Město Brno zachráněno!

Uveřejněno dne 24 října 2016 000 14:29
Referendum o železničním uzlu Brno není platné. Hlasovat přišlo 23,83% oprávněných voličů. Město Brno zachráněno! Zelení radikální aktivisté podporováni Stranou zelených utrpěli nezpochybnitelnou a drtivou porážku!

Budoucnost města Brna je zachráněna! Radikálním zeleným aktivistům v čele s pány Patočkou a Patrikem, kterým se dostávalo významné podpory od Strany zelených a především náměstka Andera utrpěli vůbec první velkou porážku od komunálních voleb 2014. V baště zelených radikálů v městské části Brno- střed byla porážka ještě znatelnější. Hlasovat zde v referendu přišlo pouhých 17,5 % oprávněných voličů. S velkou jistotou ze strany aktivistů lze očekávat překrucování výsledků referenda, které budou podporovat mnohými mýty a lživými výroky.

Zeleným radikálům nepomohla ani nelegální kampaň vedená v ulicích města Brna. Plakáty a samolepky přípravného výboru referenda byly v drtivé většině případů umísťovány jako černý výlep. Tito aktivisté se také neostýchali v rámci kampaně obléknout sochy Jošta Lucemburského na Moravském náměstí a sochu T.G.M. před lékařskou fakultou. Samozřejmě bez povolení příslušných úřadů. Podle pana Patočky, ale na těchto akcích zelených radikálů z přípravného výboru referenda nebylo nic neobvyklého a považuje to za projev demokracie. Každý si na jeho tvrzení může udělat svůj vlastní názor.

Vybraná fotodokumentace černého výlepu zelených radikálních aktivistů.

Nyní je zcela zřejmé, že Brňané dali jasně najevo, co si o tomto vylhaném a vnuceném referendu myslí. Vše jasně potvrzuje rozdíl počtu voličů mezi volební účastí (39,51%) a hlasováním v referendu (23,83%).

Velké poděkování patří spolku Brno+ v jehož čele stojí Robert Kotzian a Vladan Krásný. Spolek Brno+ již od roku 2014 upozorňoval na to, že toto referendum je podvod na občany města Brna. Před volbami se k doporučení spolku Brno+ přidali i všechny velké politické strany. I přes podstatně nižší rozpočet a daleko nižší členskou základnu oproti zeleným radikálním aktivistům byla snaha spolku Brno+ odměněna záchranou města Brna před katastrofou z které by již nebylo cesty zpět!

Můžeme konstatovat, že město Brno je zachráněno a to jen díky Vám Brňanům, kterým není osud našeho města lhostejný. Společně jsme odmítli lži zelených radikálních aktivistů s výraznou podporou Strany zelených.

Město Brno od nás dostalo šanci a já věřím, že ji využije ke svému rozvoji v podobě nového vlakového nádraží.

Město Brno zachráněno!

Zdroj

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

TOPlist