Nemáte partnera? Stát vám ho přidělí!

Uveřejněno dne 20 září 2017 000 10:34
Také vám, tedy minimálně těm z vás, kteří kouříte, vadí nový protikuřácký zákon? Vy, kteří nekouříte, si teď asi říkáte, že další řádky nejsou určeny vám, nicméně zpozorněte a čtěte dál.

Také vám, tedy minimálně těm z vás, kteří kouříte, vadí nový protikuřácký zákon? Vy, kteří nekouříte, si teď asi říkáte, že další řádky nejsou určeny vám, nicméně zpozorněte a čtěte dál. Jakmile se totiž naši ústavní činitelé dozví fakt, že kouření je v ČR v pořadí rizikových faktorů úmrtí až na třetím místě, tak v rámci bezmezné starosti našich zákonodárců o zdraví svých poddaných můžeme zajisté očekávat další várku nesmyslných zákonů. Větší riziko úmrtí a druhou příčku obsadila totiž již dávno obezita. Zde odkaz: http://local.ordinace.cz/clanek/kvuli-obezite-umira-v-cesku-vic-lidi-nez-na-nemoci-z-koureni/

V naší zemi si v této souvislosti dokážu představit varování na tučných potravinách typu „vepřový bůček zabíjí“ nebo třeba „varování ministerstva zdravotnictví: tato klobása vám může způsobit ischemickou chorobu srdeční“ a podobně. Varování je samozřejmě třeba doplnit nějakým odstrašujícím obrázkem z pitevny. Dovedu si představit, že některé potraviny budou zakázány pro svou nebezpečnost úplně. K tomu bude muset vzniknout další úřad pro kontrolu těchto nařízení a pro odhalování občanů-pachatelů, kteří se budou dopouštět trestného činu nedovolené výroby, popř. distribuce životu vysoce nebezpečných potravin. Třeba tím, že v tajném chlívku v podzemí vašeho domu náhodná kontrola objeví 150-ti kilového vepříka, vám bude hrozit vězení a určitě i pokuta a propadnutí věci.

Největší strach však mám z toho, jak vláda bude chtít řešit nejvýznamnější rizikový faktor úmrtí a tím je osamělost. Zde odkaz: https://magazin.aktualne.cz/veda/samota-je-horsi-nez-obezita-tvrdi-studie-socialni-izolace-mu/r~15b87b1a7b7411e784840025900fea04/?redirected=1505034974

Takže zase další úřad, ikdyž vlastně pro závažnost problému už by to mohlo být klidně i ministerstvo. Hlavní náplní tohoto úřadu by bylo zaprvé odhalovat občany, kteří žijí osamoceně např. prozkoumáváním matrik, používáním seznamů příjemců vdovských důchodů a také prověřováním udání sousedů atd. Důkazní břemeno by samozřejmě leželo na občanovi, ten by musel prokazovat, že nežije sám třeba fotkami z dovolených, videozáznamy z volnočasových aktivit, společným účtem atd. a to vše bude muset samozřejmě korespondovat s výsledky náhodných kontrol v domácnostech (zlatý norský Barnevernet!), 2x měsíčně i v nočních hodinách a to bez předchozího upozornění. Nedej bože, aby vás spolu nenašli v noci v posteli, to by byla tučná pokutka za mrhání vzácným časem úředníků.

Nelekejte se, zase tak strašné to nebude, stačí jen přiznat, že jste momentálně sami a úřad vám pro záchranu vašeho zdraví ideálního partnera přidělí. Stačí jen vyplnit 28 stránek dotazníku s otázkami na požadovanou frekvenci pohlavních styků a poloh při nich, rozměry penisu a počet spermií v ejakulátu u mužů, velikost prsou u žen (nepodvádět, úředník vás přeměří!), vyjmenovat oblíbená jídla a nápoje, oblíbené sporty, filmy, seriály…, frekvence návštěv pohostinství apod., přiložit 12 fotografií (portrét, ve společenském oděvu, v plavkách, v pyžamu, ve sportovním oděvu, úplně bez oblečení a to vždy zepředu i zezadu), kopii zdravotní dokumentace a to vše přinést do 10 dnů na úřad, kde vás zváží a změří, to abyste nepodváděli. Ruku na srdce, kdo si občas neubere, nebo nepřidá? A poté vás čeká státem garantovaná 90-ti denní lhůta na přidělení partnera. Toho pak z důvodů striktně vyjmenových v zákoně můžete ve stanovené zkušební době vrátit, nejvýše však 2x, vždyť ti úředníci jsou taky lidi, dělají co mohou pro vaše doživotní blaho a mají toho fakt hodně.

Pokud vám výše napsané připadá jako přehánění, pak tedy možná ano, možná jsem trochu přeháněl. Myslím si však, že pokud budeme slepě souhlasit s kdejakým nesmyslným zákazem, který „se mne přece netýká, protože já to….. a to….. přece nedělám“ , může jednou přijít něco mnohem horšího, co už se bude týkat nás všech.

Zdroj

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

TOPlist