Televizní lži, kam se podíváš…

Uveřejněno dne 18 října 2017 000 12:06

Milá prolhaná Česká televize, až do dneška jsem si myslel, že ČT lže a manipuluje divákem jen ve zpravodajství a publicistice. Po dnešním večeru jsem zjistil, že lhát se dá i v dokumentárních pořadech o přírodě.

Konkrétně jste se této lži dopustili v pořadu, který se myslím jmenoval Nejskvělejší tanečníci přírody 2. část, který jste odvysílali dnes večer na ČT2. Lež, která v pořadu zazněla se týká rostlin. Komentátorka prohlásila, že „to jediné, co rostliny potřebují ke svému růstu je světlo“.Chápu, že odkdy je zde politická ideologie zvaná „Člověkem způsobené globální oteplování“ (AGW) je blbé říkat na obrazovce tak propagandisticky vypjaté televize, jakou se ČT stala, že existuje cosi jako fotosyntéza, při níž rostliny konzumují ten zpropadený CO2 a při účasti světla jej proměňují na uhlík, z něhož staví svá těla a volný kyslík, který vypouštějí do ovzduší.

 

Ještě blbější by bylo přiznat, že čím více CO2 v ovzduší je, tím rychleji rostliny rostou a že je proto třeba na třetině osevních ploch nechat růst ten babišovo žlutý sajrajt, aby nebyly rekordní úrody a potraviny tudíž nebyly dostupnější třeba v zemích třetího světa. Úplně nejblbější by pak bylo přiznání, že CO2 je těžší než vzduch a že se tedy drží při zemi a proto např. v Himalájích v extrémních výškách nic neroste protože nemá z čeho.

Naše oficiální místa se vždy neochvějně zaštiťují vědeckým světovým názorem (který je bohužel jen Novou levicí zmodernizovanou verzí marxismu leninismu), kdo se od oficiálních vědeckých názorů odchýlí, je okamžitě dehonestován (například skupinou potrhlých magorů, co si říkají Sisyfos), ale nevědecké bláboly na ČT2 zřejmě nikomu nevadí, neb přispívají k indoktrinaci populace propagandou.

Jsem proto rád svému dávnému rozhodnutí zastavit platbu licenčního poplatku ČT neb za své peníze nedostávám službu, kterou ČT ukládá zákon. Těším se, že se někdy konečně sejdeme u soudu, kde budu moci své stanovisko prokázat. Zatím zasévám ve svém okolí sémě občanské neposlušnosti a těším se na okamžik kdy celá ta bezobratlá sebranka na Kavkách nebude mít co do huby, protože jim vyschnou zdroje. A jednou k tomu dojde.

Tento dopis posílám v kopii na Radu pro RTV vysílání, aniž bych doufal, že tento neméně prohnilý a splihlý orgán něco podnikne a ve skryté kopii na svého právníka a velkou skupinu svých přátel, známých a zpravodajských webů  s nimiž mně pojí blízkost názorů

Zdroj

Reakce
  1. 6 roky ago

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

TOPlist