Obama si našel staronového nepřítele. Jakou zbraní ho asi chce zničit?

Uveřejněno dne 11 srpna 2015 000 14:05

Prezident USA Obama prohlásil, že největší hrozbou pro nás a příští generace je změna klimatu a vyzval k boji s touto hrozbou.

Nechci si hrát na odborníka, ale mám pocit, že pravda je poněkud jiná. Především klima se na této planetě mění a bude měnit dál a žádný člověk s tím nic neudělá. Bylo tomu tak již i dávno před námi. Nezmění to ani prezident USA.

Lidé se těmto změnám vždy přizpůsobovali. Bojovat proti změnám klimatu je pošetilost hodná bolševického hesla ,,poručíme větru dešti“. Osobně vidím řadu jiných problémů, které jsou vážnou hrozbou pro naši současnost. Je to především vážná destabilizace současného světa. Destabilizace, za kterou nesou USA zásadní odpovědnost. Tato destabilizace a s ní spojená vlna převážně islámských imigrantů, ohrožuje dnes Českou republiku víc než změny klimatu.

Kromě destabilizace téměř všech blízkých sousedů Evropské unie probíhá také zásadní útok na svobodu a tradiční hodnoty, na kterých stojí naše společnost. Nesmyslné regulace, šmírování, vysoké daně, to vše se nám již dnes snaží podávat jako samozřejmost. Naše společnost čelí mediální manipulací, která nemá v historii obdobu. Pod záminkou boje s klimatickými změnami se odehrávají bezprecedentní ekonomická zvěrstva, kdy se peníze nás všech přerozdělují ve prospěch několika mála vyvolených.

Naše orná půda je zastavěná solárními panely, dotujeme biopaliva, ničíme vlastní zemědělství. Prezident Obama nám ukazuje falešné problémy. Důvod je prostý. Máme zblbnout a bojovat s přírodou, místo obrany své svobody a přirozených práv.

Zdroj

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

TOPlist