Koho vlastně volil tenhle Matěj…Stropnický?

Uveřejněno dne 9 února 2016 000 8:40

Jak jsem se  dočetl –  o předsednictví ve Straně zelených včera úplně  vážně usilovali jen  dva kandidáti –  Stropnický a Štěpánek. První z nich se prý nedokáže domluvit vůbec s nikým a ten druhý prý zase s úplně každým…

Popravdě, je mi úplně  fuk, kdo šéfuje zeleným. I když musím  připustit, že  s tímhle novým  předsedou  Matějem, bude  ta česká politika ještě o kus pouťovější a ukřičenější…

Nevím, a ani mě moc nezajímá,  co všechno Matěj Stropnický na tom volebním sjezdu  říkal, čím si získal důvěru delegátů, jen mě zarazila ta jeho zpověď, že v II.  kole prezidentských voleb hlasoval pro Zemana.

Jak už jsem mnohokrát  přiznal,  zeleným takřka vůbec nerozumím – mávám nad nimi rezignovaně rukou, ale to vysvětlení nového předsedy, mě přece jenom  dostalo.

Prý, tehdy v podstatě šlo o volbu mezi Andropovem a Černěnkem.

Sakra, vždyť tenkrát byl přeci  soupeřem Zemana  takřka durch  zelený   Karel Schwarzenberg! Fakt  nevím – považuje  tenhle Matěj  Schwarzenberga  za Adropova, nebo za Černěnka?!

Jak říkám, těmhle zeleným vůbec nrozumím. Ale z toho nového předsedy mám dost podobný pocit, jako jeden z diskutérů:
Petr Bartůněk 91499

„Když vidím tohle velké dítě, vždy se mi vybaví Milouš ze Saturnina a mám hroznou chuť připlácnout mu vajgla do toho jeho chlívku pod nosem..“.

Zdroj

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

TOPlist