I paní Kateřina Jacques bude potřebovat poradce

Uveřejněno dne 16 prosince 2010 000 12:44

katerinaTak paní Jacques bude radit panu premiérovi! Další skvělá „trefa“ do řad nejen vládních, ale i ODS. A navíc pro lidská práva. Jen více takových dobrých zpráv! Kdopak asi dostal ten nápad udělat kozla zahradníkem? Měl by za to dostat medaili.

Chytrá paní Kateřina nedokázala za svého poslancování nic jiného pro své zviditelnění udělat, než mít konflikt s policií, běhat po Poslanecké sněmovně s tibetskou vlajkou jak někde na fotbalovém svatostánku a nebo nakonec vystupovat v médiích jako rozený diskutér s dokonalou slovní zásobou.

Ono to asi jednomu nestačilo. Nebo se někomu zželelo paní Jacques a dal jí šanci? Doufám, že pan premiér je natolik rozumný, že včas zareaguje. Pokud ne, pak by měl nové chytré horákyni dát včas najevo, že další případné podporadce, kteří bude paní Kateřině radit, by si měla dotyčná osoba platit ze svého a ne s tím obtěžovat nás, daňové poplatníky. Protože oblast lidských práv je natolik rozsáhlá, že těžko vyjít jen s elementárními znalostmi. A že má paní Jacques na víc, o tom bohužel zatím moc nepřesvědčila.

Zdroj

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

TOPlist