Blaničtí rytíři

Uveřejněno dne 30 prosince 2010 000 11:16

vaduraKde jste se Blaničtí rytíři 4 roky flákali? Nemyslím 1914-18 ale 2006 – 2010?

3,5 měsíce ve Straně zelených mi stačilo, abych poznal co za malou skupinku výškrabů z krajských sekretariátů, ÚRK a předsednictva se podílelo na řízení státu a opírali se o 3.000 svých naivních a zblbnutých lidí s legitimací z recyklovaného papundeklu se zeleným čtyřlístkem. Končí rok 2010. Skončili v něm i Zelení „klystýři“, nikoliv však doktora Grýnštajna ale doktora Bursíka.

Stejně tak jako před 94 roky nevyléčil Grýnštajnův  klystýr vojína Josefa Švejka a 1. Světová války trvala 4 roky, stejně tak i myšlenkové klystýry doktora Bursíka nalévané tomuto národu do hlav vydržely pouhé 4 roky, stejně jako ta 1. světová. Grýnštajn jako lékař alespoň věděl, že se ten klystýr lije šlauchem rovnou do prdele, doktor Bursík nevěděl ani toto a tu jejich myšlenkovou břečku se nám snažil vylévat přímo na naše hlavy. Všude jinde v Evropě by za to dostal po čuni a hned, tady se mu to dařilo 4 roky pomocí jeho rektálních alpinistů.

Bursíkovo klystýrové Zelené přírodní „šodó“,

umocněné Kocábovou a z pozadí Havlovou péčí o Aranku a Dezidera z kategorie věčně nepřizpůsobivých, podporovaných mnohými postkomunistickými celebritami jak z oblasti teátru, tak i politicky nepomýlených, následně vystřízlivělých a prošlých disentem, nalezených do širokého spektra stran a přelezených kde to vonělo opětovným zvolením, kadetem je v tomto ranku Štětina, ale nezadají si s ním mnozí další veteráni našeho politického nebe, kteří si již dávno zasloužili onen pomyslný metál a vandr směr důchod a tam si dělej co chceš. Vyhozené miliardy korun oknem za realizaci naivních představ naučit dospělého cikána čemukoliv o co neměl nejmenší zájem jako školou povinný, je základní myšlenkový průjem o představě, že se dá ohnout starý klacek. Klystýrem proletěných myšlenek kolem běžného a s  IQ normálního občana, to je takového, který na jedné straně není úplně tupý jak vagon bruslí a na straně druhé má do akademika také hodně daleko, byly úvahy těchto Zelených ministrů o budování památníků a školicích středisek a je jedno, jestli v Letech u Písku nebo v  Hodoníně u Kunštátu. Na to, že k památníku půjdou klást jednou za rok věnce pouze JUDr. Holomek a možná ještě dalších 10 kulturních Romů, je dalším 600.000 našich cikánů tato událost naprosto nic neříkající a pochybuji, že minimálně ¾ z nich ví, kdo to byl Adolf Hitler a při řečech o Letech u Písku si myslí něco o manévrech helikoptér nad fůrou šutru. A budovat školicí středisko pro takové, kterým škola vždycky říkala prach málo, je myšlenkovou ejakulací o pravdě a lásce, když posluchač je kadetem chodícího špekulanta, jak to cikáni sami nazývají, s představou jak a s čím vyjebat, co šlohnout, koho o co odrbat a láska je u nich spjata pouze s představou šukačky. Nic jiného. V předchozí větě jsem použil jimi běžně používaná slova, neboť na rok společného  života s nimi se nedá zapomenout.

V Břeclavi dne  26.12. 2010

V a ď u r a  Otto

Vyzývali mě k odchodu ze SZ. Nechal jsem se 8.3.2009 vyhodit jejich RR

Četař absolvent, velitel 2. čety, 1. výcvikové roty u VÚ 9975 Levice

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

TOPlist