NETOP 09

Uveřejněno dne 12 října 2017 000 14:44

Tak prý nám „TOPka“ chystá další překvapení. Cituji z Neviditelného psa: TOP 09 představuje konkrétní plán pro vyčištění ovzduší a výrazné snížení závislosti na fosilních palivech. Navrhuje zavedení uhlíkové daně, která po vzoru progresivních zemí EU napraví systém obchodování s emisními povolenkami a navíc nově zpoplatní i škodlivé pálení uhlí v domácnostech.

„Škodlivé pálení uhlí“? Probůh… Mám neblahý pocit, že problém již zmiňoval. Připomenu: Žiji na samotě. Plynovod sem nevede, cisterna nezajede. Nemohu tedy nijak sponsorovat kamarády páně Kalouska z plynařských spolků, i kdybych nakrásně chtěl. Jistě, mohu topit i jinak (viz. „Topení Prasetem“, NP – humor).

Jojo, jak je to dlouho, co podobný dementní nesmysl pokládal jen za haha-humor? Pár dní, týden?!! A ona je to, pohříchu, opět realita! Tak jako se vším, spojeným naší slavnou EU…

Takže, sumec sumcárum: s „TOPkou“ si už asi nezatopím. Ledaže bych si po jejich vzoru řádně nakradl a do svého luxusního zámku na kopce vršíčku zavedl plynovod přímo z Quataru, že. Případně, ve shodě s oficiální doktrínou EU, uvěřil v globální oteplování, tedy že vlastně žádného topení nadále ani nebudu potřebovat… Eh.

No nic. Co k takové zrůdné šílenosti říci?

1) Lze jen doufat, že partička arogantních zbohatlíků pod názvem TOP09 se do parlamentu skutečně nedostane. Netřeba lítosti, chlapci dozajista nezahynou. Oni ti různí „Hávové, Šťávové..“ apod, kteří se díky našim TOPrytířům dostali ke svým miliardám, se o hošíky jistě dobře postarají. Nebo jim aspoň dají nažrat šlichty, no.

2) Pokud kdo doposud myslí, že nápady EU typu „kdo nemá na autě gumy Muchilin, které přispívají na naši multikulti-kampaň, nesmí na cesty!“ jsou holý nesmysl a hnusné pomluvy ze strany nepřátel tohoto velmi dobře výdělečného (tedy, pro své exponenty..) náckovského spolku, nechť se zamyslí.

A dál volí všechny ty řepkové magnáty, a jim podobné.

Zdroj

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

TOPlist