Princ Harry se chce nechat vykleštit. Kvůli ochraně životního prostředí

Uveřejněno dne 27 srpna 2019 000 8:34

Princ Harry ukázal, že je opravdovou osobnosti, které záleží víc na naší planetě než na vlastních varlatech. Médiím sdělil, že chce mít kvůli ochraně životního prostředí se svou chotí max. 2 děti. „Pro záchranu světa se vzdám i svých varlat. Ještě jedno dítě a pak si je nechám ušmiknout. Bude to bolet, ale moje víra v klimatické náboženství mi pomůže. Budu trpět jako beránek Gretský za všechny hříšníky, kteří ještě stále používají plastová brčka a vydechují CO2. Greta budiž pochválena,“ pronesl se slzou dojetí Harry.

Harryho gesto ocenili eko aktivisté z celého světa a Greta mu dokonce poslala vzdušný polibek, který za pomocí speciálního přístroje nevyrobeného v Rusku zbavila CO2. „Princ Harry je úžasný. Až budu velká, tak si ho vezmu za muže. Přijede pro mě na bílém koni a pak mě drsně pomiluje,“ uvedla na svém Twitteru mladá Švédka, která prý už chodí čůrat bez doprovodu své sličné asistentky. Tiskové agentuře Fejk ňůs se podařilo zjistit, že na záchod sice už chodí Greta sama, ale zatím se ještě bez cizí pomoci nedokáže utřít. „Tuto informací nemohu potvrdit ani vyvrátit. Právě utírám Gretku na toaletě,“ sdělila nám její sličná asistentka.

Pár Harry a Meghan byl následně časopisem Time prohlášen nejvíc eko bio fair trade párem na světě. Úspěch však slaví i Česká republika. Na druhém místě totiž skončil český zpěvák Tomáš Klus a jeho manželka Tamara. Radost z celé té velké slávy kalí jen fakt, že Klus po skončení recepce podvedl svoji choť s Meghan. Informaci přinesl jako první britský bulvární plátek The Sun. „Cože…jaký The ZáSun? Nic takového neznám a nebudu se k ničemu vyjadřovat. Právě tvořím hudbu, která změní svět k lepšímu,“ sdělil nám Klus.

PS. Níže odkaz na knihu „Odhalujeme Putinovy lži“, kde najdete výběr těch nejlepších zpráv, které tu byly za cca 1 rok publikovány. S předmluvou Ladislava Jakla:

https://www.knihcentrum.cz/odhalujeme-putinovy-lzi

Zdroj

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

TOPlist