Zelení neomarxisté v Německu vyrazili opět do boje

Uveřejněno dne 2 listopadu 2016 000 14:29

Tuhle se mi udělalo extrémně nevolno. Zelení neomarxisté v Německu vyrazili opět do boje a zpracování oveček dostalo nový, třeskuté vtipný komediální odstín. Natočili komedii o uprchlících!

Pro německý mluvící přímo zde trailer, pro vás ostatní stručně nastíněno: zazobaná německá rodinka se rozhodne páchat dobro a adoptuje si migráčka. Jejich dcerunka se zakouká do jiného super sexy migráčka – lékaře (jak jinak, ve třetím světě je medicína zřejmě alternativou k mateřské škole), který trousí moudra o maloměšťáckých Němcích bojících se být světoví. Korunou imbecility je pak patos, že se všichni chtějí stát plnohodnotnými Němci. Asi si číst Kanta v originále..

Nevěřím moc v konspirační teorie a tudíž představa, že si Soros (mimochodem, proč se György Schwartz stydí za své jméno?) denně telefonuje s nějakými zakuklenci z Bildendergu a plánují každý svůj krok chirurgicky přesně mi přijde absurdní, neboť dříve či později by to prasklo. Ale jako člověk s přírodovědeckým vzděláním a zastánce přírodního výběru, mám neodbytný pocit, že probíhá genocida bílého může. Otázka zní, kdo a proč.

Je to zápletka jak z Harryho Pottera. Zatímco Voldemort nenáviděl nekouzelníky proto, že sám byl smíšeného původu, tak Evropa má také svého Voledmorta – hraběte Richarda Nicolause Coudenhove-Kalergiho. Syn rakouského diplomata a japonské matky byl fascinován sociálně-genetickým inženýrstvím. Jako první přišel s myšlenkou smíšeného ‚Panevropana‘ (není to hezké, že nacistická eugenika je fuj, ale ta správná zelená, levicová a evropská je cool?), který je euroasijsko-negroidní rasy, vzhledem se podoba starověkým Egypťanům. Je dost hloupý na pochopení světa a zvídavost, ale dostatečně chytrý na práci. No a světě div se, potřebuje nad sebou osvícenou, geneticky čistou vládnoucí elitu. Coudenhove-Kalergi a zelení neomarxiste jsou a byli s ‚tvrdým‘ vzděláním na štíru a tudíž netuší, že takto se lidé křížit nedají, respektive nejsou hrách a tudíž výsledek je nepředvídatelný koktejl talentu a schopnosti. Jako by však marxisty a jejich vyšší vývojový stupeň Marcusovy neomarxisty někdy zajímalo, že jejich teorie zkrátka neodpovídají realitě..

Považují za pravděpodobně, že tato panevropská myšlenka zcela dominuje myšlení a konání současných evropských politických elit. Nemůžete mít Panevropu, dokud nerozbijete národy. Fritz bude stále Němec a František Čech. Nařeďte je ale milióny migrantů a již druhá či třetí generace nebude svůj jazyk, kulturu a historii považovat za důležitou, ale pouze za cosi z dávných časů. A na tomto místě přichází slabina celého plánu. Logicky z celého vyplývá, že aby systém fungoval, musíte všechny ty migranty poevropštit. Udělat z nich myšlením Evropany. Jako elitářský politik, ležící ve svém ochrankou stráženém paláce v luxusní čtvrti nemáte příliš kontaktu s realitou. A proto si myslím, že víra v poevropštění migrantů systémem grantů, sociálních programů atd. je leitmotivem evropského zeleného socialismu.

Problémem je, podíváte-li se na to, kdo k nám přichází. Negramotní lidé, neschopní jakékoli hlubší společenské koordinace. Považujete-li to za rasistické a nadřazené vyjádření, prosím zamyslete se, o kolika stabilních státech v Africe či arabských vynálezcích jste slyšeli. Jediné, co si tito lidé k nám nesou, je nekontrolovatelná reprodukce a agresivní islám. Navzdory Pelikánovi si na této formulaci trvám (krásná autocenzura – výdobytek neomarxismu, Orwellův a jeho 1984 je zřejmě povinná četba zelených soudruhů) a přijde mi zcela logická. Existuje jiná než agresivní reakce, je-li vám vtloukáno do hlavy, že nad vás není, protože si čtete knížku pouštního loupežníka a najednou vidíte, jak nevěřící psi, co by vám měli sloužit, mají absolutně všechno a ještě na vás koukají jako na zaostalého primitiva. Tito lidé nejdou poevropštit. Nikoliv dříve, než pod jejich tíhou systém zkolabuje. To však dle mého vidění musí odporovat logicky zájmu vládnoucí vrstvy – kdo chce vládnout pár vandrákům bydlícím ve stanech, kteří si notabene ještě nenechají vládnout, protože stále bojují jeden proti druhému?

Shrnuto: základem všech socialismů různých barev (bolševického červeného, německého hnědého či momentálně evropského zeleného) je myšlenka poručit větru a dešti. Nezávislé na realitě. Elity chtějí vytvořit Panevropu, mají vše sociálně inženýrský naplánované, ale realita je jako vždy dostihne – tenhle plán nevyjde. A opět poteče krev. Jen mě neskutečně irituje, že zatímco pak lidé jako Merkel a van Rompuy budou v poklidu v Jižní Americe popíjet šampaňské a filozofovat nad malostí lidí neschopných se nadchnout pro vznešené socialistické myšlenky, tak já budu přes zaměřovač Dragunova přepočítávat, jestli mám dost munice a vyplatí se střílet.

Ale pak si pro Angelu dojdu jako Izraelci pro Eichmana. I kdybych měl Atlantik přeplavat.

Zdroj

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

TOPlist