Martin Armstrong: První zákon o čistotě ovzduší byl z roku 535, ale boj za klima je jen další pokus o nastolení Marxismu

Uveřejněno dne 2 ledna 2020 000 9:23

Podle mě, nám celá ta propaganda o tom, jak jsou lidé odpovědní za změnu klimatu, vnucuje, že klima je nějak statické a vůbec by se bez lidských aktivit neměnilo. To pak může dělat palcové novinové titulky a lákat mládež, aby vedla stávky a pochody proti kapitalistickým institucím s požadavkem na jejich zrušení. Avšak jakákoliv nezaujatá revize skutečné historie nám odhalí šokující fakt, že klima se měnilo VŽDY, a také to, že klima byl hlavní silou hýbající civilizací podle modelu ekonomické důvěry.

Vždy, když v té klimatické proměnlivosti přišla teplá období, tak civilizace expandovala, a spolu s ochlazením přicházely civilizační kolapsy. Rovněž prostá korelace mezi historickým počasím a chorobami nám také ukazuje velice silný vztah. Když přijde období globálního ochlazení, tak to jsou nemoci na vzestupu a přijdou ty nejhorší morové rány. Když se ochladí, přijde neúroda, přinese podvýživu, oslabené imunitní systémy lidí z nich pak udělají snadnou kořist moru.

Ovšem dnes nám boj proti globálnímu oteplování vyrostl do nového náboženství, které zneužívají komunisté a socialisté, aby konečně zabili Průmyslovou revoluci a převzali do rukou redistribuci bohatství. Zvednutí daní celému světu je JEN čistým TRESTEM – žádný program na zvrácení klimatické změny neexistuje – žádný zázračný stroj na to není. Kdokoliv, kdo opravdu k věci přistoupí vědecky, se musí podívat na historická data o teplotách, aby spatřil, že civilizace vždy prosperuje, když se oteplí, a hroutí se, když se ochladí. Ale především, že klima se VŽDY měnilo.

Roku 61 Seneca Mladší (4 před Kristem – 65 našeho letopočtu), filosof, státník a poradce císaře Nera, který mu nařídil, aby spáchal sebevraždu, o znečištění v Římě napsal.

„Sotva jsem se ocitl mimo tu tíživou atmosféru města Říma a pryč od čadících kouřů od ploten, které se všude valí spolu s mraky popílku, pryč od všech těch jedovatých výparů, které si nahromadili ve svých interiérech pokaždé, když se do toho pustili, tak jsem si vždy všiml, jak se mi změnila kondice.“

Také znečištění procházelo svými cykly, ale celý ten nesmysl s Globálním oteplováním nám podsouvá, že je to jen to období po Průmyslové revoluci, které ohrožuje planetu, a že podle posledního zábavného představení AOC v Kongresu do 12 let vyhyneme. Nízko se držící a nerozptylující znečištění začalo být v tehdejším hlavním městě Římské říše Konstantinopoli tak hrozné, že císař Justinián I (527-565) dokonce zavedl první známý Zákon o čistotě ovzduší.

Císař Justinián první roku 535 vyhlásil důležitost čistého vzduchu za právo dané zrozením – tedy vlastně za to, čemu teď říkáme základní nezcizitelné lidské právo.

„Podle zákonů přírody jsou tyto věci pro lidstvo společné –  vzduch, tekoucí voda a moře.“

Vždy tu bylo znečištění. Když začaly hořet lesy zapálené bleskem, uvolňovaly CO2. Vulkány uvolňují CO2. Rostliny a stromy pak CO2 potřebují k přežití. Takový je prostě božský mechanismus, jak země funguje.

Celá ta záležitost s klimatickou změnou se stala jen maskovacím prostředkem pro konečnou konfrontaci mezi levicí a pravicí. Je to právě ta záležitost, s jejíž pomocí má být zničena Západní společnost, aby mohla do ohromných výšin vyrůst moc vlády a těch, co s její pomocí chtějí urvat více peněz a moci. Ti aktivisté, kteří to ve skutečnosti řídí za oponou, jsou prostě Marxisté, kteří jsou odhodláni znovu rozběhnout fungování komunismu.

Zdroj

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

TOPlist