Gréta a kýbl exkrementů

Uveřejněno dne 2 září 2019 000 11:54
Gréta pluje jachtou s tatíkem Svantem a dalšími třemi cestujícími do New Yorku, aby mohla v září vystoupit na klimatické konferenci OSN.

Dalšími cestujícími jsou kapitán Boris, dokumentarista Nathan a syn monacké princezny Piere. Fšecko financuje německý realitní magnát Gerhard. Nejdůležitější na palubě je samozřejmě dokumentarista, pardon, druhý nejdůležitější – po hvězdě Grétě. Již jsme se dozvěděli, jak drsnou noc prožili, že kvůli počasí museli zvolit delší trasu a hlavně a především, kam posádka kaká. Čtenáři budou evidentně velmi podrobně informováni o úžasné cestě této statečné pětky, která za sebou nezanechá ani stopu, natožpak stopu jakéhokoliv prvku Mendeljevovy tabulky (i když, co ty pilulky na zvracení?), zcela jistě si užijí hurikánek, v záloze je nejspíš i románek s princem, poblinkají se a když bude nejhůř, úplně náhodou je zachrání loď plná dalších aktivistů vybavená veškerými technologiemi včetně operačního sálu, takový realitní magnát Gerhard má určitě všechno dobře promyšlené

Hnusí se mi, jak tato sebranka zneužívá popletené děvče. Diskutéři k článku https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/britanie-usa-jachta-doprava-plavba-more-ekologie-thunbergova.A190815_134841_zahranicni_lukase pozastavují nad tím, že holka bez jakékoliv odbornosti bude plácat svoje tlachy na odborné konferenci o změně klimatu, já se pozastavuji nad tím, jací odborníci se takové konference účastní, když už předem ví, že hlavním programem budou tlachy.

Jsem zastáncem změny přístupu lidstva k drancování přírody, neb změna klimatu je způsobená jak přírodními procesy, tak lidskou činností. Nadutost a chtivost lidstva je nesmírná, ovšem jeho připravenost zabývat se a rozplývat se nad naaranžovanými příběhy také. Jak už historie prokázala mnohokrát, lidé nezkrotnou dojetím, vesměs zkrotnou pouze pod tlakem teroru, tentokrát ten teror bude pocházet od samotné přírody a ono se to už vlastně děje.

Grétina plavba je výsměch realitního magnáta celému světu, taková reklama je pro jeho kšeft k nezaplacení.

Na závěr prosím, kakejte též do kýblu a jeho obsah sypejte ekologicky do vody, přispějete tím určitě k záchraně planety.

Zdroj

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

TOPlist