Proslulý klimatický šejdíř Al Gore je největším investorem do výrobce imitovaného pseudo-masa a těší se, jak si nahrabe na „ekologické“ kampani proti masu

Uveřejněno dne 3 září 2019 000 12:49

No, jako kdybyste to nevěděli! Zase se v tom objevuje on – je za dalším šmelinářským spiknutím k hrabání prachů z boje za záchranu planety.

Al Gore je připraven si nahrabat další miliony ze zprávy Institutu světových zdrojů o nutnosti omezit konzumaci masa, neboť ta mu určitě pomůže nafouknout profit, když se shodou okolností těsně před touto kampaní stal výrobcem umělých masových náhražek – zrovna se totiž ukázalo, že těsně před současnou anti-masnou kampaní do tohoto průmyslu mohutně investoval!

CNN nedávno referovalo o tom, co ve své zprávě vybádal neziskový globální výzkumný Institut světových zdrojů (WRI). Jeho 568 stránková zpráva zvaná „Vytvoření trvale udržitelné potravinové budoucnosti“ doporučuje, kromě jiných děsivých kroků, aby se jedlo méně hovězího kvůli záchraně planety.

A keťas Gore má shodou okolností zrovna spolupředsedou WRI svého člověka – dávného spolu-šmelináře

Ale podle S__ na vlákně Twitteru (viz níže) je spolupředsedou WRI David Blood. „David Blood je bývalý manažer aktiv u Goldman Sachs, který s Al Gorem financoval fond Generation Investment Management, ano, s tím Al Gorem,“ píše S___ pod bodem čís. 3.

  1. Takže, když jsem byl zvědavý, odkud se vzal ten náhlý tlak na omezení konzumace masa, zvláště hovězího, tak se mi ukázalo, odkud vítr fouká, proto jsem trochu v tom vláknu pátral:

-S___ (@_S70DD) 4. Srpna 2019

Ona totiž ta vědecká výzkumná zpráva teď už čím dál více vypadá jako podvrh vědy fungující jak nástroj střižený na míru posílení průmyslu vyrábějícího pseudo-maso jako v někdejším Funesově filmu Křidýlko nebo stehýnko, a v tomto průmyslu je zvláště velkou firmou Beyond Meat.

Největším investorem do Beyond Meat je Kleiner Perkins

Ten investiční fond Generation Investment Management představuje hlavně Kleiner Perkins a bývalý viceprezident Al Gore v něm byl jedním z jeho partnerů a poradců.

A co teď dělá Kleiner Perkins? No, ukázalo se, že je největším investorem do Beyond Meat, jak ukazuje bizjounals.com. Beyond Meat je v Los Angeles sídlící výrobce továrně zhotovovaných náhražek za maso ve stylu Křidýlko nebo stehýnko, který v roce 2009 založil Ethan Brown. Toto eseróčko se ale před současnou proti-masovou světovou kampaní náhle v květnu stalo veřejnou akciovou společností a během několika týdnů se jeho hodnota zečtyřnásobila.

Ano, Al Gore je partnerem a poradcem Kleina Perkinse velko-investora do Beyond Meat a spolu s ním si nahrabe miliony, pokud budou vlády omezovat konzumaci reálného poctivého masa a nutit občany, aby se uchýlili ke krmivu z pochybných podvrhů za maso.

Kdyby se ta zpráva vzala vážně, tak by Institut světových zdrojů podpořil Gorovu šmelinu, co má pomoci s rychlejším přechodem na chemoprodukci krmných klihů, které mají pod nátlakem vlád vytlačovat z trhu poctivé maso.

Podle S__:

Všechen ten humbuk: „Potřebujeme omezit konzumaci hovězího, abychom zachránili planetu,“ a další povídačky pocházejí z Institutu světových zdrojů, jehož spolupředseda je partnerem ve firmě, která kolaboruje s hlavním investorem v Beyond Meat a jeho spoluzakladatel a partner je v ní hlavním investorem.“

Takže zase jen další pochybný šmelinářský komplot, který představuje hrubý střed zájmů a porušení podnikatelské etiky, tudíž ve skutečně tržním prostředí je třeba ho vyšetřovat.

Al Gore přispěl do zprávy o konzumaci masa, spolu s čímž vkládal ohromnou sázku do společnosti na výrobu podvrhů za maso. Image: cropped here M4GW.

Zdroj

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

TOPlist