Činitelka klimatické změny OSN říká, že „bychom měli vynaložit veškeré možné“ úsilí na odlidnění planety

Uveřejněno dne 14 dubna 2015 000 14:18

„V systému je tlak, abychom do toho šli; měli bychom udělat vše, co je možné.“
Činitelé OSN protlačují tvrzení, že by se měla omezit lidská populace, aby se účinně bojovalo s klimatickou změnou. Tohle dlouho prosazované tvrzení neustále protlačovala Christiana Figueres výkonná tajemnice rámcové úmluvy Spojených národů pro klimatickou změnu (UNFCC). Figueres v roce 2013 hovořila se zakladatelem Climate One Gregem Daltonem o „porodnosti obyvatelstva“ jako o příspěvku ke klimatické změně.

„S tím spojený problém je plodnost obyvatelstva,“ domníval se Dalton. „Spousta lidí v kruzích se starostmi o energii a životní prostředí se k tomu ale nechce přibližovat, jelikož je to politicky nabité. Že to není jejich problém,“ dodal.

„Není to ale pravda, že zastavení růstu obyvatelstva by bylo jednou z největších pák na jeden z nejsilnějších hybných činitelů, které pohání nárůst skleníkových plynů?“ ptal se Dalton.

„Méně lidí zjevně vyvine menší tlak na přírodní zdroje,“ odpověděla Figueres, když se také zmínila o odhadech, že obyvatelstvo Země do roku 2050 vyroste na devět miliard.

Dalton se pak zeptal, zda by toto číslo šlo nějak stabilizovat nebo zastavit.

„Je tedy devět miliard nezvratný závěr? Je to něco už upečeného, hotová věc, u které není žádný způsob, jak ji změnit?“ zeptal se Figueres.

„V systému existuje tlak, abychom do toho šli; my to však určitě můžeme změnit, ne? My ta čísla určitě změnit můžeme,“ řekla v odpovědi Figueres.

„Opravdu bychom měli vyvinout veškeré úsilí o změnu těchto čísel, protože my už teď dávno překračujeme únosnost této planety,“ tvrdila dále.

„Takže ano, měli bychom dělat vše, co je možné. Nemůžeme ale upadnout do zjednodušování, že bychom ten problém mohli vyřešit jen omezením obyvatelstva. Není to tak, když se to udělá, tak to máme, je to tak, že udělat tohle, ale s tím ještě tohle,“ řekla tahle činitelka OSN.

Climate One samo sebe popisuje jako fórum o veřejných záležitostech, které prosazuje extrémní akce k boji s klimatickou změnou. Je pobočkou Klubu Commonwealthu v Kalifornii v San Fraciscu, a je to v podstatě diskusní spolek pravidelně navštěvovaný šéfy z vlády a z korporátního businessu.

Figueres, když přijde na klimatickou změnu, nejsou kontroverzní prohlášení cizí. Tato činitelka OSN už před tím popsala cíl UNFCC jako „úplnou transformaci ekonomické struktury světa.“

Také opakovaně říkala, že čínský styl komunistické diktatury je k boji s „globálním“ oteplováním lépe uzpůsoben než ústavní systém US.

Loni řekla Figueres Bloomberg News, že čínská vláda (která dále prosazuje nucené potraty, infanticidu a povinné sterilizace) to „dělá ve věci klimatické změny správně“, i když Čína je zdaleka největším emitorem skleníkových plynů.

Figueres uvedla, že to stranické rozdělení v US Kongresu je pro schvalování legislativy týkající se klimatu „velice škodlivé“, zatímco Komunistická strana Číny stanovuje politiky dekrety. President Obama s tím jasně souhlasí, uvážíme-li neustálé obcházení Kongresu vydáváním vládních vyhlášek o klimatické změně.

Jak InfoWars neustále uvádí, spojování klimatické změny s přelidněním je od základu závadné.

Obyvatelstvo v rozvinutých zemích ubývá a dramaticky roste jen v zemích třetího světa. Už samotná industrializace brzdí populační trend, a i když modely světové populace běžně ukazují, že populace země v roce 2050 dosáhne úrovně 9 miliard a pak začne pomaličku klesat. „Při tom zůstane obyvatelstvo nejrozvinutějších zemí do roku 2050 téměř nezměněné na 1,2 miliardě lidí,“ jak konstatuje zpráva Spojených národů. OSN ale i tak podporuje politiky odlidňování, které jsou v přímém rozporu s jejich vlastními zjištěními.

Jakmile se země industrializuje, tak je průměrná porodnost 1,6 dítěte na domácnost, takže obyvatelstvo západního světa ve skutečnosti ubývá. Tento trend spatřujeme i v takových oblastech Asie, jako je Japonsko a Jižní Korea. OSN konstatovala, že obyvatelstvo bude mít vrchol na 9 miliardách, a pak začne klesat.

Navíc, jak to zdůraznil Economist, globální porodnost klesá.

Jelikož radikální ekologisté tváří v tvář tzv. uhlíkové hrozbě protlačují de-industrializaci světa, tak by tím tento trend, který přirozeně snižuje počet dětí, které lidé mají, naopak zvrátili. Kdyby se tedy dovolilo, aby fanatici klimatické změny své politiky realizovali, tak by globální obyvatelstvo nadále rostlo a přelidnění by se pak mohlo stát i reálným problémem – což je jen další ukázka toho, jak hysterici globálního oteplování ve skutečnosti z dlouhodobého hlediska životní prostředí Země poškozují, když brání přelidněným zemím, aby se vyvíjely, a tak přirozeně snižovaly svou porodnost.

Dokonce, i kdybyste si hráli na ďáblovy advokáty a přijali, že lidé způsobují katastrofické oteplování, a že je nás příliš, a kdybyste pominuli minulé konotace eugeniků kontroly populace a politik odlidňování, tak tyhle metody stejně od základu nefungují jako validní řešení takto vnímané hrozby klimatické změny.

Skutečným řešením by bylo pomoci zvýšit životní úroveň neduživému chudému třetímu světu a umožnit těmto zemím industrializovat se, a pak bychom viděli, jak počty obyvatelstva začnou přirozeně stagnovat.

Třetí svět místo toho zažívá zdvojnásobení cen potravin, a to kvůli politice klimatické změny, jako je převádění ohromných výměr zemědělské půdy na pěstování biopaliv.

Navíc klimatická legislativa neustále protlačovaná rozvinutým světem na tyto země klade menší břemeno, než jsou předjímané požadavky na chudší země, i přes skutečnost, že další omezení emisí CO2 ještě dále zmrzačí jejich chatrné ekonomiky a chudobou postižené lidi.

Předchozí legislativa, jako ta z Kodaňské dohody, umožňovala lidem v rozvinutých zemích emitovat dvakrát tolik uhlíku na hlavu než těm v chudších zemích, které nezpůsobily nárůst emisí, o kterých povídají, že prý ohrožují existenci naší planety. Tato odhalení vedla vůdce třetího světa k obvinění rozvinutého světa z „klimatického kolonialismu“.

Svazování politik životního prostředí s agendami odlidňování otvírá dveře eugenice, a tak vůbec nepřekvapuje, že těmito dveřmi pak proudí hordy elitářské špíny a přímo si tím říkají, aby se právě takto environmentalisté postavili do přední linie politiky hubení.

Jedním z příkladů pro to je v Británii sídlící skupina pro veřejnou politiku The Optimum Population Trust (OPT), který před tím spustil iniciativu naléhající na bohaté členy rozvinutého světa, aby se zúčastnili uhlíkových offsetů, které budou financovat programy omezování obyvatelstva v rozvojových zemích.

Tato skupina v roce 2007 také vydala zprávu oznamující, že děti jsou ‚pro planetu špatné,‘ a že mít velkou rodinu by mělo být stejně zavrženíhodné, jako takové ekologistické poklesky jako časté dlouhé lety, ježdění ve velkém autě a prohřešky proti znovu používání plastových pytlíků.

Ta samá diskusní témata se zas a znova opakují u skupin veřejné politiky a u ekologistů, stejně jako u těch nejvlivnějších učenců v US vládě.

Ač byste si mohli myslet, že nápady na sterilizaci a odlidňování by veřejnost nikdy nepřijala, tak právě tyhle koncepty teď někteří velebí a popularizují jako ten správný způsob cesty lidstva vpřed.

Tato šéfová vůdčího panelu klimatické změny OSN teď tímto pro to poskytuje platformu a v některých případech aktivně tlačí na politiky vynucované diktaturami, které pořádají štvanice na matky těhotné se svým druhým dítětem, unáší je z ulice a zavléká je do vládou kontrolovaných nemocnic, kde se nadrogují a jejich dítě jim zabijí – a to všechno ve jménu záchrany planety.

Zdroj

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

TOPlist