Němečtí Zelení jak z hororu. Kéž to není pravda!

Uveřejněno dne 22 března 2019 000 8:27

Tak charismatické politiky Německo už dlouho nemělo! Konečně je tu po suchopárné Angele čerstvá, byť možná lehce něčím nastřelená krev. Musíte je buď milovat, nebo nenávidět, ale rozhodně nic mezi tím.

„Němečtí Zelení. A teď si představte, že se tohle dostane do vlády. A ono dostane. Zelení jsou už od loňského října v Německu dle průzkumů druhou nejsilnější stranou. Teprve čerstvý průzkum Emnid ze 17. února 2019 je odsunul na třetí příčku s 15 procenty.“

Němečtí Zelení. A teď si představte, že se tohle dostane do vlády. A ono dostane…Zelení jsou už od loňského října v…

Zveřejnil(a) Neprojdou – NO pasaran dne Neděle 17. února 2019

Fíha!

Tak charismatické politiky Německo už dlouho nemělo! Konečně je tu po suchopárné Angele čerstvá, byť možná lehce něčím nastřelená krev. Musíte je buď milovat, nebo nenávidět, ale rozhodně nic mezi tím. Určitě vás nenechají chladnými ani na vteřinu, protože teplo z nich sálá už od pohledu. Dneska je teda venku pěkná kosa, ale při psaní tohohle článku jsem si musel vypnout topení.

Vodník Česílko v první řadě uprostřed je pro Zelené perfektní maskot, chybí mu jen stylový fráček s odkapávajícím šosem, ale to se časem doladí.

Mužena vpravo dole mi silně připomíná zpěváka Thomase Anderse ze skupiny Modern Talking v nejlepší formě. Cheri Cheri gentlemanlady jistě brzy zaboduje i v politické hitparádě.

Ta dvě stvoření vzadu jsou taky boží, protože univerzální pohlaví prostě osloví všechny; jenom ta bytost vpravo by nemusela být tak sjetá.

Paní vlevo dole vypadá jako Česílkova partnerka z druhého stupně základní školy. Partneři-vodníci se jistojistě nikdy nerozejdou, a proto jsou podprahovým symbolem labutí věrnosti, což odkazuje ke konzervatismu a tradicím.

Prostě to mají vychytané jako vždycky, Skopčáci jedni šikovní. Tahle parta je tu zkrátka pro masy, takže jakýchpak 15 procent! Nevěřte průzkumům, těmhle novým Zeleným se zakrátko bude zelenit i ve vládě z prvního místa.

Je tohle skutečnost nebo fejk ještě větší, než Petr Fejk ze Zoo Praha? Zkusil jsem zapátrat po původu oné panoptikální skvadry, ale od Neprojdou mi nepřišla žádná odpověď a Google nebyl o nic sdílnější. Modlím se, aby to Petr byl. Pokud to ale fejk není, můžeme se sice uklidňovat formulkou, že na vzhledu a pohlaví nezáleží, jenže pak taky pojďme vytáhnout něco málo ze zeleného klobouku politika Pokustóna:

„K nejnovějším kouskům Zelených (prý) patří blokování rozhodnutí vlády v Berlíně o zařazení států Maghrebu (Maroko, Tunisko, Alžírsko) a Gruzie na seznam „bezpečných zemí původu“. Díky Zeleným tak mohou falešní uprchlíci z těchto mj. turisticky oblíbených destinací nadále zaplavovat Německo a vysávat jeho sociální systém,“ píše P. Podaný.

A co vy? Znáte je? Je to teda fejk nebo ne? Chtěli byste, aby něco podobného vládlo u nás?

Autor: Michal Pohanka

Zdroj

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

TOPlist