Zakladni principy Větvizmu-Gretenyzmu

Uveřejněno dne 19 září 2019 000 13:51
Dneska je užasna doba. Kdysik davno, ještě před vynalezem knihtisku bylo na světě procentualně stejne množstvi idyjotu tajak dnes. Ale vědělo o nich enem blizke okoli a zbytek světa se tym netrapil. Dneska je temu jinak.

Když stary Gutemberk vynalezl knihtisk, knižky byly drahe, lidi neuměli čitat a tych, keři uměli psat, bylo tež enem par. Jenže pak v 17. stoleti kdosik vynalezl noviny, v 18. stoleti tisk vyrazně zlevnil a naraz se našlo plno idyjotu, keři začali psat a publikovat ty svoje kokotiny. A naraz se aji člověk na druhe straně světa mohl dozvědět, že jste idyjot. A už to nebyl problem enem pro rodinu idyjota a jeho okoli, už to byl problem pro cely svět.

Jednim z prvnich opravdu velkych arciidyjotu byl jakysik Marx, placeny agent rakuske tajne policie, kery diky levnemu tisku rozšiřil po celem světě svoje zvrhle dilo Komunystycky manyfest. Takych zvrhlych kokotin od te doby vzniklo mnoho. Darwin napsal, že bily chlop pochaza z opice, Trocky napsal, že je třeba se denodenně vraždit ve formě permanentni revoluce, Mao napsal o kulturni revoluci a mohli byzme pokračovat stovkama připadu, kdy jakysik arciidyjot napsal jakusik kokotinu, založil ju na vědeckych zakladech (to je duležite, abyste přesvědčili lid celeho světa, že idyjot nejste vy, ale oni) a diky levnemu sdileni informaci ju rozšiřili po celem světě.

Dnes je situace o to horši, že psani je v době internetu uplně zadarmo a možete psat jakukoliv kokotinu, však se podivejte na každodenni dyskuze pod světovyma člankama. Dnes se o tom, že ste idyjot, lidi po celem světě dozvidaju skoro onlajn.

To ale neni problem, že lidi možu zadarmo psat ty svoje kokotiny. Temu se řika svoboda. Bo popravdě řečene nikdy nevite, jestli na te kokotině neni kusek pravdy. Pruser ovšem nastava, když se najde jakysik idyjot, kery tu vašu kokotinu zebere, začne ju vychvalovat a realizovat v praxi. A tak vznika Marxismus-Leninismus, Darwinystycke pojeti meněcennych ras, nacionalni socializmus, internacionalni socializmus, multynacionalni socializmus atd. Všimněte si, že všecky hlasaju, že su postavene na vědeckem zakladě.

Fčil vam ukažu, že vymyslet taku teoryju postavenu na vědeckem zakladě dokaže kdejaky idyjot. Vsadim se, že aji vy se zamyslite a řeknete si, kura, na tym cosik je, ten chlop ma pravdu. Pojďme na to:

——————————————————

Přičiny sucha v Česke republice

Klimatycke změny na celem světě dosahuju katastrofickych rozměru. Lidstvo vidi na vlastni oči rychlost devastace, ale přesto neni schopne nic robit a podřezava si pod sebu větev. Vědci z Unyverzity Karlovy, fakulty negatyvnich klimakteryjalnich změn ziskali s přispěnim bruselkych grantu a norskych fondu dukazy o přičinach katastrofickeho sucha.

Extrapolaci vyvoje problemu s nizkym stavem vody nad česku kotlinu přišli na zajimavu korelaci, kdy prvni znamky sucha se kryju se stavbu prvnich větrnych elektraren okolo našich hranic. Pustili se do teto zajimave hypotezy a zjištěna fakta su hroziva.

Enem v rokach 1996-2016 bylo v okoli českych hranic postaveno 27.342 větrnych elektraren s kumulovanym vykonem 1.514 GW (gigawatt pro ty hlupe). Na prvni pohled neni patrna suvislost se suchem, ale bohužel, neni temu tak. Jelikož vědci znaju mnoho zakonu, uvědomili si, že na zakladě zakona o zachovani energie je třeba tuto silu odněkud zebrat. Ano – je to ze vzduchu.

Pokud dodate energii o vykonu 1,514 GW do eletrycke sitě, tych samych 1,514 GW musite odebrat větru (neberme nyni v uvahu ztraty). Naraz bylo všem vědcum Unyverzity Karlovy jasne, čemu tak u nas malo fuka a tym padem aji malo prši. Vydali se do mist okolo českych hranic, kde su tyto zrudne stožary s vrtulama postavene a přivezli fotograficke dukazy. Bujna vegetace v okoli větrnych elektraren a naprosta poušť za nima dokazala, že pokud se nezbavime větrnych elektraren, čeka nas hladomor a vymřeni osmdesati procent naroda. Položme si otazku – toto zme chtěli? Chceme pro dobro elektrarenskych mafii zničit tento narod? Neni lepši popíliť ty stožáry?

PS: Obrazky su majetkem autora, kery se osobně učastnil vědecke vypravy českych unyverzitnich špiček, dokumentujici škodlive dopady větrniku na životni prostředi

——————————————————-

Tak toto byla ukazka vědecke kokotiny, nazyvejme ji třeba Větvizmus. Někdo se usměje, někdo zamysli, někdo si pomysli, že autor je idyjot. To všecko je v pořadku. Pruser nastava, když jakysik greten začne tuto teoryju rozšiřovat v dyskuzich a novinach a webach po celem světě, robit na to nesmyslne tema konference, nutit medyja, aby o tom denně informovala a vyhazovat z roboty ty, keři s vašu kokotinu nesuhlasi.. To už ovšem neni obyčejna kokotina, to už je praktycka realizace Větvizmu, nazvěme ju tedy Gretenyzmem…

A to si pište, že pokud by se našly zdroje, tak na zakladě Vědeckeho učeni Větvizmu-Gretenyzmu zme schopni rozvratit cely svět.

A to si pište, že zdroje jsou…

Ladik Větvička, zakladatel a hlavni ideolog Větvizmu-Gretenyzmu, Göteborg/Brusel/Praha

Zdroj

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

TOPlist