Klimatičtí hysterici: Zabraňte oteplování, zabijte své miláčky!

Uveřejněno dne 9 listopadu 2018 000 14:21

Klimatičtí hysterici nám tvrdí, že konzumace masa je špatná pro životní prostředí a musíme být proto všichni vegetariáni. Pak ještě tvrdili, že existuje příliš mnoho lidí na celém světě, jsou škodliví pro životní prostředí.

A teď byla zveřejněna nová studie o globální změně klimatu: Váš pes a kočka zabíjí životní prostředí, a pokud chcete, aby se zabránilo globálnímu oteplování, je čas se rozloučit se svými miláčky.

Když jsem to řekl své kočce a psovi tak reagovali rozčileně: Jsou úplně šílení, ti lidé!, píše na svém blogu von Freeman.

Studie, která byla publikována v on-line časopise PLOS, tvrdí, že lidská potřeba hledat co nejvíce komunikace se zvířaty, je jedním z hlavních faktorů, které ovlivňují naše klima, a to zejména ve Spojených státech, kde je 163 milionů domácích zvířat – asi jedno zvíře na dva Američany – nejvyšší počet ze všech zemí na světě.

Výzkumníci z University of Sydney v Austrálii tvrdí, že těchto 163 milionů domácích zvířat poškozuje životní prostředí, potravinami, které konzumují a exkrementy, které produkují.

Problém však neexistuje pouze ve Spojených státech. Popularita zvířat se rozrostla po celém světě.

Američané jsou největší majitelé domácích zvířat na světě, ale tradice vlastnictví zvířat ve Spojených státech je spojena se značnými náklady. K zvyšování počtu domácích mazlíčků dochází také v Číně i rozvojových zemích. Trendem je zvyšování podílu masa v krmivech a vyšší kvality masa.

„Snížení podílu psů a koček, případně ve prospěch jiných domácích mazlíčků, které mají podobný zdravotní a emocionální přínos, by tyto negativní účinky na životní prostředí značně snížilo,“ uzavírá studie.

Vědci doporučují, aby se vaši mazlíčci stali vegetariány, to ale není doporučováno veterináři. Tvrdí, že využití bílkovin z masa je to nejlepší pro vaše čtyřnohé kamarády, zejména pro ty, jejichž předkové byli masožraví dravci.

 
Základním problémem, říkají vědci, je spotřeba masa a Američané jsou požádáni, aby omezili spotřebu masa. Dobytek je zásadním příspěvkem ke globální změně klimatu, čím méně masa jíme, tím lépe pro životní prostředí. A největší spotřebitelé masa jsou lidé, psi a kočky, protože získávají asi 19% bílkovin z masa.

Jinými slovy, psi a kočky ve Spojených státech spotřebují tolik kalorií asi jako 62 miliónů Američanů, píše se ve studii. .

Tento výpočet nebere v úvahu, že domácí zvířata dostávají hodně zbytků, nebo horší částí poražených zvířat, které nejsou určeny pro lidi, a jinak skončí jako odpad.

Studie je tedy nadsázka a slouží k zastrašení!

Věděli jste, že Dánsko uložilo zemědělcům daň ve výši 100 euro za rok za každou krávu, pod záminkou snížení skleníkových plynů z říhání a prdů?

„Každý kdo věří klimatickému náboženství, lže,“  říkám, „jděte  dobrým příkladem a ukončete svůj život, protože vydechujete CO2, potom bude méně „producentů CO2“, ale neudělají to, protože jsou to pokrytci!“ 

„Mám také psa a kočku kvůli důležité práci, kterou mají. Pes štěká, když se cizinci přiblíží k mému domu, chrání mě a kočka chytá myši. To je ten důvod, proč byla tato zvířata domestikována před tisíci lety,“ píše von Freeman.

Ale teď je musím zabít, protože jsou to zabijáci!

Namísto živých zvířat budu muset koupit PC robota psa a kočku. Spotřebují pouze elektřinu … a to není dobré pro životní prostředí, pokud pochází z jaderných a uhelných nebo plynových elektráren.

Nacisté byli prvními, kteří zavedli zákaz kouření a varování na cigaretových obalech a kouření bylo přísně zakázáno v SS. Hitler byl vegetarián, nekuřák a teetotaler, stejně jako ostatní fašističtí vůdci Mussolini a Franco.

Michail Gorbačov byl také takový protialkoholový fanatik. Během své vlády,  jako poslední komunistický sovětský vůdce, nechal zničit v Sovětském Svazu stovky tisíc hektarů vinic. Po perestrojice z let 1991/92 a doby pod Jelcinem skončila doba „soudruhů oranžád“ a „tajemníků minerální vody“. Škody v odvětví vína však byly nenahraditelné.

„Pěstuji své vlastní víno a pálím vlastní brandy, protože bydlím v zemi, kde má každý svobodu. Pak piji své dobré domácí pití, kouřím doutník, mám svou kočku a můj strážný pes mi leží u nohou … a ti klimatičtí hysterici a fašisti mi mohou políbit …,“  končí von Freeman.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

TOPlist