Filozofové či senátoři?

Uveřejněno dne 10 prosince 2010 000 9:33

vaduraSenátoři  dnes jenom filozofovali ve  stylu co by, kdyby, jak by, mohlo by, nemuselo by… Obrázek jak vyšitý se scénáře výuky na jakékoliv blbschůlle od Aše po Břeclav, kde 14 ti letí studenti 5. třídy polemizují o tom, co jim naloží Mikuláš.


Tématem sice nebyl  Mikuláš, ale  fotovoltaika, kterou to tady zasrali Zelení kilowattoví analfabeti za 4 roky dozadu  a českou energetiku vylepšili jak sviňa branku, za významného pasívního přihlížení jejich kolegů z vlády a PS za 4 roky dozadu. A bez rozdílu barev na vlajkách a pohlaví v kalhotách a sukních a dnes se k tomu vyjadřují senátoři a nevědí co s tím. Je to neuvěřitelné, že minule zvolená elita národa dá zelenou paskvilu ze zelených palic a nedovede domyslet důsledky, které v krátké době nastanou. A konzultace s odborníky byla pro ně neznámou. Takže nyní v Senátu řeší:

1. Zdanění tržeb z této solární hovadiny a tím vytvořit předpoklad, aby cena elektřiny pro   obyvatele nepřekročila navýšení 5,5% v roce 2011

2. A ti ještě více průjmoví, chytají dnes dočasnou zácpu z hrozby miliardových arbitráží a ty vyšší hranty by lidem raději nechali.

Takže. Víte Vy vůbec co chcete? No tak na to budu zvědavý, co z  Vás  81 vyleze. Ale zepředu.

Mohli jste si ušetřit práci a starosti už před 4 léty, když jste o tomto trotl návrhu Zelených uvažovali a již tehdy jste se mohli zeptat největšího blba z Břeclavi, dnes nebožtíka, Ignáce Jůliuse Bílka, který byl ještě tupější jak ruské saně a ten už tehdy by s tím poslal koalici Bursíka, Topolánka a lidovce do řiti a měli jste po problému. Měl jsem kdysi v Brně na podniku jednoho náměstka. Byl to prvotřídní tupec, shnilý byl jak vandrák v červenci a jediné co uměl na poradě říci, bylo následující ale silně pravdivé. „ Soudruzi nejhorší problém je takový, který si sami vyrobíte.“ Skvělá myšlenka jednoho profesního idiota, která mnohým z Vás v Senátu a Parlamentu ČR chybí. Škoda, že ten náměstek ředitele již umřel. Zajistil bych jeho přednášku potřebným, v těchto pro občany dvou významných chalupách.

Vážení všichni, kteří jste u toho s Bursíkem byli

Jak dnes vidíte, celá ta fotovoltaika byla bez konzultace s odborníky o připojení do sítě a následkům růstu ceny elektřiny jedno veliké hovínko. A až se Vám bude chtít opět kakat v podobném stylu, potom je nejlepší navštívit WC, spustit kalhoty, nebo vyhrnout sukně, sednout na desku a spustit to tam. Je to rozhodně lepší jak to nechat dojít až do kalhot. Ty následky jsou potom časově daleko náročnější jako ta první varianta. To snad ale už vidíte sami.

V Břeclavi dne 8.12.2010                                          V a ď u r a  Otto

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

TOPlist