anti M E L O U N

Uveřejněno dne 5 prosince 2010 000 11:22

vaduraaneb ekologické zločiny!

Tak takto se jmenuje cosi , co mají vylepeno na internetu pokud si zadáte do jeho hledáčku antimeloun. Kdo?  Redakce deník referendum.

Co řeší?  Nic.  Co nic. To nic  by  bylo velice  moudré  a bylo by velice užitečné v jejich případě nic neřešit.  Jenže tato zelená parta zelených rádoby akademiků typu Jakub Patočka, Matěj Stropnický, kteří byli odstaveni Bursíkem, který následně s tou celou svojí partou dal pořádně po rypáku naší přírodě v podobně kde jakého pole, stráně, louky a snad i meze, které zasrali  naultimo  solárními panely, které jsou nyní příčinou zdvihání hrantů v nárůstu cen elektrické energie obyvatelstvu této země. Nechť  jedu  dnes  kamkoliv, všude nasraná  zrcadla, jako kdysi portréty Vladimíra Iljiče. A nejen to.  Tito elektrikářští analfabeti řeší Temelín a o podstatě jeho technologie  vědí  nejspíše  jedno velké hovno.  Protože jenom idiot mohl navrhnout a schválit aby tady k dnešnímu dni , byla nádherná krajina České republiky  zasviněna  10.000 těchto slunečních hovadin, které si nemůžou výkonem výroby  vedle toho Temelína ani vrznout.

A pán Bůh zaplať, že tyto myšlenkové ujetiny  byly voličem odstaveny, jinak nás pod ty jejich špígle nacpali jak pod deštník celou republiku  všechny.  Ze Šumavy vyrobili snad největší kůrovcovou pastvinu na světě a všude jinde by jim za to vypálil jednu mezi  paroží,  snad každý lesnický a myslivecký adjunkt  a jenom tady se bude polemizovat o nějakých pásmech cílených škod. Tito troubové mají snad s lesnictvím společný akorát dřevorubecký pozdrav „ Ať nám tvrdne kulatina“, ale ani tady to nemohou myslet vážně, protože dřevorubec se tímto živí a musí se ohánět pilou, zatím co těmto jakoby ochráncům přírody může tvrdnout kulatina akorát  za vytěženým kubíkem dřeva s nějakou jejich aktiviskou.  A tato redakční rada nebo jak se to jmenuje, bude hodnotit takové, kteří na rozdíl od nich, něco užitečného vykonali.

V Břeclavi dne 29.11.2010                                                             V a ď u r a  Otto

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

TOPlist