Papež volá po globálním úřadu k uvalení agendy klimatické změny na svět

Uveřejněno dne 23 června 2015 000 11:27

Tato encyklika přichází před mezinárodním vyjednáváním o klimatu.Papež František by rád v reakci na neověřený a široce vyvrácený alarmismus klimatické změny spatřil nový globální politický úřad k donucení „bohatých“ národů Západu, aby dohnaly své občany k přijetí radikálních změn v životním stylu a spotřebě energie.

„Na lidstvo se apeluje, aby si všimlo potřeby změny životního stylu a změny metod výroby a spotřeby kvůli boji s oteplováním, nebo přinejmenším s lidskými příčinami, které jej způsobují a zhoršují,“ píše papež v encyklice. „Četné vědecké studie naznačují, že větší část globálního oteplení v posledních desetiletích je v důsledku velké koncentrace skleníkových plynů… vyrostlé takto vysoko kvůli lidské aktivitě.“

Uniklý koncept se dovolává záležitostí Františkova předchůdce papeže Benedikta XVI, který v roce 2009 navrhl, aby se autoritářské Spojené národy na steroidech zabývaly ekonomickými problémy a nespravedlnostmi světa.

Vydání této encykliky přichází před mezinárodním klimatickým vyjednáváním letos v prosinci v Paříži.

„Papež v sázce Vatikánského postoje na klimatickou změnu světu říká, že ochrana životního prostředí není okrajová záležitost – že je to lidská, osobní a morální záležitost,“ píše Jennifer Anderssen pro Environmental Defense Fund, tj. organizaci partnerskou s Carlyne Group, Walmart a McDonalds.

Tento koncept vyhlašuje, že papež František je v souladu s ekologistickým hnutím a jeho cíli.

Žádný vědecký důkaz o člověkem způsobené klimatické změně

Avšak někteří členové environmentálního hnutí s názorem na klimatickou změnu jako důsledek lidské aktivity nejsou moc zajedno.

„Neexistuje žádný důkaz, že lidské emise oxidu uhličitého jsou dominantní příčinou mírného oteplení zemské atmosféry v posledních 100 letech,“ argumentoval před senátní Podkomisí dohledu při Komisi životního prostředí a veřejných prací spoluzakladatel Greenpeace Dr. Patrick Moore.

Moore dodal, že „asi nejjednodušším způsobem k odhalení bludu extrémní jistoty je pohled do historických záznamů.“

„Když se vyvinul před 500 miliony lety moderní život, bylo CO2 více než 10 vyšší než dnes, avšak život v té době vzkvétal. Pak došlo před 450 miliony lety k době ledové, když byl oxid uhličitý 10 vyšší než dnes,“ řekl.

Moore Greenpeace opustil poté, co tato organizace zamířila ke skalní politické levici. Tuto organizaci teď financují Bratři Rockefellerové a další globalistické nadace.

Kurt Nimmo
Prison Planet.com
June 16, 2015

Zdroj

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

TOPlist