Informace, že 97% vědců souhlasí s klimatickou změnou, odhalena jako zmanipulovaný podvod

Uveřejněno dne 30 listopadu 2016 000 9:23

(NaturalNews) V rámci současné směšné bitvy mezi „reálnými zprávami“a“podvodnými zprávami,“lháři z médií ovládaných establišmentem svorně prohlašují, že klimatické změny jsou dokonalým příkladem toho, jak se „podvodné zprávy“vytrvale mísí s jejich pravdivými fakty.

Stále dokola tvrdí, že 97% vědců souhlasí s tím, že změny klimatu jsou způsobeny činností lidí, a proto každý, kdo s tím nesouhlasí, nepochybně servíruje „podvodné“zprávy. Ale moment. Odkud se fakticky vzalo těch „97%“? Omílají je do omrzení. Je to opravdu legitimní vzorek vědy?

Publicista Mark Steyn se ponořil do této problematiky, aby našel autoritativnější odpověď. Co zjistil, obsahovalo tolik podvodu a klamu ze strany propagandistů klimatických změn, že se rozhodl zpracovat nalezený materiál  do knihy nazvané Ostuda profese. Zde předkládáme výtah z knihy, která popisuje šokující intelektuální podvod, který se skrývá za prohlášeními „97% vědců“:

Margareth R.K. Zimmerman provedla průzkum názorů vědců z oblasti geo-věd ohledně globálních klimatických změn, a výsledky průzkumu publikovala v roce 2008 na University of Illinois in 2008.

Mann, podporovaný doktorem Pantsdoumi, často deklaruje požehnání usedlé vědě„: 97 procent světových vědců se údajně domnívá, že katastrofální člověkem způsobené globální oteplování si vyžaduje tvrdý zásah ze strany vlády. Toto procento odvozuje z výzkumu provedeného pro doktorskou práciM.R.K. Zimmermanové.

Výzkumembyl dvouotázkový online dotazník zaslaný 10257 vědců z oblasti geo-věd, z nichž odpovědělo 3146.

Z vědců, kteří odpověděli, pocházelo 96,2 procenta ze Severní Ameriky.

Z Kanady pocházelo pouze 6,2 procenta zúčastněných, takže účastníci ze Spojených států převládali dokonce i v severoamerickém vzorku.

Devět procent respondentů z USA pocházelo z Kalifornie. Takže Kalifornie nepřevládá ani v rámci vzorku z USA, ale zato představuje více než dvojnásobek sumárního podílu Evropy, Asie, Austrálie, Latinské Ameriky a Afriky.

Z desíti procent respondentů mimo USA představuje 62 % Kanada.

Průzkumníci, nespokojeni s tímto překrouceným vzorkempakvybrali z tohoto vzorku 79 respondentů a označili je za „experty

Z těchto 79 vědců byli dva vyloučeni z druhé dodatkové otázky. Do závěrečného kola se dostalo 77 zbylých, a 75 z nich, tj. 97,4 procent bylo shledáno, že souhlasí s navrženým konsenzem„. Takže odtud pochází těch sedmadevadesát procent.

Takže to je celá „rekonstrukce Michaela Manna: pouhých pár kalifornských koumáků stanovuje klima na tisíciletí, pouhých pár tuctů kalifornských vědců může definovat konsenzus pro celý svět.

Nicméně kompilátoři průzkumu rovněž vyzvali respondenty ke komentování a komentáře publikovali v přílohách. Ve smyslu podmínek pro vědecký materiál tato přihrávka přivolala tři komentáře – jeden mírně pozitivní, ostatní dva ani ne tak moc.

Jů, chcete říct, že 97% konsenzus je dílem pouhých 75 vědců, kteří byli pečlivě vypitváni z emailového průzkumu?

Přesně tak. Ze stovek tisíců vědců na celém světě bylo vybráno jen 75, aby se jejich názor na klimatické změny v průzkumu „počítal“, a aby ho každá mainstreamová novinářská organizace citovala jako FAKT.

Nemluvě o tom, že šlo o „usedlou vědu“, že ano? Ve skutečnosti to celé vypadá dost odfláknutě.

Je to ten druh propagandy, který se prosazuje jako „reálné zprávy“, zatímco každý, kdo zpochybní zřejmě chybné vědecké závěry, je označen za šiřitele „falešných zpráv.“

Takže jestliže“reálné zprávy“jsou založeny na odpovědích vyďobaných z příšerně pokroucené nereprezentativní skupiny vědců, jejichž odpovědi zkompilovali “vědci” zastávající stanovisko člověkem způsobených klimatických změn, aby podpořili svůj vlastní subjektivní názor.  Ale především, jak solidní může být deklarovaná autenticita “reálných zpráv”?

Kromě toho, už samotná myšlenka “usedlé vědy” je nevědecká. Věda není nikdy opravdu usedlá, neboť srdcem legitimní vědy je otevřenost ke zkoumání, objevování a přiklánění k novým myšlenkám, které činí dřívější myšlenky zastaralými. Ale dnes nám kontroloři faktů z Ministerstva pravdy a monopolističtí dodavatelé samozvaných „reálných zpráv“tvrdí, že pouze jejich hlediska jsou legitimní anikdo jiný není připuštěn ani k tomu, aby zpochybnil „usedlou“množinu přesvědčení.

„Věda konsenzu“je nevědecká už svou definicí… O realitě se nerozhoduje  konsenzem chybných lidských přesvědčení.

Už samotné proklamování vědy, že je „usedlá“, je nevědecké. Jakákoliv množina domnělých fakt, která nesnese zpochybnění, kritiku ani debatu, není vůbec žádná věda. Právě udušení debaty je to, co se nová úderka “pravdivých zpráv” snaží dosáhnout: eliminaci jiného vědeckého názoru a alternativních pohledů. Chtějí zvrátit každou diskusi(to jest dvousměrnou komunikaci) v strohé mentorování (to jest v jednosměrný odbyt) těch, kteří nám cpou do krku jejich „konsenzus“.

Jestliže se vědecká rozprava umlčí uvědomělými totalitáři, skončí kultem establišmentu “scientismu”, vrostlým do falešných představ, které se tváří jako věda. Snad proto slavný fyzik Richard Feynman jednou řekl, „Věda je důvěra v hloupost expertů.“Kdyby on žil nyní, bez pochyby by sračky o klimatických změnách označil za podvod.

Lži se nestanou fakty jen proto, že je skloňují New York Times.

Toto všechno vysvětluje, proč všechno to, co vám lživá mainstreamová média servírují jako takzvanou „vědu“,je snůška pečlivě vykonstruovaných lží: Vakcíny jsou dokonale bezpečné, geneticky modifikované potraviny nepředstavují žádná environmentální rizika, burza půjde vždy vzhůru, aspartám je bezpečný i pro nemluvňata, pesticidy nepůsobí rakovinu, lidský biokal rozprašovaný na pole farmářů není nic, než „organické hnojivo.“

To jsou druhy lží, které chtějí kodifikovat jako “přijatou pravdu”, zatímco současně hanobí jakékoliv rozdílné názory jako nedůvěryhodné .

Inu, mám zprávu pro Google, Facebook a a pro mainstreamová médiaVy už jste si svou důvěryhodnost spláchli do záchodu. Nikdo vám už nevěří, a cenzurováním alternativních médií, ke kterému se chystáte, budete ztrácet další čtenáře po milionech, neboť se od vás odvrátí k médiím, v nichž se dočtou pravdu: k nezávislým médiím.

Chcete číst opravdovou pravdu takřka o čemkoliv? Vyhýbejte se médiím, která patří establišmentu, jakož i webovým “vrátným”, jako je Google, Facebook a Yahoo. Ti teď koordinují svoje síly, aby umlčeli, nebo aspoň zcenzurovali veškeré názory, které nepodporují jejich zvrácená, pokroucená, vyfabrikovaná falešná “fakta” (která jsou, mimochodem politicky motivovaná).

Jako vyhledávací server pro zprávy používejte GoodGopher.com. Na AlternativeNews.com sledujte stručné přehledy zpráv aktualizované během dne. Svoje oblíbená témata sledujte na Fetch.news. Tak osvobodíte svou mysl a objevíte SKUTEČNOU pravdu ve světě plném zhoubných lží, předváděných coby konsenzuální fakta.

Zdroj

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

TOPlist