Donald Trump se neteplí, proto skončí v předpeklí

Uveřejněno dne 13 března 2017 000 11:55
Nebo přímo v pekle, říkám to dost vztekle. Protože to je oprávněné. Ale, pojďme od začátku. Lidstvo, co lidstvem je, potřebuje ke své existenci nějaká dogmata, nějaká, zcela nezpochybnitelná pravidla pro svůj každodenní život.

U nás u křesťanů to je pochopitelně desatero. Ale, kdo z nás ho ještě umí zpaměti odříkat nebo jeho pravidla 100% dodržuje? Většinou máme nějakou takovou povědomost o desateru a snažíme se, abychom ho příliš flagrantně neporušovali.

A s křesťanskými pravidly, i když notně „Prague Pride erodovanými“ žijeme tak nějak dodnes. I když shodou okolností letos přesně před sto lety zvítězilo na šestině zemské pevniny jiné dogma, dogma komunistické.

Mnozí z nás ho také prožili na svou vlastní kůži a myslím, že asi nejlepším vyjádřením poměru lidí k těmto komunistickým dogmatům je větička: „Lid buduje socialismus, ale lidi na to serou„.

Jinými slovy, poměr většiny obyvatelstva byl asi ten, navenek poslouchat, vnitřně nedbat.

Ale, samozřejmě, určitá část populace se s komunistickými pravidly ztotožnila a já jsem si naprosto jist, že náš tzv. disent nebojoval za to, aby socialistická dogmata zmizela, ale za to, aby byla uplatňována jiným, „humanitárním“ ale spíše „kravinálním“ způsobem.

Protože, tam, kde platí komunistická pravidla není svoboda a levice prostě potřebuje ovládat masy a přetvářet je k obrazu svému. A proto vnikla lidskoprávní dogmata, mutlikulturalismus, přehnaná ochrana menšin a také Ochrana klimatu“.

Protože, jakou jinou záminku by militantní levice mohla vynalézt, než „zachránit planetu“. Celý humbuk s „globálním oteplováním“ vznikl paradoxně na bázi teorie o „globálním ochlazování“. Několik vědců ale zjistilo, že daleko lépe se prodává „globální oteplování“.

A tak, na zcela korupčním základu, podobně jako členství v KSČ vzniklo členství v IPCC. U členství v KSČ to bylo zcela, naprosto, 100% každému jasné. Chceš vyšší plat, vyšší funkci, chceš do zahraničí, třeba s UNIDO, UNESCO a podobně? Vstup do KSČ a tvoje pozice se zlepší.

A s IPCC je to podobné, jenomže v bleděmodré barvě. Chceš být uznáván, dostávat granty, jezdit s námi na konference na Bali, nebo do Afriky? Tak podporuj teorii globálního oteplování (po novu změnu klimatu) a dočkáš se. Ale, když ne, tak máš smůlu.

To je samozřejmě přístup zděděný po totalitních režimech a na tomto přístupu se také vydělávají obrovské, ale skutečně obrovské sumy peněz. Jen v naší malé a milované vlasti byly za účelem zisku znehodnoceny stovky hektarů půdy a zohavena část krajiny.

Praktický význam solárních panelů, zapojených do elektrorozvodné sítě je nicotný nebo žádný. Stejně tak Angela Merkel svou podporou obnovitelných zdrojů na úkor jaderných pozici Německa v tzv. „boji proti změnám klimatu“ výrazně zhoršila, ale na papíře to snad vypadá skvěle.

Ale, tak kdo tyto zprávy zbaští, je, mezi námi, blbec. A blbci jsme my všichni, kteří jsme bez velkých protestů (nebyly vůbec žádné) připustili, aby vznikla taková legislativa, která umožňuje solárním baronům zcela legální a naprosto bezrizikové podnikání, v hodnotě zisku asi 1.000.000.000.000,- Kč za 20 let.

Takže, náš malý stát, tedy jeho obyvatelstvo bude stát tato extraorbitální kravina s „Ochranou klimatu“ asi jeden bilión Kč, který jsme mohli využít na zcela jiné účely a ne si neustále stěžovat na to, jak jsme chudí.

A pokud je na této Zemi někdo, se zdravým rozumem a současně i pravomocemi to změnit, pak je to nový americký prezident Donald John Trump.

A já pevně věřím, že příští generace budou zkratku DJT znát stejně dobře, jako je dnešní generaci známa zkratka nevyléčitelného erotomana JFK.

Zdroj

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

TOPlist