Personální bída ve Straně zelených

Uveřejněno dne 6 ledna 2011 000 10:38

vadura …aneb jak si pod sebou úspěšně řezat větev, ale také

Staří vajčmondi v záloze ve Straně zelených

Jan  R u m l včera rozmlouval přes telefon s moderátorem ČT na téma pondělní konec US, neboť tato strana definitivně skončila. A vzpomínal chlapec na čtyřkoalici a zejména na spolupráci s ODA, jaká to byla bašta či papačka. Jenže zapomněl také konstatovat, že poslední předseda ODA a Havlův  kámoš  Žantovský, tady nechal za ODA jako její předseda po posledních volbách, ve kterých byli voličem kopnuti mezi půlky, dluh 50 milionů u banky a srdcový Vašek jej uklidil na post velvyslance do Izraele.

Také si nevzpomněl, jak se svým kámošem z US Karlem Kunhlem, podporovali kapric redaktorů v ČT, chrápali tam s nimi na chodbě a Vencovi blekotovi se to rovněž velice líbilo. A už vůbec Rumla nenapadlo vzpomenout, jak Kunhl podepsal několika miliardový kontrakt na Pandury poslední den v roli ministra. A Venca hrádek jej raději jmenoval velvyslancem v Chorvatsku. Jedno větší sere mere jak druhé, od tohoto studenta Plzeňských práv, který jako ministr vnitra hleděl jak puk, když mu pod rukama jako nejvyššímu četníkovi v ČR kvetla rumová aféra a pak to všechno hodil v Sarajevském atentátu na Klause. Unie svobody to byl výkvět prospěchářů, kteří při prvním zádrhelu v ODS zvedli ocase, dali pěsti na bradavky a zdrhali jak cikáni ze dvora, které přistihl majitel na lupu. Na otázku moderátora na jeho stranického kolegu a ministra spravedlnosti za US Pavla Němce, tam Ruml mektal něco o nadějném mladém politikovi, který neunesl tíhu moci. No to jsme viděli všichni, co tento vycmrndlý  pražský šohaj, kolem sebe nasáčkoval do funkcí a co  ještě dneska jsou z toho za průsery. Tento synek proletářského novináře Rudého Práva, jak jsem viděl za fotografii, nesl kdysi s dalším disidentem Lisem, oba ve svazáckých košilích, na ramenou jejich idol Klementa Gottwalda. Ten rovněž dojebal všechno na co jenom máknul. Tento neúspěšný hrobník ODS ale úspěšný hrobař US je nyní ve Straně zelených. Dobrá zpráva pro obyvatelstvo tohoto státu. To třetice všeho dobrého.

Přeji všem obyvatelům této republiky, kteří si nenechali v minulosti a nenechají si ani v budoucnosti srát na hlavy od takovýchto politických celebrit, mnoho zdraví a spokojenosti nejen do roku 2011 ale i do dalších budoucích let. Václav Havel by o tom mohl napsat další jednoaktovku, která by šla z pultů knihkupectví na dranc a stály by na to fronty

Konec vajčmondů v Čechách?

( s otazníkem schválně )

V Břeclavi dne 31.12.2010                                      Otto  V a ď u r a-velitel 2. cikánské čety

Vyhozený ze SZ kam teďka vlezl Ruml

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

TOPlist