Otevřeně a ostentativně vámi pohrdají

Uveřejněno dne 2 března 2015 000 15:32

Tito dva mladí politici jsou skutečně obrovským nebezpečím pro Českou republiku.Po opakovaném fiasku strany Zelených a jejího extremistického programu v celonárodních volbách, se zelení extremisté pokusili etablovat pomocí nové taktiky.

Pomocí různých „účelových“ koalic a nově vytvořených „hnutí“. Cílem je schovat svůj „zelený“ původ a extremistickou minulost. Bohužel tato taktika se ukázala být jako úspěšná. Jak v Praze, tak v Brně se neomarxistická strana Zelených dostala do vedení radnic. Jednou to bylo v hanebné koalici se Lidovci a „starosty“, podruhé jako hnutí „ŽítBrno“.
Tento trend je velmi nebezpečný. Jednak umožňuje neomarxistickým extremistům přístup k moci a financím a tedy je udržuje při životě. Klidně si můžeme být jisti, že obě radnici významně navýší podporu různým „neziskovkám“ (které jsou často vlastněny spřátelenými „aktivisty“) a bude podporovat různé úchylnosti jak v menšinové, tak „genderové“ oblasti a velmi pravděpodobně naprosto rozvrátí městské veřejné finance.
Současně to pomůže k etablování nového politického typu. Mladého levicového extremisty, který se již na studiích rozhodl, že nikdy v životě nebude pracovat a nyní má luxusní plat, služební auto, kancelář a rozhoduje o milionech pro přátele.
Stačí se podívat na dva prototypy těchto „nových zelených politiků“:
Matěj Holan – nyní náměstek pro „kulturu“ na brněnské radnici… Tento mladý muž vystudoval v Brně „muzikologii“ (opravdu se nejedná o žert a tento obor se dá na našich VS „studovat“) a nikdy v životě ještě skutečně nepracoval. Jeho život se doposud odehrával na aktivistických shromážděních a ve světě „neziskovek“. Nyní má na brněnské poměry luxusní plat, kancelář a rozhoduje o milionových dotacích do kultury v největším moravském městě!
Matěj Stropnický – syn blízského spolupracovníka V. Havla M. Stropnického. Syn současného ministra obrany a divadelního herce vystudoval pražskou Fakultu sociálních věd. Od svým teenagerovských let je aktivistou ve straně Zelených a pracuje jako „aktivistický novinář“. Nyní se stal náměstkem primátora Prahy…. Se všemi prebendami a mocí.
Jak vidno, radnice dvou největších českých měst , teď ovládli nikdy nepracující extremisté typu Holan a Stropnický (jistě by se dala přidat i pražská primátorka Krnáčová, tak již ale není mladá..) O našich největších městech a miliardových rozpočtech budou tedy rozhodovat lidé, kterí nikdy v životě nepracovali, svět znají pouze z aktivistických meetingů, nechápou, co to znamená vytvářet skutečné hodnoty a ne je pouze spotřebovávat. Prostě lidé bez potřebných životních zkušeností, běžných pracovních návyků a lidské moudrosti.
Co je ale na všem nejhorší, mediální mainstream na celé věci neshledává nic špatného. Naopak oba levicové „novopolitiky“ velebí jako vzor „ctnosti“ a nové „čisté“ politiky. (Radost by z nich musel mít V. I. Lenin a jeho ideál „profesionálního politika“..)
Jaký to ale bude vzor pro mladé lidi? Chceš mít moc, peníze a společenskou prestiž? Není třeba studovat složité technické obory, nebo medicínu! Není potřeba riskovat a tvrdě makat v podnikání! Stačí si pár let dát leháro na humanitních „VŠ“ a studovat třeba „muzikologii“ a  zapojit se do nějaké „vznešené“ aktivity. Třeba za práva „gayů“, či muslimů. Pak již bude cesta na lokální kandidátky zelených extremistů otevřená a bezpracný život zajištěn….
Přitom oběma extremistům jde o prosazování nejhorších neomarxistických zvráceností. Jistě není náhodou, že jak hnutí ŽitBRno, tak strana Zelených, nedávno pořádaly společně demonstraci na podporu rozvoje islámu v naší zemi. Extremisté z obou spolků stáli v Brně s nápisy „islám v ČR chci“… to je na tom ale snad úplně nejhorší tento typ extremistů má pocit jakési vyšší mravnosti než masy Čechů, kteří ho od dětství živili, platili mu studia, „práci v neziskovce“. On proto běžným člověkem otevřeně a ostentativně pohrdá. V jeho širokém srdci je místo pouze pro práva gayů a leseb, přistěhovaleckých vietnamských a černošských kriminálníků a „vyloučených“menšin a možná ještě zvířat. Pro ně má všechny ohledy a toleranci. Pro jeho krajany/vlast mu již  nezbyla. Připadá mu normální, že běžnému Čechovi chce zcela řídit život, přikazovat mu, co má jíst, pít, čím svítit a čím topit, co číst a jak se mají vzdělávat jeho děti…. neopomene jedinou špatnost a zlomyslnost, kterou by běžnému Čechovi mohl provést. Vždyť ti čeští „rasisté a homofobové“ si jeho pohrdání a teror cnosti „přece zaslouží“….
Co dodat. Voliči jak v Brně, tak Praze by se měli vzpamatovat. Za líbivými hesly o „ochraně přírody“ se schovává nejhorší extremismus podporující všemožné zvrácenosti! Bude se to dotýkat hlavně vás! Jsou to vaše města a vaše ulice a vaše daně….
Nás ostatní by to mělo vést k vážnému zamyšlení o budoucnosti humanitního VS školství v naší zemi. Pokud výsledkem těchto vzdělávacích institucí je vychovávání levicových neomarxistických a protinárodních extremistů, pak je na čase tyto fakulty zrušit. Nebo je alespoň přestat je dotovat z veřejných prostředků. Bylo by jistě zajímavé sledovat, kolik zájemců o „genderová studia“ by se našlo, kdyby si museli celé studium do poslední koruny hradit….

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

TOPlist