Němečtí Zelení“ „křesťané zpívejte oslavné písně o islámu“

Uveřejněno dne 6 ledna 2015 000 9:02

Němečtí Zelení se již dočista pomátli. V situaci, kdy vidí, jak Němci stále více odmítají multikulturalismus a islamizaci Německa, žádají křesťany, aby spáchali náboženskou sebevraždu tím, že budou o vánocích v kostelích zpívat oslavné islámské písně místo křesťanských.

Zapomeňme teď na to, že podobné nesmysly hlásá guru sluníček a velekněz „dobra“ otec Tomáš Halík. Ten jde totiž ještě dále a v kostele modlitbami oslavuje společně s muslimy jim společného boha. Výše zmíněná výzva německých Zelených ukazuje, jak zoufalí obhájci islámu a multikulturalismu v Německu jsou.

Ano, stamiliony, ne-li miliardy euro utracené na pozitivní propagaci islámu a multikulturalismu v předchozích rocích nevedly k tomu, že by všichni Němci zblbli a měli zaslepené oči. Spíše naopak. V Německu to dlouhodobě vřelo pod povrchem a jen díky inkvizici sluníčkářů, která jakýkoliv odpor proti islámu označuje za projev nacismu, se odpor Němců neprojevil veřejně již dříve.

Jenže jak se zdá, doba uzrála, řadový Němec již vidí, že není sám. Že to není jen jeho názor a zkušenost s muslimy, ale naopak, že podobný postoj má většina jeho spoluobčanů a tak se osměluje. Osměluje se říci dost. Dost už těch lží o hodném islámu a zlých fanaticích. Dost masového přistěhovalectví nepřizpůsobivých. Dost tyranie multikulturalismu.

A Zelení to vidí, jenže nemají už u většiny národa žádný morální kredit a reálný vliv. Neví, jak zastavit začínající vzpouru obyvatel proti Zelené a multikulturní tyranii, a tak je nenapadá asi nic lepšího, než pokusit se donutit německé křesťany k náboženské sebevraždě.

Křesťané mají na důkaz podpory multikulturalismu a tolerance začít zpívat písničky antikristova náboženství. Jistě – ateistům Zeleným je to jedno, ale věřícím asi už tolik ne. Mohammed je přesný opak Krista a zpívat o něm oslavné písničky v kostele je jako konat mši uctívající ďábla. Jistě se jim někde naskytne ochotná německá verze Halíka, která Zelené, muslimy a antikrista podpoří. Ale také se možná probudí zbytek německých křesťanů a výzva Zelených bude mít přesně opačný efekt ….

Převzato ze stránky sociální sítě Facebook „Stop islám“

AAA.jpg

Zdroj

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

TOPlist