Klimatičtí alarmisté s podporou kanibalismu totálně přišli o rozum!

Uveřejněno dne 1 října 2019 000 12:48

Aktivismus v oblasti změny klimatu zašel příliš rychle z plastových brček po Hannibala Lectera. Pokud byste si před několika týdny pomysleli, že klimatický alarmismus přeskočí ze zákazu plastových brček na směrnice proti tomu, aby děti propagovaly doslovný kanibalismus, znělo by to jako směšný nesmysl. Ale je to tady.

Několik autorů argumentovalo v článku zveřejněném deníkem Newsweek, že lidé by mohli v budoucnu prolomit své nepříjemné tabu kanibalismu.

„Předpokládáme, že bychom se mohli v případě potřeby přizpůsobit na lidské maso,“ napsali akademici. „Někteří filozofové argumentují, že pohřbívání mrtvých by mohlo být v souvislosti s bojem proti světovému hladu zbytečné – ale na stole je mnohem více alternativ, než je hromada lidí“.

Jakoby tato zdánlivě malá podpora konzumace lidského masa nebyla dostatečně hrůzná, švédský vědec minulý týden také obhajoval využití kanibalismu, aby pomohl omezit změnu klimatu.

Vědec Magnus Söderlund uvedl, že lidé by měli překonat „konzervativní“ tabu proti kanibalismu, protože to může být nezbytné pro naše přežití, jakmile změna klimatu zdecimuje planetu. Ano, čtete to správně. Měli bychom být v pohodě se navzájem jíst, protože to někdy může vyžadovat klima.

Nicméně, dokonce i on sám se zdráhal při uplatnění své vlastní doktríny. V odpovědi na otázku, zda on sám by jedl lidské maso, Söderlund odpověděl: „Cítím se trochu nerozhodně, ale ne abych se cítil příliš konzervativně…Musel bych říci…byl bych otevřený alespoň to ochutnat.“

Existuje tedy několik možností. Autoři Newsweeku a tento ubohý zavádějící vědec si myslí, že tato nadsázka vyděsí lidi, aby omezili svou uhlíkovou stopu, což rozhodně nebude fungovat, nebo skutečně věří jejich vlastní teorii a myslí si, že obavy z planety převažují nad základními lidskými principy důstojnosti s morálky.

Toto je ještě děsivější, než obě interpretace. Jak napsal kritik Sonny Bunch pro deník Washington Post, environmentalisté předvádějí na obrazovkách skvělé darebáky, protože jejich údajně benevolentní machinace jsou navrženy tak, aby omezovaly nebo dokonce poškodily naše životy.

Problém změny klimatu, jak závažný může být, nevyžaduje ničení norem a mravů. Přesto se aktivisté v oblasti klimatu rozhodli využít rostoucí globální teploty jako výmluvu k tomu, aby požadovali falešnosti na všechna svá údajná přání ohledně úspory klimatu.

Zdroj

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

TOPlist