Neomalenost, povýšenost, představa o vlastní morální převaze, vyhrožování…Viděl jsem včera příznivce Kliniky v akci

Uveřejněno dne 16 března 2016 000 8:55

Včerejší veřejné jednání zastupitelstva Prahy 3 k situaci kolem centra Klinika se neslo v duchu demonstrace síly zelených bolševiků a neomarxistů.

Neomalenost, povýšenost, představa o vlastní morální převaze, vyhrožování, společně s urputně zlým výrazem v něčem, co snad lze nazývat lidskou tváří, je něco, čemu nečelí jenom Žižkov, jenž musí centrum této nové levice (se starým obsahem) trpět, ale čemu jsme vposledku vystaveni úplně všichni. Jsou to právě takové bytosti, kdo skrze tzv. lidskoprávní organizace ovlivňuje (za naše vlastní peníze) politiku na celostátní úrovni, a koneckonců působí i mezinárodně. Islámská invaze lahodí jejich srdcím, protože představuje něco, co sami sdílejí: nenávist k západní civilizaci a ke svobodě.

Jsou to lidé, kteří by nás ostatní, kteří bychom si snad dovolili s nimi nesouhlasit, bez výčitekvěšeli na kandelábry nebo ve jménu svých „ideálů“ páchali teroristické útoky po vzoru německé Red Army Faction. Koneckonců, jak patrno například z kauzy restaurace Řízkárna, k teroru tito lidé neváhají sáhnout již dnes.

Jestliže západní společnost čelí barbarismu, který nám zatím jen vehementně tluče na brány, toto jsou barbaři uvnitř našich vlastních hradeb.

Zdroj

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

TOPlist