Ekoaktivisté dotáhli do Bruselu loď

Uveřejněno dne 13 prosince 2010 000 10:29

vaduraRádio Frekvence 1- ve zprávách v 11.oo hodin

Ekoaktivisté dotáhli do Bruselu loď a protestují s ní proti úbytku ryb v  mořích, jako důsledku jejich rybolovu.

Tak přestaňte vy ochránci kožešinových zvířat a vegoši  žrát tak na husto sardinky, nechť pro to také něco uděláte. Jste vesměs samý vegetarián, pandám  odežíráte bambusové výhonky, cpete se rybama jak najatí a potom to nemá chybět. Žerete kuřata jak o závod, že se to nestihá v Čechách chovat a vozí se to dokonce z Polska a ze salmonely se mezitím posere i gurmán jako já, který si s tím kuřetem občas zpestří jídelníček. A vy budete protestovat!

A ne aby Vás, ochránce přírody, teď napadlo chodit do lesa, kdy myslivci, které rovněž nijak zvlášť nemilujete, nosí do krmelců voňavá seno, topinambury, řepu a kaštany, které nasbírali, něco zasadili a vykopali, něco okopali a vytrhali a ten zbytek museli pokosit a usušit a to všechno ve svém volném čase pro zvěř a nikoliv pro vegetariány, kteří ze samotné lásky k sardinkám by se tam teď mohli chodit po výzvě těch bruselských šašků cpát zadarmo jak prajzi. Těžko byste navíc dnes, vysvětlovali hajnému, že se jdete pouze nacpat a ne šlohnout vánoční stromek.

Zkuste pro ty sardinky a makrely

také něco udělat. Koštněte si třeba jitrnice, jelita, tlačenku, pečený bůček za tepla i pokrajovaný na prkénku za studena, které Vám přinesou nemlich takovou radost a uspokojení jako ty chudinky sardinky i s makrelami, které jsou z moří a oceánů vyžrány skoro do mrtě a nestihá se to množit. Z úbytku druhů a nedostatku příležitostí, začnou nakonec ještě lézt pijavky na raky a potom se v tom galimatyáši nevyzná ani nejlepší genetik planety.

Děkuji tímto jménem sardinek a makrel, všem bruselským protestujícím a jejich bratrům a sestrám v ČR za jejich zdrženlivost v apetitu a pamatujte si, že i z vepřového a hovězího, může být člověk slušně živ. B. Bardotovou by z tohoto výše uvedeného sice klepla Pepina, ale já jí také nečumím do ešusu, čím se cpe.

V Břeclavi dne 13.12.2010                                      V a ď u r a  Otto

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

TOPlist