Podívejte se na dlouhý seznam věcí, které by prý měly být brzy zakázány. Mnozí z vás zapláčou

Uveřejněno dne 28 prosince 2015 000 9:19

Jehlové podpatky škodí ženským nohám. Navíc poškozují chodníky a v budovách podlahové krytiny. Mohou poškodit i zdraví mužů, kteří se za jejich zvukem ohlédnou a zakopnou a…. Je třeba je zakázat, navíc jsou sexistické, ne?

Stejně tak zdraví škodí velmi těsné džíny či slimky, které ženy rády nosí. Jejich nošení může poškodit plodnost žen a tak dramaticky snížit porodnost. Navíc pohled na hezký ženský zadeček odvádí muže od práce. U podprsenek si jist nejsem, nekteří „odborníci“ totiž tvrdí, že nenošení podprsenky ňadra zpevňuje. ale, myslím si, že by měly být zakázány pánské slipy. Způsobují totiž prokazatelně nadměrné ohřívání varlat a tak snížení plodnosti mužů a tedy rovněž ohrožují jejich zraví, ale zejména snižují porodnost a tak díky slimkám a slipům naše společnost postupně vymírá. Tomu je třeba jednoznačně urychleně zabránit! Dále je třeba zakázat hovězí, neboť chov hovězího se dramaticky podílí na nárůstu skleníkových plynů. Je ale třeba i zakázat chov vepřového, neboť konzumace vepřového uráží některá náboženství. Ze stejného důvodu je třeba zakázat psy. Zdá se vám to, co jsem napsal absurdní? Právem, vždyť jsem to myslel nadneseně. Jenže k tomu, co jsem popsal, možná spějeme. Zákazem kouření to začne a nechci vidět, kde to skončí.

Ústava i zákony deklarují (ale nezaručují) mnoho svobod…. a tedy i podnikání a svobodu pohybu. Čili, každý smí podnikat, pokud svým podnikáním neporušuje zákon. Kouření není jako takové zakázáno. Jak může tedy být podnikatel omezován ve svobodě rozhodování, zda bude provozovat ne/kuřácký podnik? Máme snad málo nekuřáckých restaurací a kaváren? Jsem pro, aby platila stávající právní úprava a tedy, aby v podnicích, kde je podáváno jídlo a kam se jde člověk najíst, byly stavebně zcela odděleny kuřácké a nekuřácké prostory. Klidně i v barech. Dost dobře si nedokážu ale představit zcela nekuřácké bary a diskotéky.  Argumentuje se, že kuřáci dávají dětem v restauracích a barech nezdravý příklad. No, děti snad do barů a většiny restaurací (samy) nechodí. Ale když se ti kuřáci vyhrnou na ulici, to dětem na tom chodníku nebudou dávat příklad? Pak si budou stěžovat obyvatelé bytů (a právem) nad těmi podniky, že je na chodníku krávál a že jim čmoud jde do oken. Tak zakážeme kouřit i na chodnících, ne?

Ale zřejmě je ten navrhovaný zákon ještě nedokonalý. V lese se pokud vím kouřit nesmí, ale co ostatní příroda? Škodliviny z kouření budou poškozovat zdraví zvířat, budou padat na pšeničná pole a lidé je budou konzumovat prostřednictvím pečiva. Měl by platit zákaz kouření v prasečácích, kravínech (tam snad platí, aby to nebouchlo), protože jinak budeme jíst kouřením kontaminované maso. To samé v drůbežárnách. Soused ob dům snad již patnáct let topí (i vlétě pro ohřev vody) čím se dá, všetně plastů. Žádné stížnosti nepomohly. V zimě je to tak děsné, že se nedá venku na zahradě dýchat. V létě to není o nic lepší. Nemáme ale právo volby, protože tu bydlíme. S ne/kuřáckou restaurací či barem právo volby mám.

Plošný zákaz kouření je stejný nesmysl, jako zákaz pokerových turnajů coby „harazdu“. Je to alibismus a nepřijatelné zasahování do svobod člověka. Neničí si zaměstnanci dolů, hutí, chemických či ostatních prašných či zdraví škodlivých prostorů své zdraví? Ničí, pracují tam s tímto vědomím a dobrovolně, stejně tak jako zaměstnanci kuřáckých restaurací a dalších podniků. Ty se mají zakázat z důvodu, že poškozují zdraví nejen hostů, ale i personálu. Ptám se tedy, zakážeme i doly, hutě, chemické provozy, lomy? Zdraví poškozují exhalace továren, auta, zejména ve městech. Zakážeme tedy i auta a továrny? Infarkt je prokazatelně způsoben u lidí i stresem. Většina lidí žije ve stresu díky způsobu, jakým jsou defacto nuceni žít, díky stávající politice, která je do toho stresu žene. Zakážeme politiku, druhá a třetí zaměstnání, strach zda nepřijdeme o práci?

Máme prý Ústavou zaručeny svobody, ale to dávno neplatí. Nejen Brusel, ale i naše Vláda tato práva postupně omezují nařizují, jaká  svoboda je ta správná a jaká ta špatná. Namísto zastaverní islamizace Evropy a bezpečnosti jejích občanů se probírá zahnutí okurek či banánů, velikost úlů či garážových vrat, zakazují se zabijačky, ruší se vánoční stromky, prosazují se halal porážky, zakazuje se kouření. Za chvíli přijde daň z ovocných stromů a pěstování zeleniny jako nezdaněného příjmu, daň ze studní, daň z čerstvého vzduchu, daň ze vstupu do lesa a sbírání lesních plodů, daň ze čtení propagandy v mediích, a další. Možná dojde i na ty dámské lodičky na jehličkách, což by mne už fakt dorazilo. Máme prý ústavně zaručena práva svobody vyznání, projevu, podnikání. Jenže nic z toho už neplatí.

A tak třeba soudruzi politici zakáží i ty podpatky. I když se nám mužům  (i ženám) osobně líbí a „vyvolávají emoce“. Jenže ničí podlahu doma, chodníky, byť jsme si tu podlahu i chodníky zaplatili ze svých daní a tak je třeba jehlové podpatky zdaníit nejen na chodnících, ale i doma. Není problém. Že jste si dům, byt a jejich podlahu zaplatili z čistého příjmu a odvedli daně? Vždyť i vaše bydlení máte ze zdaněných peněz a stejně je vám znovu zdaňují daní z nemovitostí,či z jejich prodeje, tedy vás trestají za to, že jste pracovali, šetřili a pořídli si ze své práce své obydlí a nepožadovali je od státu. Stát totiž úspěšné trestá. Flákače podporuje a kritiky podpory flákačů obviňuje z rasismu a xednofobie. A tak budou třeba časem lodičky a kozačky jen tajně na černém trhu. A nepřizpůsobivým, flákačům a migrantům budeme přispívat na tablety. Tak je to správné, tak to má být. A kdo je proti, je xenofob. Kdo chce podpatky, je sexista. Tak jsme my, politici rozhodli. .

Kuřáci prý omezují práva nekuřáků a poškozují jejich zdraví, Čím a jak? Pokud chcete smysluplně a demokraticky „regulovat“, pak nekuřáckým podnikům snižte daně, ale zakazovat kuřácké restaurace a bary je nedemokratické zvěrstvo. Je dostatek nekuřáckých podniků. Je plno podniků s dobře oddělenými prostory.  Restaurace či bar není poskytování veřejných služeb pro blaho občanů. Je to podnikání, jehož svobodu Ústava deklaruje, ale jak vidno, nezaručuje. Vážení politici, víte co je svoboda a demokracie v tomto případě? To, že si mohu vybrat. Tedy na konkrétním případě – kuřák by si rád dal k jídlu něco, co vaří jen v nekuřácké restauraci. Nikdo mu nebrání, pak ale musí respektovat zákaz kouření. Kuřák by si rád dal něco dobrého v kuřácké. Platí to samé, musí počítat s tím, že se tam kouří. To je svoboda.

Horník, slévač, chemik a další nemají šanci ýběru toho samého, ale zdraví neškodlivého prostoru. Ten, kdo chce jíst, pít, bavit se tu volbu výběru má. Navržený „protikuřácký“ zákon je ve stávajícím znění popřením svobod i demokracie jako takové. Chcete nám zakazovat psát co si myslme, cítíme, chceme či nechceme, chcete nám nařizovat co je „správné“, chcete nás kriminalizovat za naše obavy z islamizece Evropy a chcete nám zakazovat právo výběru podniku? Pak počítejte s tím, že vám o volbách vystavíme účet. Na rušení jakýchkoli poplatků či sliby, že ANO bude líp, už málokdo skočí. Ono je totiž většině (mimo vás politiků) mnohem hůř.

Zdroj

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

TOPlist