Deset věcí, na které by si měli dávat hledači pravdy v roce 2016 pozor

Uveřejněno dne 28 ledna 2016 000 8:50

Máme zbrusu nový rok a jako hledači pravdy bychom se měli mít na pozoru před umělými konflikty, které jsou určeny k tomu, aby nás vedly k novému globálnímu řádu. Ideální situace pro nás je taková, kdy jsme velmi ostražití a zároveň se můžeme radovat z našich životů. Šťastný Nový Rok všem.

Chcete být efektivní? Chcete se cítit plně orientovaní na život? Pak se odtrhněte od nevědomosti a věnujte pozornost tomu, co se děje, jak celosvětově, tak i na domácím trhu. Rozhodujícím prvkem pro přežití v roce 2016 bude naše schopnost věnovat pozornost tomu, co je důležité, co se zhoršuje. Tak na to dávejte pozor a buďte ostražití vůči nastraženým pastím, nadcházejícím konfliktům, podvodům a novým výzvám, které nám vstoupí do cesty, a buďte připraveni na rychlé nalezení efektivního řešení.

Zde je několik důležitých věcí, na které byste si měli dávat pozor v novém roce. Tento seznam je produktem postřehů, učiněných v minulosti, pozorování lidského chování v kontextu s dnešním sociálním inženýrstvím, stejně jako postřehů, týkajících se jasně stanovených cílů státu. Poučme se z minulosti, pozorujme a naslouchejme tomu, co se děje, a co se říká. Věnujte tomu všemu pozornost, neboť naše budoucnost je na vážkách. Nestává se každý rok, že toto vůbec můžeme vyslovit. Ale jsme na pokraji třetí světové války, zkorumpovaná vláda nám odebrala všechna naše práva a soukromí, jsme obklopeni násilnou říší, která si libuje v zotročování druhých, a jsme obklopeni světem, kde zinscenované masové střílení se stává normou … Pokud toto není důvod k obavám, tak potom nevím, co jiného by to mohlo být.

Zde je deset věcí, o nichž si myslím, že by si jich měli být všichni hledači pravdy vědomi a měli by vůči nim zůstat ostražití a bdělí.

1. Dejte si pozor na stejné volební sliby, které zazněly při minulých propagandistických volebních kampaních

Propaganda je již intenzivnější. Politicky řečeno, je to jedna velká opakovací verze, stejně jako ve filmu Na Hromnice o den více. Stejné lži, proklamovaná morálka a sliby. Politici říkají hloupým stupidním idiotům, kteří jim věří, přesně to, co chtějí slyšet. Jsme svědky show, která se už začala rozvíjet, tak jak se blíží konec roku 2015. Ačkoli mnozí z nás vědí, že je to show plná lží a klamu, jsme již nyní svědky toho, že dokonce i alternativní média berou politiky čas od času vážně. Jako kdyby se někdo opravdu chystal vstoupit do politické sítě, která číší korupcí, a chtěl skutečně něco změnit.

Dbejte varování, prosím. Podívejte se kolem sebe a uvědomte si, že nám lžou každý den. Politici, kteří zneužívají platformu zkorumpovaného systému, budou dělat to, co jim řeknou ti stejní „nadřízení“, kteří způsobili události 9/11. Smutnou realitou je, že od té doby nebylo nic napraveno. Zločinci jsou stále ve vedení, vše řídí, a to by právě mělo být v nadcházejících volbách hlavním předmětem.

Místo toho, abychom opět naletěli na typický volební rok (spojený s kontrolou mysli, navozené zavádějícími vybranými informacemi), pojďme všichni přemýšlet o tom, jaké lži nám Obama navykládal za posledních sedm let. Nyní více než kdy jindy bychom měli „vyhrabat“ veškeré volební sliby, související ze svobodou, které nám Obama nasliboval a podívat se, zda je to použitelné k tomu, abychom probudili více lidí a ukázali jim podvod, který americké volby představují. Mějte na paměti, že Ron Paul byl mnohem populárnější, než John McCain, Mitt Romney nebo kterýkoliv republikánský kandidát v roce 2012, ale přesto byl vyřazen kvůli podvodům a korupci.

Zeptejte se sami sebe, jakou má Amerika naději ve volbách, které budou jakkoliv méně zkorumpované? Se vstupem do roku 2016 by toto měl být váš způsob uvažování ohledně volebního období.

2. Dejte si pozor na více zrádců, kteří jsou „herci krizových situací“ a dobrovolně se hlásí ke spolupráci při zinscenovaných střelbách pod falešnou vlajkou

Obama již prohlásil, že hlavním tématem jeho agendy v roce 2016 bude kontrola zbraní. Uvědomte si, jakou sílu a přesvědčivost má dlouhý seznam zinscenovaných hromadných střeleb, kdy zrádní „herci v krizových situací“ jsou využíváni k tomu, aby vyprávěli „příběh“. Tyto zvláštnosti jsou do nebe volající. Vyberte si jakékoliv zinscenované hromadné střelby a všimněte si, jak každá z nich je jedinečně falešná. Každá z nich má své vlastní zvláštnosti a nevysvětlitelné komponenty, které prozrazují, že jsou střelby zinscenované. Např. dvě plynové masky, spatřené při střelbě v divadle v Coloradu nebo zpráva o tom, že tři bílí vysocí muži ve vojenské uniformě byli spatřeni při střelbě v San Bernardinu. Dále podezřelý bílý muž, který byl na útěku a prosekával si cestu lesem v Sandy Hook, a o němž už nikdy nepadla ani zmínka nebo četa agentů Craft International, kterými se to jen hemžilo v Bostonu na místě exploze ještě předtím, než tam vybuchla bomba. Nebo chybějící důkazní videa na mobilním telefonu z natáčení v Paříži a důkaz o stejných „hercích v krizových situacích“, kteří se znovu a znovu objevují při různých střelbách. To je jen několik příkladů, jak herci v krizových situacích a hlavní aktéři jsou znovu a znovu využíváni. Nyní nastal čas, aby tomu celá Amerika věnovala pozornost a začala se zaměřovat na to, co můžeme dělat s těmito zrádcovskými herci.

Jedna věc, kterou můžeme jasně pozorovat je, že „řídící kontroloři“ jsou nyní silně odkázáni na tyto herce v krizových situacích. Obracejí se na tyto aktéry kvůli spolupráci a pravděpodobně jim velmi dobře platí. Udělejme krok zpět a uvidíme model v této hře. Spojme se dohromady a najděme nějaký nový způsob, jak ukončit tuto zradu a podvod. Možná, že by někdo mohl infiltrovat do procesu získávání nových členů a nahrát ten rozhovor, aby to potom všichni slyšeli. Možná bychom mohli vymyslet nějaký soudní proces, který by zajistil vystavení zatykače na tyto občany. Je čas být kreativním. Více k tomuto tématu chystám v příštím roce 2016.

3. Pozor na zbrusu novou pro-válečnou propagandu, vedoucí až ke třetí světové válce

Třetí světová válka neoficiálně začala v Sýrii, když USA, Izrael, Saudská Arábie a Turecko brání ISIS v naději, že se jim podaří svrhnout syrského prezidenta Bašára Asada. Můžeme očekávat, že se v roce 2016 bude budovat vládní propaganda ve stylu 2. světové války. Očekávám, že se Pentagon zaměří na profesionální sportovní odvětví a na vysoké a vyšší odborné školy se sportovním zaměřením, kde začne se zbrusu novou pro-válečnou propagandou, čímž se začnou vymývat mozky mladým mužům, že by se měli připravit na boj proti ISIS. Předpokládám, že rovněž Hollywood a mainstreamová média začnou v roce 2016 s obrovskou propagandou. Budou pravděpodobně využívat více a více událostí, vzniklých pod falešnou vlajkou, a budou je spojovat s ISIS. Potom toto použijí jako stimul ve stylu událostí 9/11 (kdy reptilní mozek„lower-brain“ měl na svědomí pudové reakce) k oklamání děti, že toto znamená válku.

Nechť krev těchto nevinných, snadno oklamatelných dětí, spočine na rukou jejich rodičů, kteří umožnili svým dětem, aby naletěly na vládní propagandu, odehrávající se stejně jako v době 2. světové války. To je úkolem rodičů, aby své děti upozornili na vládní propagandu. Z toho důvodu obviňuji rodiče mladých mužů, kterým jsou vymyty mozky a oni si myslí, že jdou do války bojovat proti ISIS, který Amerika stvořila. V roce 2016 bude nevědomost úplně stejná jako zneužívání dětí. S nárůstem nových globálních médií a celosvětové nezávislé žurnalistiky, které odhalují pravdu o situaci v Sýrii, neexistuje žádná omluva pro to, aby lidé stále věřili lžím mainstreamových médií a přitom sledovali, jak jejich syn nebo dcera zemřou v boji proti kriminálním tajným spolkům.

4. Dejte si pozor na blížící se bankovní kolaps a vlnu popření

V roce 2016 se nevyhnutelný kolaps amerického dolaru bude stále více blížit realitě. Dlouho očekávaný kolaps změní způsob života všem Američanům, a to zejména těm, kteří jsou závislí na finanční pomoci od vlády. Uvědomte si, že všichni Američané jsou zahrnuti do programů vládní pomoci (Government Aid programs). Potom ještě zvažte, že téměř všichni Američané pobírají léky na psychiku. Nyní se zeptejte sami sebe, co se stane, až jim tyto jejich léky na psychiku dojdou? A co takhle, když dojde jídlo? Už vám to dochází?

Hledači pravdy musí být nyní, více než kdy jindy, připraveni na finanční kolaps, který by mohl hrát pěkně do karet finanční elitě. Všichni víme, že se na to připravovali pěkně dlouho, a nyní jsme této realitě blíže, více než kdy jindy. Musíme přestat ignorovat zamítající tvrzení z mainstreamových médií, na jejichž základě byste si pomyslely, že se nic neděje. Místo toho teď převezměte kontrolu nad svým životem, plánujte dopředu apřipravujte se na přežití. Sdílejte toto varování s rodinou a přáteli a začněte si dělat plány.

5. Dejte si pozor na zavádějící informace „pouze Izrael provedl útok 9/11“, které pronikají do povědomí o tom, co je skutečně pravda o 9/11

Nyní jsme svědky toho, jak se k nám plíží tyto hlasy online – přes Facebook, YouTube a různé blogy. Hlasy prohlašující „novou“ pravdu o 9/11. Hlasy, které chtějí, abyste zapomněli na to, že zločinecká síť, která provedla útoky 9/11, vyvázla bez potrestání a nyní vytvořila ISIS, se snaží vytvářet půdu pro 3. světovou válku v Sýrii. Tato síť, která nám vzala exponenciálně více svobod od doby 9/11, vykonává masové střelby celou dobu a čeká na to, až bude moci spustit v roce 2016 nový světový řád. Po celou dobu je nová psychologická operace již v pohybu, hluboko uvnitř aktivit, týkajících se pravdy o 9/11. Je to přímo výsledek myšlenky profesora Casse Sunsteina o tom, jak kognitivně infiltrovat pravdu o 9/11. Tato kognitivní infiltrace už je zde, moji kolegové hledači pravdy, takže tomu začněte věnovat pozornost.

Jak jsem vysvětlil na nedávné prezentaci na toto téma v Los Angeles – pokud začnete provádět svůj vlastní výzkum o 9/11, tak jasně uvidíte, že zavádějící informace“Izrael to udělal“ je dílem zpravodajských služeb.

Prvořadým cílem těchto aktivit je odklonit vinu za 9/11 od Bushovy administrativy a všech spiklenců, identifikovaných za posledních 14 let a místo toho obvinit národní stát.Apeluji na hledače pravdy, aby si uvědomili, že obviňování „národního státu“ je taktikou typických zpravodajských služeb, protože národní stát není nic jiného, než nějaký koncept. Aktivity spojené s obviněním, že „Izrael to udělal“, vedou k tomu, že se nic nevyřeší obviňováním obecného konceptu „Izraele“. Vědí příliš dobře, že jediný důvod, proč jsme dosud nepotrestali viníky za 9/11, jako jsou Bush, Cheney, Rumsfeld, Ryce, Powell, Paul Bremer, Bernard Kerik, Dov Zacheim, Rudy Guilliani, generál Eberhart, Larry Silverstein a dlouhý seznam kriminálníků, kteří mají na vině 9/11, je ten, že zkorumpovaný právní systém, jako je Komise 9/11 (9/11 Commission) a NIST, je koupený. Problém spočívá v samotném kořeni systému.

Navzdory tomuto se nové aktivity, týkající se obvinění „Izrael to udělal“, snaží rozdělit počiny o hledání pravdy o 9/11 do různých táborů – „udělali to muslimové“, „udělali to USA“, „Izrael to udělal“ a brzy, možná koncem tohoto roku nebo v několika málo následujících letech konečně objevíme na „28 stránkách,“ že to udělala Saudská Arábie. To je to, o čem je kognitivní různorodost.

To je způsob, jakým zpravodajská služba rozděluje aktivisty, takže skuteční pachatelé vyváznou bez trestu. Zažili jsme tu stejnou „novou“ každých pár letech od dob atentátu na JFK . „Nové“ důkazy byly stále uveřejňovány (zpravodajskou službou), jen aby se zředila a zkreslila konverzace o tom, kdo to skutečně udělal. Jako vždy, „nová“ informace, jako v případě nového zavádějícího tvrzení „Izrael to udělal“, je vždy vybrána pečlivě, hlavně aby vina nepadla na skutečné zločince (Lyndon Johnson a CIA). Hledači pravdy by se neměli nechat oklamat těmito starými taktikami. Podívejte se na video k tomuto tématu zde. Budu mluvit o tomto tématu mnohem více v roce 2016.

6. Dejte si pozor na zinscenované, narůstající rasové, náboženské a genderové války za účelem rozdělení lidí

Všímá si někdo toho, jak levice a pravice stále přispívají k nárůstu rasových, náboženských a genderových válek? Očekávám, že tyto bitvy dosáhnou svého vrcholu v roce 2016. Politici a prezidentští kandidáti nadále s touto hrou pokračují. Více než kdy jindy jsou Američané rozděleni. Neo-feministické hnutí přichází s posvátným ženstvím. Snaží se tím potlačit a kriminalizovat humánní maskulinní projev. Konečným výsledkem je společnost, plná smíšených rolí, ztracených ctností a zavádějících hodnot. Jakmile jsou jednou lidské a rodinné hodnoty ohroženy, stane se to ideálním prostředím pro vládu, která tak může zasáhnout a mít dominantní vliv, zejména na dítě.

Islamofobie je na rekordním maximu, neboť vůdčí kontroloři se snaží propojit ISIS s islámem, a to navzdory důkazům, které dokazují pravý opak. Nicméně západní mainstreamová média mají stále svá zombie, kteří věří, že ISIS jedná jménem všech muslimů. Když víme, že ISIS nebo ISIL je politicky zmocněná, teroristická skupina, kterou řídí CIA a Mossad, tak jak ji může někdo se zdravým rozumem přirovnávat k islámu?

Dejme si pozor na rušivé zpravodajské události, jejichž cílem je usilovat o větší rasismus. Vidíme tuto taktiku po celou dobu. Místo toho, aby mainstreamová média konfrontovala policii se skutečným stavem, překrucují události, týkající se střelby, aby měly rasový podtext.

Více než kdy jindy je čas odmítat hlasy těch, kteří nám chtějí říkat, že všichni muslimové jsou teroristé nebo že ten, kdo se honosí vlajkou Konfederace je terorista nebo že všichni černoši jsou zločinci. Uvědomte si, že toto je americká vojenská a zpravodajská propaganda, která má za úkol rozdělit lidi a ospravedlnit válku. Nedovolte, aby na vás, hledače pravdy, měla tato propaganda v roce 2016 vliv.

7. Dejte si pozor na „víru“ v globální oteplování, tak jak se nám snaží uvalit globální uhlíkovou daň

V roce 2016 se to bude jen zhoršovat. Mluvím o víře v globální oteplování, která pracuje na bázi autopilota. Hnutí, které ignoruje logiku a rozum, je rozhodnuto zotročit celé lidstvo uvalením trvalé uhlíkové daně na všechny lidské činnosti, postupuje tak rychle, jako nikdy předtím, díky spolupráci s OSN a její agendou. Pojďme pokračovat ve shromažďování všech důkazů, které potřebujeme pro obžalobu a doufejme, že budou odsouzeni všichni, zejména takzvaní IPCC „vědci“, financovaní vládou, kteří nadále rozšiřují klamné zprávy o globálním oteplování ještě léta poté, co bylo prokázáno, že toto hnutí ve prospěch globálního oteplování je lživé.

Pojďme si také představit, že v roce 2016 budou masivní protesty. Pokud to bude nutné, tak proč bychom nemohli bojkotovat společnosti, spolupracující s agendou pro zdanění klimatu. Něco se musí nakonec stát, takže zůstaňme bdělí ohledně této problematiky v roce 2016. Fakta mluví sama za sebe, takže pojďme se snažit, aby nastal den, kdy argumenty, o které se opírá hnutí na podporu globálního oteplování, budou u soudu zpochybněny. Jinými slovy, pojďme vyzvat zbytečně alarmující aktivisty, propagující globální oteplování, aby prokázali svá tvrzení nebo jinak budou čelit vězení za podvod.

8. Dejte si pozor na to, jak mladí lidé, narození v novém tisíciletí, chápou nový světový pořádek

Některým z vás to může připadat překvapivé, ale my zde máme mladší generaci lidí, složenou z mnohých, kteří jsou příliš mladí na to, aby si pamatovali události 9/11. Mnozí z těchto takzvaných „Millenials“ (mladí lidé narození v novém tisíciletí) “ jsou X faktorem, pokud jde o budoucnost Ameriky, protože mají sklon chápat mnoho z toho, co se děje, ale zdá se, že jim chybí alarmující obavy, znepokojení a naléhavost situace. Zdá se, že mnoho z těchto mladých lidí přijímá svoje zotročení, protože to je všechno, co zná. Narodili se do otroctví, takže se zdá, že neví jak se bránit. Hledači pravdy si musí dávat pozor na tento faktor v souvislosti s tím, jak se pohybují kupředu. Oslovte tyto lidi a pokuste se jim vysvětlit, co je to čest a vlastenectví, a jak se to liší od toho, být stoupencem řádu. Vyhodnoťte jejich smysl pro lidskost, hodnoty, celistvost a závazky vůči svobodě. Musíme si být vědomi toho, že někteří z těchto mladých lidi mohou být pod nějakým druhem masové kontroly mysli, která nutí lidi dělat cokoli, co jim řekne stát. To jsou moje obavy. Mým záměrem je rozšiřovat toto téma a přivést k němu pozornost lidí, protože rodiče, hledající pravdu, mají povinnost vychovávat své děti a identifikovat znaky, které naznačují, že někdo může podléhat masovému ovládání mysli.

9. Dejte si pozor na americké vojenské příslušníky, kteří jsou následovníky řádu

Toto téma jde ruku v ruce s předchozím tématem, týkajícím se mladých lidí, narozených v novém tisíciletí. Mnozí američtí vojenští příslušníci jsou dnes mladí lidé, narození v novém tisíciletí, kteří slepě poslouchají rozkazy. Je na nás, abychom mluvili s těmito muži, a dokázali posoudit, zda by skutečně poslechli rozkazy k zabití nebo ublížení americkému občanovi. Jak se více a více přibližujeme ke konci Ameriky, třetí světové válce a jiným masovým událostem, do kterých by mohla být nasazena americká armáda (nelegálně) proti americké veřejnosti, dávejme si pozor na tyto faktory, poslušné řádu. Připomeňme našim rodinným příslušníkům a přátelům, kteří narukovali do armády, že následování řádu je protiprávní a že je to zbabělé. Jen opravdový člověk, který vyznává skutečné hodnoty a má odvahu, se dokáže postavit za pravdu a odmítat nezákonné rozkazy. To je lekce, kterou by se měla naučit policie a armáda. To je poselství, které bychom měli sdílet s armádou a policií. Připomeňte jim jejich přísahy v roce 2016. Doufejme, že si přesně uvědomí, co je v sázce. Pojďme také sledovat znaky, které má člověk, jež je příliš dobrým následovníkem řádu.

Je důležité rozšiřovat toto téma mezi mladými lidmi, narozenými v novém tisíciletí, stejně jako mezi příslušníky policie a armády. Potom ať si přemýšlí o tomto problému a ať zpytují svoje svědomí a zásady morálky.

10. Dejte si pozor na byznys s rakovinou

Na závěr, budeme je znovu vidět tento rok i během celého příštího roku. Všude budou růžové stuhy, aby se získalo více a více peněz na rakovinu. Zní to sice velmi ošklivě, ale mnoho organizací, hlavně farmaceutických společností, vydělává hodně peněz na rakovině. Obvyklá propaganda bude hrát roli v průběhu celého roku 2016. Aby se dostala rakovina do povědomí lidí, musely být vynaloženy miliony dolarů. V roce 2015 také došlo k záhadným úmrtím naturopatů, nabízejícím léčbu rakoviny přírodními prostředky.

Protože znalosti o léčbě rakoviny se šíří a korupce ve zdravotnickém průmyslu se stává všeobecně známou, můžeme očekávat větší odpor ze strany rakovinového průmyslu, který se snaží izolovat znalosti o rakovině. V roce 2016 budeme pokračovat v šíření informací o zdravotní péči a o prevenci nemocí, takže lidé se naučí, jak se osvobodit tím, že se nejprve stanou nezávislými na medicíně, podporované řídicím systémem.

Toto je deset náhodně vybraných témat, které považuji za důležité, tak jak se blíží rok 2016. Mohl bych zahrnout další témata, ale doufám, že lidé budou tyto informace sdílet a společně můžeme udělat rok 2016 lepším. Výzev, kterým budeme čelit v roce 2016, je mnoho. Nikdy předtím nebyla pravda pod takovým útokem. Mnozí z nás se budou muset připravit, aby se dokázali postavit za pravdu v roce 2016

Zdroj

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

TOPlist