Tihle dva hošani a jejich příznivci ohrožují naši svobodu víc než Rittig s Janouškem dohromady

Uveřejněno dne 19 dubna 2016 000 8:35

Kočkování mezi „Pirátem“ Ivanem Bartošem a „Zeleným“ Matějem Stropnickým mě baví. Jen přemýšlím, který z nich je nebezpečnější. Bartoš z pozice správného proletáře vyčítá Stropnickému, že je z bohaté rodiny. Ten se zase chlubí tím, že uklízel ulice s bezdomovci a makal za desítku hrubého v deníku Referendum.

Horší než soulož se Šabatovou

Hm, tak to bych snad na sebe radši prozradil (kdyby to byla pravda), že jsem kradl v trafice Respekt a souložil se Šabatovou než tohle…

Nicméně oba dva chlapci si nemají moc co vyčítat. Oba dva jsou představitelé dvou extrémních levicových stran a hlasatelé extrémních názorů. Už jim tam chybí do party jen váleček Hollan ze Žít Brno.

Oba dva jsou navzdory varování zpravodajských služeb a mnohým zprávám z médií i vlastních zkušeností lidí žijících v Paříži, Bruselu, Londýně či Malmo notorickými vítači uprchlíků, kteříodpůrce přistěhovalecké politiky otevřených dveří shodně nazývají „fašouny“.

Bartoše jsem jednou potkal a byl totálně zhulený. Je to taková komická rachitická postavička, jejímž jediným blahem je se každý den zkouřit jako prase a potom mudrovat. Stropnického jsem jednou potkal v Ponrepu. Tehdy ještě neměl ta „povidla pod nosem a výjimečně snad anitriko s Che Guevarou.

Sejdeme se na Klinice

Oba dva pánové nectí soukromé vlastnictví. S tím rozdílem, že Bartoš možná „jenom“ na internetu, ale Stropnický všude.

Vsadím boty, že se pravidelně potkávají na Klinice, když bedlivé naslouchají přednáškám „katolické buzny“ Martina C. Putny. Případně nadšeně tleskají happeningům, kde se pohřbívá „ten zrůdný“ kapitalismus.

Ne Rittig, Janoušek nebo Bém, ale právě kreatury typu Stropnický, Bartoš či Hollan jsou největším ohrožením pro naši demokracii a svobodu.

Zdroj

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

TOPlist