Další příklad strašení lidí

Uveřejněno dne 20 října 2016 000 11:07

Dnes ráno mi na mobilu „pípla“ zpráva, která obsahovala sdělení, že „naprostá většina obyvatel planety, 92 procent, žije v místech, kde znečištění ovzduší překračuje limity stanovené Světovou zdravotnickou organizací“.

Tato zpráva je absurdní a hloupá. Neříká vůbec nic o zdraví nebo nezdraví lidí a to ani těch nebohých 92 procent veškerého lidstva. Říká jen a jedině cosi podstatného o bezmezné hlouposti a zaslepenosti environmentalismem nakažených úředníků WHO (Světové zdravotnické organizace) a jejich rádoby odborných poradců.

Je to praktická ukázka současného vítězného tažení, rousseauovské ideologie založené naapoteóze panenské přírody a považující samu existenci člověka za jejího ničitele. Podle těchto, kéž by nevinných snílků, spíše velmi „vinných“ hlasatelů nové antihumánní totalitární ideologie, která nás všechny chce řídit, kultivovat a vylepšovat, a která nás hlavně che zbavovat naší svobody, a s ní spojené prosperity, je člověk parazit, který nejenže všechno dělá špatně a navíc je také až příliš moc rozmnožen.

Číslo 92 % je výsledkem nesmyslně nastavených zdravotnicko-hygienicko-chemických a já nevím jakých všech dalších standardů. 92 % lidí také jí maso, což je špatně, 92 % lidí používá cukr, také špatně, 92 % lidí konzumuje alkohol, moc špatně, 92 % lidí spí na špatné matraci, 92 % lidí používá obuv se špatnou velikostí podpatku, atd., atd.

Nechme ty lidi, vlastně nás, to dělat.

Václav Klaus, 27. 9. 2016

Zdroj

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

TOPlist