Opona jde vzhůru: Začne v Paříži definitivní konec světa, jak jsme jej znali? V sázce je víc než jen „přežití druhu“. Přijde doba ledová? Kývne teroristům „pokroku“ Putin, Čína i Indie? Pokud ano, Pán Bůh s námi!

Uveřejněno dne 3 prosince 2015 000 8:45

ERIKA MAGDALENA PEPRNÁ si všímá pozoruhodného houstnutí mediální palby do našich hlav před „klimatickou“ konferencí v Paříži, z jejíchž závěrů nám brzy může být dosti horko, ač se ve skutečnosti zřejmě ochladí

 

Tak jsme se konečně dočkali: nejzáhadnější šelmy dneška prý vymírají. Jak tvrdí nejnovější protektorátním tiskem zmnožené zprávy agentury AFP, mají lední medvědi zase na kahánku. AFP cituje Světové ministerstvo životního prostředí – totižMezinárodní svaz ochrany přírody. Ten tvrdí, že medvědi mohou během 35 až 40 let “snížit stavy” až “o více než třetinu”. Může za to prý globální oteplování planety, a tedy neukázněné bzdící krávy, a vlastně všichni, kdo mají rádi žárovky a odmítají radostně a lépe dotovat obrovskou částkou solární či větrné elektrárny, které mohou potenciálně ohrozit celou naši civilizaci.

Medvěd a mrtvá sousedka

S těmi medvědy je to záhadné: jeden týden vymírají, pak se zase dočkáme zpráv, že je to celé nesmysl, který si vymysleli dva vědci, kteří se nudili při přeletu nad subpolární oblastí. A teď už zase vyhrožují, že vymřou. Ti medvědi (bohužel).

Jsou ty šelmy ale vykutálené! Vlastně takoví Schrödingerovi medvědi, chtělo by se říci osobám, znalým pojmu Schrödingerova kočka. Velmi pravděpodobná hypotéza ovšem tvrdí, že medvědi vymírají vždycky, když mají dlouhou chvíli – přičemž tato epizoda nudy se jim přihází vcelku pravidelně před velkými klimatickými summity. To už je tak.

Případné (dodejme, krajně nepravděpodobné) vyhynutí bílých chlupáčů by samozřejmě bylo docela smutné. Asi jako když vám umře sousedka odnaproti, se kterou jste se nikdy tak docela nepotkali – trochu vás to rozhodí, ale druhý den už o tom nevíte. Koneckonců, nikdo nepropadá záchvatům smutku, způsobeným faktem, že se už po našich lesích a luzích neprohánějí třeba mamut či šavlozubý tygr – které také vyhnalo do říše zapomnění nějaké to historické “globální“ oteplování (či ochlazování). A dokonce nezpůsobila jejich nepřítomnost na planetě ani zásadní problém v ekosystému, který by vedl k vyhynutí druhu lidského. Spíše naopak.

Grázlové bílí, chlupatí!

Což vede k jen na oko nedůležité poznámce: Paralela se sousedkou má ještě jednu stránku. Člověka se při té zprávě zmocní nostalgie – ale kdyby mu ta protivná stará paní ztrpčovala léta život, asi by byla lítost menší. Stejně tak všichni, kdo se rozplývají nad roztomilými bílými kuličkami ozubených chlupů, nejspíš nikdy neviděli živého medvěda, natož ledního. Leda snad v ZOO. Jinak by totiž vyhynutí polárních šelem doprovázely spíš úlevné povzdechy a politicky korektní komentáře typu: dobře jim tak, grázům jedněm bílým, chlupatým!

Masakr pokračuje

Zanechme však politicky nekorektních žertů. O medvědy samozřejmě vůbec nejde. V záležitosti zvané “globální oteplování” jde ve skutečnosti o krk jedinému opravdu ohroženému živočišnému druhu: Nezotročenému, nemanipulovatelnému, ze své hlavy uvažujícímu Člověku svobodymilovnému. Citová manipulace, zahrnující nevinně se tvářící potenciální lidožrouty (podívej, na toho roztomilého chlupáčka, mami!), je jen jedním ze řady “cvičných výstřelů” v křížové palbě před nadcházejícím pařížským masakrem číslo 2.

Čtěte ZDE: Americký vědec: „Oteplovací lež“ je čistá korupce. Vláda USA potřebuje uhlíkové daně. Jsou vedra a sucho důsledkem lidské činnosti? O počasí rozhoduje Slunce. Máme stejnou šanci jako myši v Černobylu?

Čtěte ZDE: Počasí jako válečná zbraň: Začne už konečně pršet? Vyhlásí EU kvóty na vodu? Summit v Paříži o nastolení totality. Politické procesy proti „popíračům“? Geoinženýrská síra

Řádění džihádistů vystřídá neméně nebezpečná falanga ekoteroristů. Řeč je o velevýznamné Klimatické konferenci, která ve městě nad Seinou začne již 30. listopadu. Jejím cílem není nic menšího, než dosáhnout “závazné univerzální dohody všech států světa” o tom, že zase jednou poručíme větru dešti. Aby tentokrát nedošlo k trapnému “škytnutí motoru”, pohánějícího průmysl karbonových povolenek (jako se stalo minulý rok v Limě, kde jednání skončila na mrtvém bodě uprostřed rozpačitých úsměvů a zjištění, že se posledních pár let vlastně vůbec neotepluje), zkouší propaganda využít kde co a kde koho: od medvědů po biskupy. Včetně toho „římského“, který si už sám raději ani neříká papež.

Apocalypse Now?

Někteří z teroristů před nedávnem vydali prohlášení, že prý máme být “do poloviny století kompletně zbaveni uhlíku”. Co tím dámy a pánové mysleli, opravdu těžko říci. Vzhledem k faktu, že celý náš organismus je na uhlíku postaven, nelze než dojít k závěru, že očekávají politicky korektní apokalypsu, která nás  zbaví uhlíku všechny a napořád.

Klimatická dohoda “všech států světa” by znamenala první celosvětově sladěný krok k “boji proti klimatu” – který je především nástrojem pro další omezení lidské svobody. Právě tak jako zákony vznikající vzápětí po (skutečných či inscenovaných) teoristických útocích.

Že jde o náboženství, které se tváří jako  věda, ví každý rozumný člověk dávno. Klimatická historie matičky Země (primárně závislá na Slunci, nikoli na člověku) je příliš složitá a víme o ní příliš málo na to, abychom mohli dělat tak dramatické závěry, jako to pravidelně činí al-Kajda klimaalarmistů. Ale jede se dál. Navzdory přesvědčivým důkazům o opaku (viz třeba zde), navzdory “aféře Climategate”, která ukázala, že přední vědci z IPCC falšují data způsobem, za který by se nestyděly ani české agentury pro výzkum veřejného mínění, politické elity se tváří, jako by dogma o „klimatické změně“ způsobené člověkem byl vědecký axiom (pravda, která se dále nedokazuje).

Jak potopit Climategate

Aféra Climategate byla označována za “nejhorší vědecký skandál naší generace”. Teď už se ale “ledovec” Climategate, který málem potopil Titanik klimatického alarmismu, téměř rozpustil působením všech těch příčinlivých mediálních pšoukalů, vypouštějícími bubliny o ledních medvědech a dalších “obětech globálního oteplování”. Přisadila si i Světová banka, podle které zase naše zhoubná “nedohoda” na klimatických povolenkách způsobí značné zchudnutí populace. Přitom zchudne maximálně Al Gore a jemu podobní příživníci přisátí na penězovody z našich daní.

Ve všem tom tartasu úplně zanikají drobné “zprávičky”, jako byl v létě publikovaný výzkum vědců z Británie, který nedávno prosákl dokonce i na mainstreamové novinky.cz: podle výzkumníků, zabývajících se magnetickými vlnami na Slunci, nás po podivném období naší „spící hvězdy“  čeká dost možná opět „malá doba ledová“. Podobná, jako bylo takzvané Mauderovo minimum a dvě další středověké epizody (a jedna novověká), které přinesly hladomory. Podobná periodická chladná období totiž doprovází nejen neúroda, ale i různé živelné pohromy a další nepříjemnosti.

Začátek konce?

Přesto je krajně pravděpodobné, že se dočkáme univerzálního sbratření a dost možná i závazné dohody o omezení “emisí skleníkových plynů”. I kdyby šlo jen o byznys, bylo by vše dost špatné: Financovat čísi obchod pod záminkou “vědy” je nechutné a potenciálně smrtící nejen pro průmysl a obecně ekonomiku všech zúčastněných. Nehledě na fakt, že pokud se skutečně ochladí, budeme ještě s láskou vzpomínat na doby, kdy bylo teplo.

Čtěte ZDE: Temné plány keňského čaroděje: Obamova uhlíková stopa je otevřenou hrozbou pro svět. Udržitelným rozvojem vstříc otroctví. Vypukne koncem září klimatický chaos? Papež a geoinženýři

Čtěte ZDE: OSN se inspiruje nacisty: Vraždění novorozenců – pokroková metoda zachování lidského rodu? Sociální inženýři v duchu Hitlerově. Cesta ke „klimadiktatuře“ se otevírá

To zase přijdou ke slovu nápady jako sypání uhelného prachu na zamrzlé polární oblasti, aby se trochu oteplilo. Takové a podobné byly populární v sedmdesátých letech minulého století. Pak ale britská premiérka Margaret Thatcherová udělala největší politickou chybu své – jinak úchvatné – politické kariéry. Ve své válce s hornickými odbory se pokusila zahrát trumf: uhelné doly jsou nejen zbytečné, ale i nebezpečné. Zafinacovala proto vědce (tehdy vznikl onen pověstný “panel IPCC”) s jediným úkolem: Dokázat globální oteplování způsobené člověkem. Cesta do pekel je dlážděna dobrými úmysly.

Jenže dnes jde ještě o víc. Klimatická dohoda “všech států světa” by znamenala první celosvětově sladěný krok k “boji proti klimatu” – který je především nástrojem pro další omezení lidské svobody. Právě tak jako zákony vznikající vzápětí po (skutečných či inscenovaných) teoristických útocích. Je jen náhoda, že se tento další pokus o puč proti zbytkům svobody odehraje v Paříži, kde právě odstartoval další díl celosvětově koordinovaného “boje proti terorismu”?

Nakonec budeme ještě těm ledním medvědům závidět. Ale to už bude pozdě. Zatím není. A nejlepší, co můžeme dělat, je zůstat pozornými, navzdory mediální bouři souhlasu, která se kolem Paříže patrně strhne. Sledovat jednání všech aktérů – mimochodem i “konzervativního” ruského prezidenta Putina, který na pařížských pokrokových “táčkách” také vystoupí. Hodí i on tentokrát za hlavu zdravý rozum a vymění ho za pokus stanout “bok po boku” dekadentnímu Západu? A co Čína? A Indie?

Pokud opravdu dojde k tomu, že všichni dosavadní odpůrci tohoto šíleného nesmyslu na tento “převrat” kývnou, měli bychom zpozornět minimálně stejně jako po posledním džihádistickém pařížském představení. Jen se o tom nebude vysílat a psát s hrůzou, ale s obdivem. Protože právě to bude jasný signál, že Nový světový řád a jeho viditelní i skrytí protagonisté nabrali druhý dech.

Dost možná, že série posledních atentátů – od sestřeleného ruského letadla až k výjimečnému stavu ve Francii – byla jenom předehrou. Stejně jako “migrační krize”.

Opona půjde nahoru teprve teď.

Zdroj

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

TOPlist