O Grétě – marxismu – globálních procesech – (sebe)likvidaci liberálně buržoázní společnosti

Uveřejněno dne 1 října 2019 000 12:50

„Chci, abyste panikařili“, prohlásila Greta. T.. Politici a další poslechli. V Británii vyhlásili stav klimatické nouze. Papež žehná Grétě: „Bůh ti žehnej a pokračuj ve svém díle“, prohlásil. Politici padají před Grétou na zadek. Gréta je všude. Studenti stávkují v Evropě za klima.

Gréta byla navržena na Nobelovu cenu. Jak je možné, že ti samí politici a elity kteří tvrdí, že občané EU jsou nekompetentní rozhodovat o důležitých věcech, poslouchají 16-letou autistku, jakoby to byla panna Orleánská? Připadá vám, že se svět zbláznil? Tak to úplně není. Nezbláznili se, jen jedou dle programu. Nejde zde vůbec o žádné globální klima. Klimatu opravdu neporučíme a ani větru a dešti. Tak o co tady jde? Bez pochopení toho, že existuje něco jako globální politika a globální procesy to nejde uchopit. Proto tento proces zasadíme do rámce globální politiky.

První věc: „Nepanikařte“. Panika je ta nejhorší možná reakce na skutečné či domnělé ohrožení. Panika mívá často tragické následky.
Vezmu to trochu od lesa. Liberálně buržoázní společnost, nebo chcete-li liberálně kapitalistická společnosti, je určena k likvidaci. (Neo)liberální společnost spustila v sobě samé sebelikvidační mechanismus. Liberálně buržoázní společnost přijala za své neo-marxismus, ruzné LQBTIXZ hnutí, boj za „práva menšin“, boj proti tradiční rodině, proti tradičním hodnotám. Proč se tak stalo? Proč jsou likvidovány nosné pilíře této společnosti? Není náhodou marxismus v opozici proti kapitalismu? Na první pohled ano, ale ve skutečnosti není. Jde pouze o předstíraný dialektický boj protikladů. Obě ideologie (systémy) pochází ze stejné dílny, z dílny Globálních elit GE, či chcete-li Globálního prediktoru GP . Marxismus jako systém byl vybrán GE jako nástroj globalizace a systém, pod kterým se má globalizace provést. Jedná se pro GE o ideální systém, kdy přístup ke zdrojům budou mít sami neomezený a sami ho mohou kontrolovat, ovšem populaci bude spotřeba určována a řízená. Marxismus nikam nezmizel. Realizuje se, ovšem má nyní jiná záda, po kterých šplhá. Světová permanetní revoluce pomocí dělnické třídy se nezdařila. Marxisté si našli jiná záda po kterých šplhají, proto dnes hovoříme o neomarxismu.

Krátká exkurze. Učení Karla Marxe (syn rabína) začal šířit jistý V.I. Lenin, který se podepisoval mimo jiné i jako Jacob Richter. Lenin vyzbrojen tunami zlata a financemi ze Západu přijel dělat marxistickou revoluci do Ruska. Marxismus byl do Ruska importován. Lev Davidovič Bronštejn (alias Trockij): „„Co je však náš vztah k revoluci? Občanská válka je nejtěžší ze všech forem války. Je nemyslitelná nejen bez násilí proti druhořadým figurám, ale podle současných metod se to neobejde bez zavraždění starých mužů, starých žen a dětí … Neexistuje nepřekonatelné vymezení mezi „pokojným“ třídním bojem a revolucí. Každá stávka ztělesňuje v neexpandované podobě všechny prvky občanské války“. Připomíná vám to něco. Něco co se děje v Evropě?

Je teď jasnější o čem skutečný marxismus-trockismus je? Revoluce se sice v Rusku zdařila, ale díky jistému pánovi, který je označován za zločince typu Hitlera, byl marxismus vyplivnut z Ruska zpět a světová revoluce se nezdařila. Proto Stalina nenávidí. Poté co byl marxismus „vyplivnut“ z Ruska začal pracovat intenzivně v místě zrodu. Cíle se nemění, jen prostředky se mění. Diktarura proletariátu nevyšla. Vyjde diktatura menšin? Papež prohlašuje, že je marxista. Junker odhaluje sochu Marxovi. Modla „naši konzervativní pravice“ (Top09) Dalajlama prohlašuje, že je marxista. V EU a na „Západě“ všechny důležité instituce obsadili marxisté. Začalo to právě v těch 70-létech na Univerzitách v „Západním“ světě.

Liberálně-buržoázní společnost byla uměle držena globálními elitami jen z toho důvodu, že bylo třeba nejdříve rozložit SSSR. Od sedmdesátých let prudce letí nahoru spotřeba na Západě. Je třeba ukázat, že Západ je úspěšnější. Hromada zboží, spotřeba, neomezená spotřeba, pokud máte peníze. Čím byla dříve omezována spotřeba? Ve stavovském uspořádání to bylo jasně dáno. V kastovním systému je to taky jasně dáno. V liberálně-buržoázní společnosti je spotřeba omezena jen penězi. Pokud na to máte, můžete si nechat naservírovat na stůl cokoli, můžete sežrat klidně celou planetu, když zaplatíte příslušný obnos.

Proč pracují liberálové na své vlastní likvidaci? Proč si sami řežou větev tím, že rozkládají společnost a vítají migraci? Příchozí nemají pochopení pro jejich výstřelky. Ti, které liberálové vítají, budou jejich kati. Odpověď je jednoduchá. Ožralovi taky nevysvětlíte, že další a další panák do jeho hrdla ho skolí. Naprogramovaný biorobot klidně zahájí sebedestrukci.

A teď zpět ke „klimatické panice“. Proč nezačít mladou generací? O klima nejde. Jde o přípravu další generace, že je čeká radikální omezení jejich spotřeby. A čím nejlépe to odůvodnit? Katastrofickým scénářem. Globální elity si chtějí pro sebe šetřit zdroje a k ovládání a dobrovolnému přizpůsobení mas je vždy nejlepší nějaká ideologie. Rozum stranou. „Panikařte“. Pak se dobrovolně podřídíte „řešení“ k odvrácení „klimatické hrozby“.

Před několika dny vyšly novinové články, kde se píše, že podle údajů Světového fondu na ochranu přírody (WWF) Evropané (EU), byť jich je jen sedm procent z celé populace Země, spotřebovávají dvacet procent přírodních zdrojů planety. Loni uveřejnila tato agentura statistiku, že USA tvořící pouze pět procent populace planety, spotřebuje padesát procent zdrojů. Ta čísla jsou i pouhým okem jasně nadnesená. Ale ne nadarmo se tohle šíří v infoprostoru. Faktem ovšem zůstává, že liberálně-buržoázní společnost, kde je důraz kladen na spotřebu omezenou jen množstvím peněz, sežere tuto planetu velmi rychle.

Když proběhla u nás „sametová revoluce“ čekali jsme, že se připojíme ke svobodnému Západu. Mnozí už zjistili, že to byla iluze. Nic takového neexistuje. Jen iluze, umělé PR. Komercializováné Nic. Západ už dávno zdegeneroval díky vítěznému pochodu marxistů-trockistů od Univerzit napříč všemi institucemi. Udržovat tuto iluzi „svobody a prosperity“ bylo nutné jen do pádu SSSR. Od té doby už se Západní elity netají svým socialismem-marxismem, svým plánem nahradit zhýčkané a přežrané obyvatele s vysokým standardem života importem populace z Afriky a muslimských zemí, kde jsou zvyklí na mnohem nižší standard spotřeby. A liberálové pracují dál na své zkáze. Mnozí si totiž myslí, že budou patřit k té vyvolené elitě, které se omezení spotřeby nebude týkat. Hlupáci!

Hluchému nevysvětlíš, slepému neukážeš, ale můžeš se o to snažit. S idiotem se nedohaduj, obrátí vše proti tobě, odejdi a nech ho.
Jsme ve válce. Bojujeme o budoucnost. O tu malou naději, že je šance žít lidsky. Nejlepší zbraní jsou informace a metodologie. Studujte Koncepci společné bezpečnosti a Dostatečně všeobecnou teorii řízení.

Zdroj

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

TOPlist