Zelení se radují aneb co týden Brnu a kraji vzal

Uveřejněno dne 19 února 2016 000 8:39

Zelení v Brně nepřestávají překvapovat a za poslední týden určitě nezaostávali v chrlení svých zelených nápadů, které veřejnosti předkládají. V hlavní roli opět jejich zelený náměstek Ander a jeho už tradiční matení veřejnosti.

Zelený náměstek radí

Pan zelený náměstek Ander opět rozdává své hraběcí rady a zlobí se na zastupitele městské části Brno – Kohoutovice a zpochybňuje jejich vyjádření o bezpečnosti chodníků pro chodce v zájmové lokalitě stavby, které si tak moc přál. Zajímavá jsou i jeho slova o obludnosti UPROSTŘED Kohoutovic. (foto_1)
Nicméně zastupitelé MČ prodej pozemků schválili a občané MČ Brno – Kohoutovice dostanou za peníze soukromého investora nový kruhový objezd, nový garážový dům, nové služby s oblíbeným obchodním řetězcem a hlavně 70 nových parkovacích míst pro obyvatele okolních domů bezplatně. (foto_2)

Přes trvalý zájem občanů, dělají zelení problémy na tomto projektu již od počátku a opět se pasují mezi „majitele“ řešení a jiný než jejich názor není přípustný.

http://brnensky.denik.cz/zpravy_region/lide-chteji-novy-supermarket-vadi-zelenym-20160208.html

article_photo(facebook.com, Martin Ander)
article_photo(kohoutovice.cz)

Nádráží a další lži o referendu

Ukázkové lhaní Zelených o referendu a poloze nového nádraží. (foto_1) Tentokrát k tomu připojují i další lži pod článkem.(foto_2).

Pro pořádek: Referendum je organizátory připraveno účelově pro potřeby Zelených a zelených což také jasně vyplývá z obou připravených otázek. VY Brňané nebudete v žádném případě hlasovat o variantách řešení nového nádraží. Budete mít možnost se rozhodnout mezi současným stavem s pokračující nejistotou a současným stavem bez nového nádraží.

http://brnensky.denik.cz/zpravy_region/trimesicni-opravy-na-hlavnim-nadrazi-vyradi-z-provozu-nektera-nastupiste-20160204.html

article_photo(facebook.com, Zelené Brno)

 

article_photo(facebook.com, Zelené Brno)

Zelení blokují zásady územního rozvoje kraje

Bohužel kraj v tomhle nemá opravdu silného partnera. Zelený náměstek primátora Ander burcuje starosty okolních obcí k tomu aby postupovali proti zájmům města Brna, které on sám zastupuje. Skandální. Svůj podíl na této situaci mají i samotní starostové těchto obcí, kteří nesouhlasí se žádným návrhem a v zájmu své politické pozice neustále oddalují konečné rozhodnutí o zásadách územního rozvoje kraje. Ve skutečnosti, tedy za vším stojí Strana zelených a jejich náměstek Ander, který v podstatě poštvává všechny proti všem. Je mu úplně jedno co říká kraj,město, ŘSD a dokonce i náměstek pro dopravu Mrázek. Primátor Vokřál musí zeleného náměstka Andera v těchto záležitostech tolerovat a poslouchat aby se mu nerozpadla již tak křehká koalice (aspoň tedy do krajských voleb).

http://brnensky.denik.cz/zpravy_region/kritika-z-jihu-starostove-upozornuji-ze-kraj-neresi-znecisteni-dopravou-20160210.html

article_photo

Brno bude mít svou Kliniku

Město Brno bude veřejně podporovat prostřednictvím o.s. Kulturou proti chátrání sídlo tak trochu jiného „squattingu“. Jestli jejich vzorem bude pražská „matka“, tak se můžeme „těšit“ i na neomarxistickou knihovnu…

Opravdu zvláštní představy náměstka Andera na využíti památkově chráněné budovy…

article_photo
(facebook.com, Martin Ander)

Na Brno dobrý ne? Jedeme dál…

Zdroj

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

TOPlist