Normalni je kuřit. Přijde čas, zučtujem spolu…

Uveřejněno dne 13 června 2017 000 15:09
Kdysik davno, když byl svět ještě normalni (to ještě nebyla televiza, feminystky ani neziskovky), schazeli se chlopi po šichtě na sklenku čehosik fajneho.

Do nočnich hodin koštovali domaci pivko, vino a gořalku. Baby ještě netušily, že egzystuje jakysik feminyzmus, ale protivne byly už tenkrat. Furt mlely pantokem, a to bylo to posledni, co chlopi, znaveni po šichtě, potřebovali.

A tak si založili v každe vesnici hospodu, aby se měli kaj schazat, komunykovat a nemuseli posluchat hlupe dřysty feminystek a chlopu-idyjotu s nižšim IQ, kerych se dycky tež par našlo. Normalni chlop je totiž od přirozeni fajny, mily a společensky člověk.

A tak se chlopi stovky roku schazali a bylo jim fajně.

A pak přišel slavny rok 1492, Kryštof Kunylimbus přivezl z Kuby semena tabaku a doutničky s cigarkama, kere tluste indyjanky pod vedenim Fidelity Kastrove šulaly na svojich depilovanych stehynkach.

A chlopi v Markrabstvi Moravskem zjistili, že to je dobrota, ide to dohromady s gořalku, vinem aji pivem a chrani to tělo před mnohyma neduhama. To bylo ještě v době, kdy se kuřil opravdovy tabak, bez chemickych přisad, nebaleny v papirkach bělěnych chlorem.

A tak chlopi zjistili, že byt alkoholikem (člověkem milujicim dobre napoje) a kuřakem je přijemne a fajne. Ale baby (a chlopi s nižšim IQ) byly vic a vic protivnějši. Vadilo jim, že normalni chlopi su spokojeni a šťastni aji bez nich. Hlavně když se možu spolu schazat a komunykovat.

A ještě babam vadilo, že se neumi samy bavit a tym padem je nikdo do hospody brat nechtěl, bo s babu to je polovični zabava, zato dvojnasobna utrata. Hlupym chlopum zas vadilo, že za ty jejich blbe kecy dycky dostanu v hospodě po pysku, navic neměli tolik peněz na dobry doutnik.

A tak na počatku dvacateho stoleti, kdy všeci normalni chlopi spokojeně seděli v hospodach, pili, kuřili a bavili se, došlo za jejich zadama k tragickym udalosťam. Baby dostaly volebni pravo, a z chlopu s nizkym IQ se stali polityci. A to je trest za to, že chlopi si mysleli, že všecko už bylo vybojovane, všem už bude dobře a do polityky se nechali mišat baby a hlupe chlopy (=polityky).

A od te doby to ide všecko do dupy. Hlupi chlopi, keři neměli prachy na opravdove doutniky a viržinka, prosadili levnu variantu a tabak se začal balit do papirku. Narust rakoviny pajšlu byl obrovsky. A co se divite? Rozemlete, vylisovane dřevo vybělene chlorem nebylo nikdy určene ke kuřeni.

A pak začaly baby a hlupi chlopi s nizkym IQ chodit do hospod za normalnima chlopama, bo si mysleli, že budu tež šťastni a spokojeni tajak normalni chlopi. Jenže začalo jim byt protivne, že ty jejich hadry a obleky smrdi od dymu ze spaleneho chlorovaneho papirku. Do te doby to nikomu nevadilo, bo doutnik z poctiveho tabaku samozřejmě nesmrdi. A tak tito idyjoti přinutili hostinske zakonem, nainstalovat větraky a jine cypoviny.

A furt jim to bylo malo.

A tak baby přinutily polityky, aby vydali zakon, že v každe hospodě musi vytvořit prostor, kaj by mohly dřistat aji ty hlupe baby s děckama. A polityci vydali zakon o stavebně oddělenych prostorach.

A ty hlupe ludry tam seděly, nebavilo je to, bo baby se samy bavit neumi a přes sklo sledovaly, jak se chlopi vedle v kuřacke časti bavi a raduju, a myslely si, že když chlopy přinuti sedět pohromadě, tak jim bude tež tak fajně jak chlopum.

A tak se domluvily s politykama a ti vydali zakon, že v žadne knajpě se nemože kuřit. Enem venku.

A protože chlopi alkoholici kuřaci su tolerantni, nekonfliktni osoby, zase jim vyhověli a začali chodit pit pivko a kuřit ven.

A feminystky s politykama zase zustali sami.

A hadejte, jak to bude pokračovat dal? Tuž jasne, zakaže se kuřit v okruhu sto metru od jakekoliv budovy. A pak, bo chlopi budu prostě odchazat chlastat a hulit do lesa tajak zamlada, tak feminystky s politykama zdraži chlast a kuřeni tak, že už to bude neunosne pro všecky.

A pak se konečně chlopi zase naseru, polityky vyhažu z oken a baby zmaluju tak, že tisic roku nebudu potřebovat šminky…

A svět bude zas v pořadku.

Zdroj

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

TOPlist