli je u Němců zvykem, aby to dělali úplně oblečení. Podle videa to totiž tak vypadá. Možná ale německá ministryně životního prostředí vydá dekret o sexu jen v nevytopených místnostech.

Německá veřejná televize ARD hlásí, že ministryně utratila 1,5 milionu eur daňových poplatníků za vytvoření těchto 30 sekundových videí.

Skutečně budí úžas, že teď byrokraté říkají občanům, za jakých podmínek mají mít sex: úplně oblečení ve studené místnosti bez světla.

Další video ukazuje muže s nadváhou doplňujícího palivo pro své SUV se sněžným skútrem na přívěsu:

U toho je poselství: „Klima říká, děkuji. Klima má radost z každé jednotlivé projížďky na kole.“

Další video ukazuje ženu zavírající okno, aby nemusela poslouchat zvuky řezačky provozované jejím manželem, kterého žerou zombie.

Když zavře okno, tak hlas řekne: „Svět říká, děkuji. Přestaňte nechávat v zimě otevřená okna. Větrání domu jen občas a krátce je pro klima lepší.“

Takže teď v Německu nejenže musíte mít temnou a nevytopenou místnost, ale musíte mít při sexu zavřená okna a být zcela oblečeni. Takhle funguje stát jako chůva v praxi. Ale tady chůva, co to má na starosti, opravdu úplně zblbla. Kancléřka Angela Merkel určitě prozradí, že tato videa přeci nejsou produktem její strany CDU.

Zdroj

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

TOPlist