V Bílém domě je opět Trump: Zvedl rukavici. Německý führer již otevřeně šikuje mafii k odvetě. Jde s nimi i Čína a Rusko? Válka za válku? Jen Klaus a ODS proti českým bažinám. Bilderberg se radí u Washingtonu

Uveřejněno dne 14 června 2017 000 10:30

Donald Trump je zpátky. Jeho rozhodnutí vypovědět pařížskou smlouvu zvanou kdovíproč „klimatická“ (asi že měla vytvořit klima pro definitivní nastolení celosvětové totality známé jako Nový světový řád, NWO), je bezpochyby zatím největším činem, který po zvolení prezidentem USA učinil. A globalistické elity podle toho také šílejí – zvláště ty euro-unijní (přestaňme už říkat evropské, se starou dobrou Evropou nemá orwellovský projekt EU nic společného).

Přesně to vyjádřil Němec K. Brinkbäumer v editorialu Der Spieglu. Trump, je prý lhář, rasista a podvodník. A hned, jak je v zemi Josepha Goebbelse zvykem, určil cíle propagandistům z ostatních zemí berlínsko-bruselského protektorátu: „Jedním z úkolu° médií, je opakovat: Trump musí být odstraněn z Bílého domu. Rychle. Je nebezpečím pro svět.“ Jen neřekl, že pro JEJICH svět, ale asi má za to, že to se rozumí samo sebou.

Bolševikům za mořem (říkají si neokoni) to opakovat nemusí. Od onoho slavného listopadového úterý, kdy „neuvěřitelné se stalo skutečností“ (řečeno s B. Hrabalem) a podvodnice Hillary C. nedostala do rukou jaderný arzenál k válce s Ruskem, jedou proti Trumpovi jako za McCarthyho. Jen s tím rozdílem, že protiruská válečnická hysterie je tentokrát namířena proti jedinému člověku – a proti zemi, v níž (na rozdíl od socialistického Merkelové Bruselu a Obamova Washingtonu) vzniká moderní kapitalismus slovanského typu.

Moc a peníze

Oznámeným odstoupením od pařížské smlouvy dostál Donald Trump především slibu, který dal svým voličům. Zdá se, že právě to mu bruselské politické „bažiny“ nemohou odpustit. Vytváří tak totiž precedens, který je pro vůdce chřadnoucí euro-atlantické civilizace (takzvaného Západu) mimořádně nebezpečný. Již celá desetiletí vytvářejí model „demokracie proti voličům“. Největší ctností je přece dělat opak toho, kvůli čemu byli zvoleni. Především vychovávat hloupý lid k tomu, co chtějí oni. A tím, co chtějí, je na prvním místě moc a peníze, nikoli artikulace a reprezentace voličských zájmů zvaná demokracie:

Moc nad daňovými poplatníky, z nichž salámovou metodou vyrábějí otroky, aby mohli sát jejich peníze pro přípravu celoplanetárního koncentráku – a ještě na tom astronomicky bohatnout. Právě ta „pařížská smlouva“ je toho dokonalým příkladem. Vymyslí se neexistující „pohádkové nebezpečí“ – a pak se proti němu z našich daní bojuje. Při tom se likvidují celá průmyslová odvětví, z peněz státu se uměle vytvářejí nová – a současně se tak rodí nová zbohatlická šlechta. A ta stará se přidává. A média to mají za úkol přikrýt.

Česká televize pojala svou protitrumpovskou propagandistickou „klimatickou“ etudu v tomto smyslu také téměř dokonale. Ostatně od té protiputinovské se už téměř neliší (pornoherec Janda z bohaté neziskovky Evropské hodnoty bude pro ČT jistě brzy vytvářet seznamy protrumpovských „webů zla“):

Na pozadí kouřících továren a elektráren – včetně páry z chladicích věží těch jaderných – jsme se dozvídali, že Trump to celé udělal pro „uhlobarony“ (o příteli Bakalovi ani slovo, ten už OKD vytuneloval a odešel). A kupodivu též ani slovo o našich „solárních baronech“, jimž platíme každoročně bratru pětačtyřicet miliard z našich daní do soukromých kapes. Nemluvě o tom, že onen plyn, proti němuž se prý tak bojuje (oxid uhličitý), je neviditelný a bez zápachu. To by ale na obrazovce nepůsobilo. Jsou tak zoufale stejní, tihle Goebbelsové!

 

Jak se v tom vyznat?

Mnozí lidé, kteří v důsledku letité masáže uvěřili ve dva základní axiomy propagandy, v tom nyní mohou mít tak trochu chaos: Největším nebezpečím pro planetu je Putin a globální oteplování způsobené člověkem. Teď k tomu do třetice přibyl Trump. Migrantské hordy, zničená města, kde se už nedá vyjít ven bez obav o život (na muslimské masové popravy si prý „musíme zvyknout – a je jen otázkou času, kdy tím poctí také nás), odnárodněné státy a protektorátní diktát bruselské aristokracie, jsou prý naopak výtryskem dobra. A „vůdčí silou“ (jako „vedoucí úloha KSČ“ neblahé paměti) v tom byla Amerika.

Najednou ale má být „vůdcem svobodného světa“ Angela Merkelová, führer Čtvrté říše. A nepřátelská „komunistická“ Čína se prý, po Trumpově odstoupení z pravidelné zábavy bolševiků „poručíme větru dešti“, stane naším spojencem v boji za lepší, čistší a „nehorký“ svět. A dokonce i Vladimír Putin se nechal slyšet, že Rusko svůj podpis pod „Paříží“ neodvolá. Nemluvě o vzlycích generálního tajemníka OSN, jemuž ovšem především hrozí, že Trump přestane platit miliardy z amerických daní na udržování této absurdní organizace a on – spolu s desetitisíci podobných darmožroutů – přijdou o své královské gáže.

Je to přitom zcela jednoduché. Před „Paříží“ byl tzv. Kjótský protokol. Podle něj měly státy jím zavázané omezovat produkci CO2. Jenže tato produkce všude rostla (včetně třeba zeleně poblázněné Kanady) – a nic se nedělo. Číňané pochopili, že když formálně srazí podpatky, omezovat nic nemusejí, ale dostanou účast na novém byznysu. Ostatně právě zařízení pro sluneční kolektory dnes pocházejí většinou z Číny. Právě tak to pochopilo Rusko.

Válka za válku?

Jen Amerika na tom byla jinak. Černoch a muslim Barack Obama (ač nenarozený v USA, dosazený neokony do Bílého domu) měl v této konspiraci klíčovou úlohu: Spojené státy to všechno měly zaplatit. Smysl byl dvojí. Jednak oslabit USA, aby se Evropská unie dostala na jejich úroveň (kompenzovat to zase měla „smlouva“ TTIP, která by obě „unie“ fakticky propojila do jedné), jednak tím vytvořit základ „světové vlády“. Oné „mystické organizace“, jež by bez nutnosti války kolonizovala celý svět v dosud nevídané totalitě takzvaného Nového světového řádu).

Právě do toho teď vhodil Donald Trump vidle. Proto ten šílený řev. O nějaké „klimatické změny způsobené člověkem“ nikdy nešlo a nejde. Klima se mění neustále již od neolitu. Hlavní slovo v tom má měnící se aktivita (pravidelně i nepravidelně) naší hvězdy, Slunce. Nezapomeňme, že ještě od poloviny minulého století se „vědci“ domnívali, že kvůli nízké sluneční aktivitě nám hrozí naopak „vymrznutí“. Teprve Margareth Thatcherová, při svém souboji s hornickými odbory, jim zaplatila za vytvoření „hrozby globálního oteplování způsobeného člověkem.“ Spíchli to za tři měsíce – a od té doby s tím žijeme. Bojujeme.

Od Hillary Clintonové se očekávala ještě jedna válka – proti Rusku, které dalo po nástupu Vladimíra Putina jasně najevo, že se pomocí NWO nenechá dobrovolně kolonizovat. Jenže Trump dal již během kampaně stejně jasně najevo, že o tuto válku nestojí – stejně jako nemíní vést absurdní boj se Sluncem. Že stamiliardy (ostatně ničím nekrytých a jen tiskárnami FEDu chrlených) dolarů nemíní vyhazovat do chřtánu bankéřů a „nových průmyslníků“, ale chce je utratit v Americe ve prospěch svých voličů. A „učinit Ameriku opět skvělou“. Zločin z nejstrašnějších.

Sám proti všem

Proto proti němu vedou válku na život a na smrt, která je rovněž premiérová. Nikdy v historii washingtonský establishment a s ním spojená média nebojovala s novým prezidentem, jako jsme toho nyní svědkem. Obklopili ho svými lidmi, kteří denně pouštějí médiím „úniky“ z porad svého šéfa. Odstřelili řadu jeho nejbližších spolupracovníků obviněním ze „spolupráce s Rusy“ během kampaně.

Tajné služby pracují nezakrytě proti prezidentovi, který by jim měl velet – a pouštějí zcela systematicky (už asi jako v Čechách) svá ničím nepodložená „podezření“ do médií, coby rozbušky mediálních „bomb“ ve zničující válce proti hlavě svého státu (také jako u nás). Neb, jak pravil Goebbelsův vnuk: „Trump musí být odstraněn z Bílého domu. Rychle.“

Povšimněme si v této souvislosti jedné novinky. Jeho dcera Ivanka, která (spolu se svým ortodoxně sionistickým manželem) podle médií má na prezidenta zásadní vliv, se prý také postavila proti rozhodnutí vypovědět „Paříž“. A učinil tak i ministr zahraničí Rex Tillerson, bývalý šéf ropného gigantu Exxon a údajný Putinův „přítel“ (ostatně jím skutečně vyznamenaný). To signalizuje jediné: Plán, skrytý za kulisami boje proti údajné klimatické změně, je plánem na boj a změnu v něčem zcela jiném. A také nejbližší Trumpovo okolí, včetně jeho rodiny, si už „spiklenci“ koupili. Přesto – nebo možná právě proto – to Donald Trump udělal.

Führer přebírá velení

Proč? Proč je šokoval a napínal? Od setkání s bruselskými panáky a šéfy G7 minulý týden se o tom už šuškalo. Merkelová dokonce vyrazila do přímého střetu a u piva Němcům pravila, že „my Evropané musíme svůj osud vzít skutečně do svých rukou.” Evropa by se prý měla konečně postavit na vlastní nohy, i když by stále měla udržovat přátelské vztahy s USA a Británií a „pokud to jen trochu půjde i s Ruskem (!) a dalšími zeměmi”, ale za svou budoucnost, za svůj osud, musíme bojovat sami jako Evropané.”

Vynechme teď tu pozoruhodnou drzost, že „německý führer“ už otevřeně mluví za protektoráty, které mu formálně ještě nepatří. Jde ale o to, že se tak odvázala, neboť Trump jim signalizoval, co udělá s „Paříží“. Přesto ještě nevěřili a doufali. Jenže on to udělal. A je teď pro ně přinejmenším stejné, ne-li větší, nebezpečí než Putin. Jakou k tomu měl americký prezident motivaci, že šel do fatálního střetu, který už nemůže skončit kompromisem?

Má šanci?

Něco jsme už naznačili: Dluží to svým voličům, a protože nebyl součástí politického establishmentu, oněch „washingtonských bažin“, myslí si, že sliby se mají plnit. Současně však pochopil, že síly zla, které proti němu stojí doma i v Evropě, jsou v absolutní převaze. Proto občas zalavíruje – jako když zaútočil (jak se ukázalo pouze formálně, aby se neřeklo) raketami na Sýrii. Tím zprvu zmátl řadu svých příznivců (včetně autora tohoto textu). Jenže si uvědomil, že s „bažinami“ (u nás bychom řekli s Kavárnou) – právě tak jako s každými jinými teroristy – se nesmí vyjednávat.

Protože každý ústupek si tahle mafie vyloží jako slabost. Že mu nic nepřičtou „k dobru“. Že slyší pouze na sílu. Tak ji nyní předvedl v tomto zcela kruciálním případě. Je to jeho boj. Boj o život – dost možná ne jen politický. Už ví, že se ho zcela vážně míní zbavit jakýmkoli způsobem. A že čím více se bude držet toho, s čím pomocí voličů establishment naboural, tím větší má paradoxně šanci, že přežije. Za sebou má mocný vojensko-průmyslový komplex, kterému dal okatě v Saúdské Arábii „líznout“. A ještě nikoli zcela mrtvý a poražený energetický kolos, jemuž dal právě další šanci na život.

Pařížská dohoda, jak nyní opakují spojenci německého führera v sukních, ještě rovněž není mrtvá. Protože v ní nešlo o nic jako klima. Určitě se její tvůrci a „majitelé klíčů“ pokusí o revanš. Ne náhodou oznámil Trump své rozhodnutí den před tím, než se kousek od Washingtonu schází letošní Bilderberg – který má právě Donalda Trumpa za své hlavní téma. I když už zdaleka není, co býval – a Trump tam má také několik svých lidí – bude prvním větším setkáním, na němž se „bažiny celého rockefellerovského světa“ pokusí formulovat strategii „odvety“.

Fatální rok 2017 se blíží ke své polovině. Zda nakonec skončí válečnou katastrofou, nebo naopak nastartuje šance k další mírové existenci naší civilizace balancující na okraji propasti, ještě není jasné. Zápletka je ale teprve nyní realitou. Jediný z významných osobností, kdo v Evropě Trumpovo odstoupení od „Paříže“ jednoznačně přivítal, byl Václav Klaus. V malém (všechno je v politice relativní) si totiž prožíval po desetiletí to, co nyní Trump žne ve velkém.

„Je to nejvýznamnější krok Donalda Trumpa, je to fatální změna, v mých očích samozřejmě k lepšímu,“ uvedl český exprezident v rozhovoru pro Seznam. A budiž popravdě řečeno, že také mnohé osobnosti „jeho“ ODS se pochlapily a drží tuto linii – jako jediní na celé politické frontě. Bohužel nikoli předseda Fiala, ale třeba poslouchat Jana Zahradila či skvělého jihočeského exhejtmana Jana Zahradníka v „nepřátelské“ ČT bylo osvěžující. Neměli bychom jim to v podzimních volbách zapomenout.

Odmítnutím pařížské smlouvy se ještě přesněji oddělily pozice na frontě bytí a nebytí. Nejde o klima. Jde o všechno. Ve Washingtonu i v Praze.

Zdroj

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

TOPlist