Zelení páchají v Praze sebevraždu v přímém přenosu…

Uveřejněno dne 10 září 2018 000 10:19

Tak jsem se doslechl, že Strana Zelených hodlá jít do voleb v Praze s výbušným tématem, a sice s vymezením se proti protimigračním náladám a stejnému postoji naší vlády…

Strana Zelených už v minulosti proslula v záležitostech, u kterých si normální člověk musel klepat dlouho na čelo. Obzvláště doba, kdy byli na špici této strany pan Bursík a paní Kateřina (Jau Jau) Jaques, byla výživná.

Pak přišla přes dobu pana Lišky, doba pana mladého Stropnického, což vypadlo, že větší hřebíček do rakve politického života této strany už nelze nalézt.

Opak je ale pravdou. Poslední hřebík byl nalezen a to v podobě toho, že se dnes prý Strana Zelených vydala do volebního boje v Praze s prosazováním odporu proti vládní politice, která zastává stanovisko – ani jeden nelegální migrant v ČR.

Tato zeleně uvažují strana, která zřejmě sází na všechny pomatence se Sluncem v duši a s marihuanovým kouřem v plicích, totiž navrhuje, aby jen Praha přijala nejméně 5 000 (slovy pět tisíc) migrantů, kteří prý pomohou v hlavním městě obsadit ta pracovní místa, která se u rodilých Čechů nesetkávají právě s oblibou.

Už jen tento nápad a myšlení, že by se mohlo z těchto pěti tisíc většinou nekompatibilních osobností s naší kulturou a pracovními zvyklostmi a dovednostmi, rekrutovat nějaké významné číslo na pozice obráběčů kovů, pracovníků v montážním průmyslu, za pokladnami obchodů, nebo ve zdravotnictví, je zralá na vyšetření odborníků stran otázky orientace v čase a prostoru.

Ale pro ostatní strany je tato stupidita ze strany Strany Zelených vlastně přínosem. Myslím, že v těchto nadcházejících volbách si ostatní subjekty, lanařící voliče, nemusejí z konkurence ze Strany Zelených opravdu dělat hlavu.

Těch pár klientů žižkovské Kliniky, svými hlasy opravdu migranty do Prahy nepřivedou a Stranu Zelených do čela nakonec zvolených také ne…

Zdroj

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

TOPlist