Jeden z největších „tunelů“ století

Uveřejněno dne 31 prosince 2015 000 9:27

Vliv civilizace na změnu klimatu Země je nepatrný a hlavně nekonrolovaterný. A v nekontrolovanosti je právě skryto to čertovo kopýtko. Pařížský kongres k tomuto tématu pod patronací a peněz OSN byl velkým spektáklem.

Politikové si udělali předvánoční výlet do Paříže. Dopravu jim zaplatil vysílající stát, pobyt šel z fondů, které naplňují daňoví poplatníci. Hlavním programem bylo přesvědčit lid, že za oteplování zemské atmosféry může současná civilizace. To bylo“řečnění“, nepodložené argumenty a vědeckým poznáním. To se jen nevidí a neslyší i když podobných divadýlek je v dnešním světě habaděj. Většina těch „politikářů“ chce rozumné lidi oblbnout Hlásanými nesmysly a media jí v tom pomáhají.Bodejť by ne. Jim jde také o kšeft. Psát jen, že se mění v průběhu času klima, pozornost čtenářů, diváků a posluchačů příliš nevzruší. Ale, že stoupne hladina moří až o pět metrů vlivem tání ledovců, když led ve skutečnosti např. v Antarktidě přibývá, jak bylo zaznamenáno přístroji na družicích, které oblétají Zemi. Že zmizí velké části území přímořských států, která mají malou nadmořskou výšku, pod vodou a s nimi lidé a majetky, to už je jiný „kafe“. Na to se dají psát titulky na čtvrt strany, pořádat „moudré“ debaty „odborníků“ a vyvolávat strach, který je dobrým obchodním artiklem.

Lidé rádi věří mýtům. A toto je mýtus přímo křišťálový. Ale hlavně jeden z největších „tunelů“ našeho mladého století. Šibalům se podařilo přetáhnout jej ze století minulého. Krmí ho jako předvánoční husu šiškami nepravd a vymyšleností.

Peníze z tohoto kšeftu potečou na konta různých zelených, bioekologistů a velkošmejdů. Je to převod peněz a bohatství chudších a chudých na konta bohatých.

Milan Dubský

Zdroj

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

TOPlist