John Kerry říká, že Američané by měli být vyloučeni z veřejných úřadů, pokud nesouhlasí s alarmismem globálního oteplování, ale ne pokud nenávidí ústavu

Uveřejněno dne 12 listopadu 2015 000 8:59

Demokratická strana znovu dává najevo, že odhazuje jakékoli zbylé vazby na principy, na kterých byl americký národ založen. Ministr zahraničí John Kerry – dlouholetý senátor z Massachusetts, neúspěšný zájemce o presidentské křeslo, disponující 200 miliony USD – se domnívá, že by měl existovat lakmusový test pro všechny budoucí veřejné činitele – pokud nehltají návnadu „globálního oteplování způsobeného člověkem“, nešikují se a nenabíhají jako ve zdařilé sektě, neměli by zastávat volenou veřejnou funkci v USA.

Jak informoval na Talk Radio News Service:

Když ale slyším senátora USA či kandidáta na presidenta říct „nejsem vědec, tak nemohu soudit“, jsem ohromen. Je nepochopitelné, že dospělí lidé s vystudovanou střední a vysokou školou v USA, se zříkají stanoviska, protože nejsou vědci, když se dozví, že se Země točí kolem své osy nebo když se dozví, že slunce vychází na východě a zapadá na západě a děje se tak 24 hodin denně…, a další věci věda říká, že se dějí a my to přijímáme každý den.

A tvrdit, že přes 6 000 studií s peer-review nejlepších světových vědců vypovídá o tom, že ke globálnímu oteplování s přičiněním člověka dochází, tím jakoby se zcela zříkali vysokých veřejných funkcí.

Dodal, že zdroje čisté energie jsou „nepopíratelné“.

Mít jejich názor nebo být utišen a trestán

Kerry s Demokraty celkově prohlásili globální oteplování za tak jasnou věc, že kdokoli nesouhlasící by měl být protiústavně odříznutý od veřejné funkce. Poněkud to zní jako Německo ve 30. letech, kde bylo možno se buď připojit k Nacistické straně, nebo být občansky odsunut (v případě přežití) na druhou kolej.

V případě „demokratické“ části „Demokratické strany“, jako Affordable Care Act (= Obamacare), je její styl vůči názvu přesně opačný.
Možná Kerry v něčem jede? Jak Investors Business Daily poznamenal:
Hra může probíhat na obou stranách. My zde tedy navrhujeme, že žádný alarmista nebo nekritický občan věřící v příběh globálního oteplování zapříčiněného člověkem nebude zastávat vyšší, střední či nižší veřejnou funkci. Dává to smysl. Skoro všichni, kteří souhlasí s tvrzeními, jsou buď političtí oportunisté, tvrdící potřebné věci voličům, případně nějaká jiná skupina získávající body, nebo typy lidí, kteří tomuto problému nevěnovali větší pozornost, převážně protože se jim nechce.

Nic než plán kontroly

Kerryho prosazování 6 000 studií je asi tak platné, jako tvrzení Demokratů, že 97% vědců věří v globální oteplování.

Mimochodem ZDE je možno si přečíst, kde se tento podvod vzal, dále ZDE je popsáno, jak více než 31 000 klimatologů a expertů podepsalo petici, prohlašující, že není důkazu o globálním oteplování způsobeném člověkem.
Pro pochopení, proč je levice tak úzce spjatá s konceptem globálního oteplování způsobeného člověkem, je možno si přečíst o Agendě 21ZDE publikovaly Natural News příběh zahrnující tento koncept.

Je to celé jen o kontrole. Elity chtějí kontrolovat masy skrze regulaci a manipulaci. Není v tom nic složitějšího. Liberálové jako Obama a Kerry a autoritáři v OSN mají jedno na paměti. A tím je zajistit, že nás budou mít pod palcem od narození do smrti, diktujíc nám, jak žít, jak jíst, kde můžeme a nemůžeme pracovat, jaká práva jsou nám udělena – jak naznačují Kerryho absurdní prohlášení o tom, kdo by měl zastávat veřejný úřad.

Pokud prokouknete onen základní koncept, skrývající se za tímto nesmyslným „globálním oteplováním způsobeným člověkem“ – a opravdu to nesmysl je – začnete pozorovat propagandistické lži.

Zdroj

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

TOPlist