Už i vědci se bouří: Přijde po Brexitu CLEXIT? 42 miliard platíme do „fondu zničení civilizace“ každý rok. Zvykáme si? Je čas říci Dost! Klaus mezi disidenty. Je pět minut po dvanácté

Uveřejněno dne 9 srpna 2016 000 15:50

Zvedá se vlna odporu. Zvedá se po celém světě, napříč státy, profesemi a dokonce i politickým přesvědčením. Lidem ze všech oblastí, států a založení stále více dochází, že pokud rázně nepozvednou své hlasy proti současnému establishmentu politických, mediálních a finančních elit Západu, skončí to katastrofou.

Lidová voličská revolta je jednou z nejviditelnějších – a také z ní mají vládci na obou stranách Atlantiku největší obavy. Přece jen pořád předstírají demokracii – čas od času pořádají volby – a v nich navzdory mediálním kampaním stále více selhávají. A začínají být hysteričtí.

Zvládneme to, řekla

V bezmoci se uchylují k drzosti. Je to známá „bursíkovská metoda“: Nejde-li to silou, půjde to ještě větší silou. Jednu z nejvýraznějších adaptací této metody „dala do placu“ Angela Merkelová, když po posledních islamistických vraždách v Německu zopakovala na tiskové konferenci své „Zvládneme to“. Jinými slovy – nic se nebude měnit, migranti budou dále zaplavovat naše města, násilnit a vraždit. A my budeme vykládat své mantry o „přizpůsobení se“, o tom, že si „musíme zvyknout.“

Už je to tak neudržitelné a neuvěřitelné, že dokonce řada mainstreamových novinářů (i politiků) začíná obracet. Na webu Echo24.cz se třeba nechal slyšet publicista M. Weiss, že reakce některých církevních představitelů a myslitelů na zavraždění kněze P. J. Hamela zněly jako hlasy „z prostoru mimo dějiny spásy: Papež František promluvil jako ultralevičácký materialistický filosof J. P. Sartre, slova „kněze“ Tomáše Halíka by mohl otisknout Dabiq a jasnost postrádalo i prohlášení kardinála Dominika Duky.“

Ale nejde jen o tyto bezprostřední aktuální události. „Elity zmaru“, které na obou stranách Atlantického oceánu vedou nejen naši civilizaci, ale celý svět do propasti sebezničení, na nás valí celou svou agendu jako „kontravlnu“ proti propukajícím voličským vzpourám. Jejich zatím nejviditelnějším úspěchem byl odchod Británie z EU, takzvaný Brexit.

Už dost!

Na něj se zajímavě odvolává úplně nová iniciativa skupiny vědců. Jsou to „disidenti“ takzvaného globálního oteplování planety – údajně způsobeného člověkem. Tak trochu jsme na tento šílený plán, který je součástí zničující politiky vládnoucího establishmentu, v návalu všech dramatických událostí tohoto jara a léta pozapomněli. Oni naštěstí ne. Oznámil to – jak jinak – Institut Václava Klause:

„Dne 1. srpna 2016 byla celosvětově oznámena nová iniciativa vědců (www.clexit.net) proti zhoubným důsledkům politiky, která vyplývá z dohod některých mezinárodních konferencí (zejména té poslední pařížské) a z členství v mezinárodních organizacích (jako je OSN a EU), jejichž cílem je zhoubné přiškrcení ekonomické aktivity na celém světě.

Iniciativa se jmenuje CLEXIT (po vzoru BREXIT), čili klimatický exit, a vyzývá státy k neratifikování těchto mezinárodních dohod a k opuštění těchto organizací. Iniciativa má desetičlenný CLEXIT Committee, v jehož čele je Brit Christopher Monckton (v roli předsedy, či prezidenta) a Američan Marc Morano (v roli jeho zástupce). Tajemníkem výboru je Australan Viv Forbes. Čestným patronem výboru a celé této aktivity je Čech Václav Klaus. Teď už skoro třeba dodat Václav Klaus starší.

Zakládajících členů je 62 (ale členové pořád přibývají). Mezi nimi i další Čech, fyzik Dr. Luboš Motl, a celá řada známých vědců z různých zemí světa, již léta bojujících s klimatickým alarmismem – jako C. Idso, I. Plimer, T. Ball a další.

I když IVK nemá iluze o tom, že výzvy tohoto typu změní svět, přesto tuto iniciativu vítá a považuje za čest, že byl jeho zakladatel jmenován „patronem“ této iniciativy. Od roku 1992 je to již čtvrtá iniciativa tohoto typu a my věříme, že přispěje k tomu, aby někteří „skeptici“ mezi širokou veřejností, lidé zdravého rozumu, viděli, že se svými názory nejsou osamoceni. Věřím i tomu, že se snad i někteří politici začnou tímto tématem více a hlouběji zabývat.“

Čtěte ZDE: Václav Klaus: Brexit je všem osinou v pozadí. Bude nexit? Napětí mezi občany a eurokraty stále roste. Boris Johnson a Václav Klaus jsou prý největší ničitelé EU. Sladký život v Evropě končí

Je pět minut po dvanácté

Není vše ztraceno, naopak. Je sice léto, ale brzy začne horký volební podzim také u nás. Podobně jako se bouří Francouzi proti své neschopné vládě (která ostatně „summit“ o globálním oteplování zorganizovala v Paříži, aby odvedla pozornost od teroristických útoků), začínají se probouzet i Němci. Alternativa pro Německo (AfD) začínala jako strana odporu proti EU a politice „oteplování“. Dnes má už daleko širší přesah – a daleko širší základnu.

Nelze než poděkovat vědcům z mnoha zemí světa, že se rozhodli veřejně a hlasitě vystoupit proti jednomu ze základních dogmat konstruktérů Nového světového řádu, takzvanému globálnímu oteplování. Mimochodem – u nás za to každoročně platíme ze svých daní dvaačtyřicet miliard korun solárním baronům. Už jsme si zvykli? Na to právě ONI (v Bruselu, Berlíně, Paříži a Washingtonu) spoléhají.

Je pět minut po dvanácté, ale ještě není pozdě. Právě to říká vědecká iniciativa CLEXIT.

Zvládneme to!

Zdroj

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

TOPlist