Ekologičtí blbci z EU

Uveřejněno dne 11 února 2011 000 8:26

eu Zdravím Vás,

Kdybychom se chovali, jak si přejí ekologičtí blbci z EU,

v oblasti fotovoltaiky, tak by docházelo veřejně k loupežím soukromého majetku distributorů, kteří byli nuceni v podstatě ze svého zisku financovat vznik a zisky přímé konkurence a to bez omezení až do stádia celkového rozkradení a bankrotu a to vše za intenzivní podpory zákonů jejichž iniciátory vzniku byli ekonomicky ekologicky zvrácení politici, a které k tomu doslova vytvořily ideální podmínky a firmy byly okrádány tak promyšleným zničujícím způsobem, že komunistická ideologie proti tomu byla slabý odvar.

REAKCE EU NÁS JENOM PŘESVĚDČUJE V NÁZORU, ŽE NA DŮLEŽITÝCH POSTECH V EU JSOU NEKOMPETENTNÍ LIDÉ, KTEŘÍ JSOU NEUVĚŘITELNĚ LÍNÍ SI SEHNAT POTŘEBNÉ INFORMACE, K ROZHODOVÁNÍ, ANEBO TO ANI NEUMÍ, že to je ještě horší, nemá cenu vysvětlovat A POTOM TÍM HŮŘ PRO NÁS PRO VŠECHNY, protože blbec na vysokém postu, napáchá zpravidla největší škody, obzvlášť, když se nechají jeho nápady bez kontroly. Proč blbci nestavíte elektrárny v Africe, kde tytéž mají 2 násobnou produkci energie a rychlým rozvojem zaostalých států, spotřeba elektřiny rychle poroste.

obrazně řečeno z mého pohledu, opakuji, že si myslím, že zloději, kteří kradli veřejně, NETRŽNÍM ZPŮSOBEM SOUKROMÝ MAJETEK, TÍM, ŽE PRAKTICKY V DŮSLEDKU, BYL VEŠKERÝ JEJICH MAJETEK A ZISKY, ZAPLACEN ZE ZISKU A MAJETKU POLOSOUKROMÉ FIRMY, PROTI JEJÍ VŮLI. A DOKONCE BYL ZÁKONEM STEJNÝ VÝROBEK, ELEKTŘINA, PROTEKČNÍM ZPŮSOBEM VYKUPOVÁN ZA 10X VYŠŠÍ CENU NEŽ U KONKURENCE.

Dokážu si představit, že debilové v EU hájí zájmy někoho, o kom nic neví, doporučoval bych blbcům, aby si zjistili množství fotovoltaiky na území ČR VYBUDOVANÉ V R. 2010 A RYCHLOST S JAKOU NARŮSTALA, DO DOBY, NEŽ ZASÁHLA VLÁDA, BEZ ZÁSAHU VLÁDY SI NECHTE VYTVOŘIT STUDII, JAK BY PŘI TÉTO RYCHLOSTI RŮSTU FOTOVOLTEAICKÝCH ELEKTRÁREN VYPADALO ČESKO ZA 3 ROKY.

CHÁPU, ŽE VY BLBCI SI TO NEJSTE SCHOPNI ANI PŘEDSTAVIT ANI ZJISTIT, DOSLOVA MENŠÍM ZLEM JSME PŘEDEŠLI ZLU O 2 ŘÁDY VĚTŠÍMU. Víte proč, na tom není ekonomicky Evropa, jako Česko, protože jsou tam takoví blbci jako Vy, kteří neumí myslet a neumí zavčas reagovat na měnící se situaci, obrazně, když Čechovi v autě vstoupí do vozovky chodec, tak těsně před ním zastaví, kdežto, když Vám vstoupí do vozovky chodec, divíte se, přejedete ho a zastavíte 5 m za ním.
Samozřejmě vůbec nepochybuji o tom, že by jste situaci ve fotovoltaice ,nevyřešili tak rychle a rozumně, jako česká vláda, protože vy blbci ani doposud nevíte vůbec, o co jde, zatímco, my již
máme problém 2 měsíce vyřešen a řešíme již jiné, vy jste doposud nepochopili, o co jde a dá se říci, že to není situace netypická.

My Vás blbci řídit nebudem, máte svoji hlavu, tak se snažte myslet
Češi díky bohu,nehodnotí lidi, podle společenských večírků, ani podle formální kompetence, podle typu vystudovaných škol, ani podle znalostí, nebo potvrzením vysokého IQ na papíře s razítkem, ale podle schopnosti vyřešit jim zadaný problém,

Myšlenka míru a vzájemné pomoci v Evropě, je krásná a její základy již jsou položeny, abychom však mohli být spokojení, musíme odstranit blbost a neschopné lidi z jejich struktur, nebudu vysvětlovat, proč tam ti lidé jsou a mohu říci pouze, že často překáží ve smysluplné práci tem ostatním, politika 20. Století se dnes stejnými postupy a technologií, dělat nedá.
Toť Vše

Autor: Mirek Fatrdla

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

TOPlist