SVATÁ GRÉTA?

Uveřejněno dne 12 srpna 2019 000 10:29

Víte, neuplyne den, kdy bych neotevřel internet a nevyskočila na mě tvářička této mongoloidní dívenky. Nic proti ní osobně nemám, ačkoliv v antické Spartě by asi…..Ale nechme starou Spartu být. Stále mě ale šokuje, jak je možné , že jí nadbíhají lidé, o kterých bych si myslel, že jsou racionální.

Že si jí berou za vzor děti, studenti, to bych dokázal pochopit. Koneckonců patřím ke generaci, která musela chodit do školy ještě v Sobotu. Představa, že bychom nemuseli chodit do školy ani v Pátek, byla jen náš vlhký sen. To pochopím. Nicméně, to, že ji berou vážně státníci a zvou jí třeba do Davosu, tak to už mi hlava nebere. Copak si tito menedžeři našich životů nedokážou dohledat, že skleníkové plyny tvoří z 99 % vodní pára a že metan a CO2 netvoří ani jedno % atmosféry ? Však, kdyby nebylo skleníkových plynů, každou noc by na naší planetě poklesla teplota na teplotu hlubokého vesmíru. Každý ví, co je absolutní nula. Život by zde nemohl existovat. Já, když se podívám na oblohu, vidím jen mraky tvořené vodní párou. ,,Svatá Gréta“ prý vidí i shluky CO2. Možná bych měl zajít k optikovi.

Další teorie říká, že až se rozpustí všechny ledovce stoupne hladina světových moří až o 70 metrů. No, ale už nikdo neříká, že až tyto ledovce přestanou svou vahou tlačit na tektonické desky, že tyto se zvednou. A možná i o víc.

Niels Bohr by mi možná řekl:,,Tvoje teorie je natolik šílená, že by mohla být pravdivá.“ To posuďte sami.

A tak se ptám, kdy už přestaneme naslouchat šíleným klimateroristům a obchodníkům s emisními povolenkami?

Kdy už svět vezme do hrsti rozum a přestane naslouchat záškolákům?

No nic. Popustil jsem zde uzdu svojí chandře. Stále víc jsem přesvědčován médii, že svět se v (_i_) obrací. Můj názor je, že naše planeta se vrací do svého normálu. Ať už to pro nás znamená cokoli. Ten,kdo si myslí, že klimatické změny jsou způsobeny lidmi, se hluboce mýlí. Naší planetě je šumafuk, kdo na ní zrovna vládne. Ať už jsou to brabenci, dinosauři, nebo lidi. Ona se vrací k normálu po sérii kosmických katastrof, kdy vyhynuli dinosauři a později i mamuti.

A ,,svatá Gréta“ a její následovníci s tím neudělají ani prd.

Zdroj

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

TOPlist