Kalifornie teď chce postavit ‚odpadlictví od klimatické změny‘ mimo zákon

Uveřejněno dne 15 června 2016 000 8:51

Kaliforňané byli vždy trochu praštění, teď ale úplně ztratili rozum. Klimatický skepticismus by se ve v tom Zlatém státě brzy mohl stát těžkým zvrhlictvímPrůlomový kalifornský zákon, který se tam teď rozjíždí, by měl postavit do ilegality odpadlictví od klimatické změny a vyčistit tak cestu ke stíhání společnosti fosilních paliv, mozkových trustů a dalších, kteří „se dopustili klamání nebo zavádění veřejnosti ohledně ohrožení klimatickou změnou.“…

Opatření by mělo umožnit státním a místním prokurátorům vznášet žaloby proti skepticismu klimatické změny jako porušení státního Zákona o nekalé konkurenci (UCL), stejně jako prodloužit čtyřletou platnost na omezení takovýchto žalob retroaktivně k 1. lednu 2021.

Není to ale žádné velké překvapení. Levičáci budou dělat cokoliv, co jim napovídá jejich polobůh moderátor show k dětinskému vymývání mozků (Čtěte: Fašista ne-vědec Bill Nye chce věznit klimatické skeptiky REAL Scientist).

Ale umlčovat odpadlíky od své víry hrozbami žalob? Nepřipadá vám to trošku, odvážím se říci… nevědecké?

Slýcháme to levičácké kvičení o cenzuře Galilea Katolickou církví kvůli zpochybňování tehdy rozšířené víry o Slunci, co obíhá kolem Země. Ale v tomto případě je Birkenstock na druhé straně.

Ti „pro-vědečtí“ progresivní se mohou ohánět třebas svou atrapou (už vyvrácenou) statistikou prohlašující, že 97% vědců podporuje tu teorii o člověkem způsobené klimatické změně, ale konsensus neznamená pravdu. Ukazuje se, že jejich data jsou falešná, a i tak si stojí za svými směšnými tvrzeními a dohání své požadavky až tak daleko, že plánují odpadlíky uvrhnout do vězení. To, čeho se dopouštíte, není prosazování vědy, je to prosazování radikalismu.

K návrhu tohoto zákona se uchylují, protože jejich povídačka se hroutí. A oni to vědí.

Také to nedělám rád, ale těm ukecancům o tom hnojišti mouder o klimatické změně musím připomenout, a co svoboda projevu? Víte, že náš První ústavní dodatek nám dává právo říkat, co chceme, abychom měli otevřenou diskusi? To je právo nesouhlasit? Berete ten diskurz?

Pokud potřebujete 345 030 450 důvodů věřit, že levičáci nenávidí svobodu projevu… tak jste vítáni.

Levice se potýká s vyprahnutím sebe sama. Došli jim snad lži, které by vám říkali. No, to ale přeci jen není pravda. Ale došli jim lži, kterým byste věřili. A tak je teď jejich jedinou možností použít sílu. K síle se uchyluje v argumentaci vždy člověk, nebo v tomto případě skupina, co nemá nic podstatného, co by řekla. Ani vaši nejpřednější vůdci nejsou schopni snést prosté otázky.

Levičáci bojují, aby pro klimatickou změnu udrželi nějakou relevanci. Než by ale nechali tuhle ztracenou věc být, tak to radši zdvojnásobí. Tu klimatickou změnu totiž potřebují k vynucení neustále rostoucího vynucování vládou.

A tak mluví „o klimatické změně“…

Louder With Crowder

Zdroj

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

TOPlist