Když pomatení ekoteroristé nevědí, co chtějí

Uveřejněno dne 6 března 2019 000 12:21
Je to kampaň!!! A docela brutální; moji mailovou schránku v posledních dnech zahltily maily od evidentně reálných osob, zasílajících mi shodný anglický text, vymezující se proti používání palmového oleje v potravinářství.

Pracuji totiž pro klienta, vyrábějícího potraviny, jehož veřejná adresa je přesměrovaná na moji. Tuším, že v tom nejsem sám a kampaň směřuje i na jiné veřejné adresy potravinářských firem po celém světě.

Předmět zprávy zní dramaticky: Palm Oil – Disaster. Hořce úsměvné ovšem je, že ekoteroristé bojují proti něčemu, co v zápalu spasitelské touhy po ideálním světě sami rozpoutali, a kampaň směřují úplně zmateně jinam, než by měli. Trochu mi připomínají Děti země, které z ekologických důvodů blokovaly výstavbu obchvatu Plzně a souběžně zcela neekologicky bezohledně nechaly masakrovat plíce obyvatel města zplodinami projíždějících kamionů. Plných 15 let! Že byly v této kauze státní orgány za kašpara a nehájily zdraví obyvatel města je trestuhodné. A děje se to dál v jiných městech.

Ekoteroristé prosadili svými tvrdými kampaněmi, kterým politici v celém světě zbaběle podlehli, povinné přidávání biosložek do paliv pro automobily. Navzdory tvrzení odborníků, že to ekologii nepomůže, ale přitíží, že to v globálním měřítku zdraží potraviny a uvrhne desetimiliony lidí do chudoby. Obojí je dnes exaktně potvrzeno.

Titíž ekoteroristé nyní brojí proti pěstování palmového oleje útokem na potravináře, kteří ale zpracovávají pouhých 11 procent celosvětové produkce palmového oleje.

Ano, plných 89 procent palmového oleje končí jako „ekologická biosložka“ v palivech pro motorová vozidla, což mají na svědomí právě ti, kdož tak vehementně bojují dnes proti používání palmového oleje v potravinářském průmyslu.

Ha, právě přistály v mém počítači další maily s apelem Palm Oil – Disaster. Je to fakt pohroma.

Tak nějak ten paradox zapadá do ostatních podivností současné doby, kdy má člověk pocit, že žije v blázinci. Čím zaženu žízeň mého auta bohužel ovlivnit nemohu (kdyby to šlo, určitě bych čepoval ekologičtější čistý benzín bez biosložek), ale aplikaci Palm Oil Scanner při nákupu rozhodně používat nehodlám. A doufám, že zdivočelému tlaku ekoteroristů a jejich zmanipulovaných podporovatelů nepodlehnou ani výrobci potravin, ani spotřebitelé.

Zdroj

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

TOPlist