Vlastní gól rudozeleného rakouského prezidenta

Uveřejněno dne 2 května 2017 000 15:02

Podle něj by všechny ženy měly nosit jeden den v roce ze solidarity k muslimkám šátky. Ovšem co jiného lze čekat od intelektuála se zelenými postoji s příměsí komunistické ideologie?
Jenže Rakousko není Německo, takže podle mého tam podobné úlety zafungují přesně opačně, než proislámský prezident Rakouska zamýšlel.

„Studie byla publikována v rakouských médiích přibližně před měsícem a její závěry jistě rakouskému prezidentu příliš velkou radost neudělaly. Šedesát procent respondentů se totiž na adresu muslimů vyjádřilo kriticky, byť na samotné uprchlíky se Rakušané skrze prsty rozhodně nedívají. Za alarmující zjištění lze považovat, že pouze čtvrtina respondentů považuje soužití s muslimy za bezproblémové.“

Všechny ženy budou nosit muslimské šátky! Nový návrh zeleného prezidenta Rakouska

A podle toho, co postupně vyplouvá na povrch, viz různé ty islámské školky a znásilňování dětí na koupališti, bude hůř. Stačí připomenout našeho Jiřího Dienstbiera. Léta jsem ho považoval za velmi rozumného a statečného člověka, který se nebojí kritizovat různé politické „kulišárny“ a prosazoval více rozhodování pro občany formou zákona o obecném referendu. Ovšem jakmile se dal na boj proti tak zvané „xenofobii“ a bez ohledu na realitu volal po přijímání migrantů do naší země, přičemž na referendum jaksi pozapomněl, protože se najednou začal bát, že by si občané mohli schválit třeba zákaz nošení burek na veřejnosti…, jeho popularita prudce poklesla, a nakonec ho premiér Sobotka musel odvolat z ministerstva, protože s ním klesala popularita i jeho strany.

A podobně to může dopadnout s Van der Bellenem. Globalisté a „sluníčkáři“ ho podporovali, neboť vlastenectví ohrožuje moc nadnárodního byznysu a mnoha lidem, kteří nezažili nic jiného než politicko-korektnickou pseudoliberální propagandu, láska ke své zemi a národním tradicím nic neříká, takže se nechali zastrašit řečmi o populizmu a raději zvolili extremistu opačného ražení.

Ovšem lidská trpělivost není neomezená, nějakou dobu může fungovat politická setrvačnost, podobně to nejspíš dopadne i ve Francii…, ale čím větší bude tlak globalistů a „sluníčkářů“, viz podobné nápady jako nošení šátků tak zvaně „ze solidarity“, tím víc bude sílit naštvanost veřejnosti a čím dál víc lidí bude cítit, že takhle to dál nejde a že útěk k televizním seriálům, chytrým mobilům, volné lásce, antidepresivům nebo k jiné moderní strategii strkání hlavy dopísku před tvrdou skutečností jim nezajistí svobodu ani bezpečnost.

Přeji Rakušanům a všem Evropanům, aby se konečně probrali z globalisticko-liberálního opojení a slétli z konzumních oblak na pevnou zem.

Zdroj

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

TOPlist