Spoluzakladatel Rebelie vyhynutí říká, že ty klimatické protesty jsou o skoncování s heterosexualitou jako s „normálem“

Uveřejněno dne 3 března 2020 000 10:27

Už přiznává, že „to není o klimatu.“ Spoluzakladatel Rebelie vyhynutí (Extinction Rebellion) píše, že ty klimatické protesty „nejsou o klimatu“, nýbrž ve skutečnosti jsou o svržení Evropské civilizace a o skoncování s ideou, že heterosexualita je „normál“.

Počkejte, tak o čem to vlastně je?

Stuart Basden v rozvláčném článku pro časopis Medium nazvaném ‚Rebelie vyhynutí není o klimatu,‘ odhaluje, jaké jsou skutečné cíle této krajně levicové skupiny ekologistických aktivistů.

Basden tvrdí, že ač ty klimatické problémy existují, tak je stejně nejde napravit, a že toto hnutí by se mělo spíše zaměřit na stržení celého systému Západního kapitalismu (Čína, největší světový znečišťovatel, není zmíněna ani jednou).

Tvrdí, že „Evropskou civilizaci“ je třeba obvinit z šíření „krutosti“ a „násilí“ po celém světě prováděného v posledních 600 letech a z přinášení „mučení, genocidy, masakrů a utrpení do všech koutů světa.“

Pak uvádí ty nesčetné „sebeklamy,“ které je zvykem z této situace obviňovat, včetně „bílé nadřazenosti“, „patriarchátu“ a „třídní hierarchie“ (což je divné vzhledem k tomu, že většina protestujících z Rebelie vyhynutí jsou snobové z horní střední třídy, kteří toho moc nedělají kromě bordelu a znepříjemňování života pracující třídě).

„Takové ty sebeklamy o heterosexualitě jako o heteronormalitě, tedy propagace ideologie, že heterosexualita je ‚normální‘ a že ostatních projevy sexuality jsou deviantní,“ píše Basden.

Takže to není o klimatické změně, je to o skoncování s ideou, že heterosexualita je pro lidstvo výchozím biologickým nastavením, aby se rozmnožovalo.

Takže jasné.

Jen aby se to bralo správně, Basden na konci článku přiznává, že obtěžuje svoji vlastní rodinu, aby posílala reparace černým rodinám v Americe, které mají to samé jméno, aby je tak odškodnili za svoji vinu na otroctví.

Jak už jsme poukazovali dříve, obecná veřejnost Rebelii vyhynutí vehementně odmítá, což kulminovalo v dnešním incidentu, kdy rozzuření cestující odvlekli ze střechy vlaku bandu klimatických protestujících.

Paul Joseph Watson
PrisonPlanet.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

TOPlist