Temné plány keňského čaroděje: Obamova uhlíková stopa je otevřenou hrozbou pro svět. Udržitelným rozvojem vstříc otroctví. Vypukne koncem září klimatický chaos? Papež a geoinženýři

Uveřejněno dne 20 srpna 2015 000 8:57

MICHAL SEMÍN komentuje poslední z útoků Baracka Obamy na naši svobodu a dává jej do širších souvislostí s hrozbou „klimatického chaosu“, řízeného globálními geoinženýry.

Skoro to vypadá, jako by chtěl Barack Obama poslat zbytky amerického průmyslu ke dnu. Před týdnem oznámil na americké poměry dosud nejdrastičtější plán na snížení emisí oxidu uhličitého, kterým chce bojovat proti změnám klimatu. Jde prý o největší hrozbu, jíž dnes svět čelí.

V září uplyne rok od chvíle, kdy tentýž americký prezident na zasedání OSN prohlásil, že třemi největšími nebezpečími jsou ebola, Rusko a terorismus na Blízkém východě. Proč ta náhlá změna? Inu, takzvaná epidemie eboly, pokud ve skutečnosti nešlo o něco úplně jiného, je passé. Pozůstatkem nemoci je snad jen dokonalý marketing pro novou vakcínu VSV-ZEBOV společnosti  Merck a NewLink Genetics. Na válku s Rusem nemá momentálně americká administrativa, respektive ti, kdo ji řídí, dost sil. A poté, co organizovaným terorem daří štěpit Irák i Sýrii na budoucí „autonomní regiony“, což odpovídá plánům stoupenců koncepce Velkého Izraele, nezbývá již mnoho světových hrozeb než jsou sucho, nebo déšť, horko nebo zima.

Pokud se snad podivujeme nad tím, proč Obama za největší hrozbu nepokládá nové stěhování národů, pak vysvětlení není složité: I tento fenomén, měnící tvář Evropy, hraje globalistům do karet.

S uhlím to jde s kopce

Ptejme se, co může Obama politicky získat uzavíráním uhelných elektráren, tvořících 40% výroby elektrické energie v USA či očekávaným zvýšením ceny elektřiny pro koncové spotřebitele. Sám připouští, že energetická reforma přijde na miliardy dolarů. I proto se stal snadným terčem pro republikány, kteří jej obviňují ze záměrné likvidace uhelného průmyslu. Dopady na počty zaměstnanců v těžbě uhlí v letech 2016 – 2020 jsou odhadovány na ztrátu 11 000 až 15 000 pracovních míst. Jedna z největších amerických těžebních společností Alpha Natural Resources ohlásila před několika dny bankrot a očekává se, i vzhledem k historicky nízkým cenám uhlí, že ji budou brzy následovat další.

Možná Obamova nástupkyně Hillary Clintonová aktuálním plánům na „boj s klimatickými změnami“ tleská. Obsadí-li prezidentský úřad, sníží prý emise ještě výrazněji.

Operace „Záchrana planety“ vede do otroctví

Přes všechny nepříznivé ekonomické dopady, které Obamova zelená politika bude mít, nesmíme ztrácet ze zřetele, že o ekonomiku již dávno v zásadě nejde. A už vůbec ne o čistší energii či kvalitnější životní prostředí. To zásadní, o co oteplovací politrukové svými bombastickými plány na „záchranu zelené planety“ usilují, je samozřejmě ještě tužší kontrola nad lidmi. A protože „světovému společenství“ dnes vládnou globalisté, tak kontrola globální. Boj s klimatickými změnami je pro dosažení tohoto cíle nesmírně účinným prostředkem, neboť „globální problém vyžaduje globální řešení“.

Vypukne za pár týdnů klimatický chaos?

Letošní podzim a začátek zimy bude na poli „boje s klimatickými změnami“ – a tedy v úsilí o vytvoření globální politické autority, obdařené donucovací mocí – v mnohém rozhodující. Poněkud svérázným způsobem nás na tuto skutečnost upozornil francouzský ministr zahraničí Laurent Fabius, když po jednání se svým americkým protějškem Johnem Kerrym 13. května 2014 prohlásil, že „nám zbývá pouhých 500 dní na to, abychom odvrátili klimatický chaos.“

Přispěje papež k vytvoření světovlády?

Pokud správně počítáme, pak pětistý den od zveřejnění Fabiusova „proroctví“ připadá na letošní 25. září. Samozřejmě nevíme, proč si Fabius vybral zrovna toto datum a co přesně oním klimatickým chaosem míní, ale chvíli o tom spekulujme. V tento den osloví Valné shromáždění OSN papež František, jenž na toto téma vydal na počátku léta encykliku, určenou „celému lidstvu“. Důležitá je tato pasáž: „Jak prohlásil Benedikt XVI. v rámci už rozvinuté sociální nauky církve: „Řídit světovou ekonomiku, obnovit ekonomiky zasažené krizí, a tak zabránit zhoršení současné krize, které by vedlo k ještě větším nerovnostem; vhodným způsobem zabezpečit celkové odzbrojení, dostatek jídla a mír; zajistit ochranu životního prostředí a regulovat migrační pohyby – to všechno si naléhavě žádá existenci opravdové světové politické autority, která byla navržena už mým předchůdcem Janem XXIII.“

A co je tématem letošního zasedání? Nová koncepce globálního řízení udržitelného rozvoje, nazvaná Agenda 2030!

Ta zdaleka nezahrnuje jen energetickou či environmentální politiku. Zasahuje i do takových oblastí, jako jsou zemědělství, zdravotnictví, školství či prosazování „genderové rovnosti“. Bude-li tento plán přijat, bude vyvíjen značný tlak na jeho „implementaci“ (jak se politicky korektně říká diktátu) v jednotlivých členských státech OSN. Tedy i u nás.

Velký uhlíkový bratr

A aby se dopeklo, na co se v New Yorku zadělá, uspořádá v prosinci Paříž Světovou klimatickou konferenci, na níž se očekává účast až 40 000 osob. Ta má mj. najít způsob, jak prosadit globální uhlíkovou daň a další nástroje k omezení tzv. skleníkových plynů. Nemá jít jen o redukci emisí z velkých provozů, ale i o monitorování „uhlíkové stopy“ jednotlivých domácností prostřednictvím nových technologií, zakomponovaných do domácích spotřebičů či osobních automobilů.

Poručíme větru, dešti – utajené geoinženýrství

O čem však tato konference jednat bezpochyby nebude, jsou technologie, jimiž člověk skutečně může klima měnit. Vyvíjejí se v rámci tzv. geoinženýrství a patří mezi ně i „osévání mraků“ jodidem stříbrným či jiné formy „chemtrails“.

Ani o vývoji meteorologických válečných zbraní, umožňujících útočit na populaci nepřátelského území umělým vyvoláním ničivých přírodních jevů, klimatičtí šarlatáni v Paříži debatovat také jistě nebudou.

O to větší důvod, abychom se těmto skutečným hrozbám pro lidstvo věnovali my, plující v protiproudu.

Obama zatroubil do pochodu, papež mu nepochybně 25. září v OSN požehná – a pak vypukne „plánovaný“ chaos. Jakou bude mít podobu teprve uvidíme, ale nic pěkného to nebude.

A proč právě v září? Kdo ví. Nějak si ho ti teroristé v posledních patnácti letech prostě oblíbili.

Zdroj

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

TOPlist