Elity už se ani netají tím, že chtějí zredukovat populaci! Záminka je již na světě

Uveřejněno dne 10 dubna 2020 000 11:26

Po celou dobu se elity pokoušely tajit před širokou veřejností své nekonečné nadšení pro kontrolu populace, ale teď už se to nesnaží ani zakrývat. V úterý byla v časopise BioScience zveřejněna alarmující nová studie, která obhajuje globální kontrolu populace jako jedno z řešení „klimatické nouze“, které čelíme. Tento dokument již podepsalo 11 258 vědců ze 153 různých zemí a otevřeně požaduje snížení počtu obyvatel naší planety. To byl vždy cíl pro kulturu změny klimatu, ale nyní se vyvíjí velký tlak, aby veřejnost věřila, že existuje „vědecký konsenzus“, že je to nezbytné.

Doporučuji si celou studii přečíst, protože je to v zásadě plán, kam chce elita v nadcházejících letech dotlačit lidstvo.

Aby však dosáhli svých cílů, musí nás nejprve přesvědčit, že hrozí planetární katastrofa, a v této studii nám autoři směle říkají „že planeta Země čelí klimatické nouzi“…

„Vědci mají morální povinnost lidstvo zřetelně varovat před jakoukoli katastrofickou hrozbou a říci jasně, jak se věci mají. Na základě této povinnosti a níže uvedených grafických ukazatelů jednoznačně prohlašujeme, s více než 11 000 signatáři a vědci z celého světa… že planeta Země čelí klimatické nouzi,” stojí v textu.

Zní to docela děsivě, že?

Jaká řešení tedy navrhují?

Studie rozděluje potřebná řešení do šesti základních uskupení…

Dopis se zaměřuje na šest klíčových cílů: nahrazení fosilních paliv; redukce znečišťujících látek jako je metan a saze; obnova a ochrana ekosystémů; pojídání méně masa; přeměna ekonomiky na ekonomiku bez uhlíku a stabilizaci populačního růstu.

Pokud to zní hodně jako „Green New Deal“, je to proto, že je to hodně jako „Green New Deal“.

Šestý „cíl“ mě nejvíce znepokojuje. Protože pravdou je, že nechtějí jen „stabilizovat“ globální populaci.

Podle studie musí být populace Země skutečně „postupně redukována“…

„Světová populace, která se stále zvyšuje přibližně o 80 milionů lidí ročně, nebo více než 200 000 denně, musí být stabilizována – a v ideálním případě postupně redukována – v soustavě, která zajišťuje sociální integritu. Existují osvědčené a účinné politiky, které posilují lidská práva a zároveň snižují míru plodnosti a snižují dopady růstu populace na emise skleníkových plynů a ztrátu biologické rozmanitosti. Tyto zásady zpřístupňují služby plánování rodičovství všem lidem, odstraňují překážky v jejich přístupu a dosahují plné rovnosti mezi muži a ženami, včetně základního a středního vzdělání jako globální normy pro všechny, zejména dívky a mladé ženy“ –  (Bongaarts a O’Neill 2018).

Ale pokud jsou lidé primárním hnacím motorem změny klimatu a pokud máme jen asi 12 let, než se dostaneme do bodu bez možnosti návratu, jak naznačila členka Sněmovny reprezentantů Spojených států amerických Alexandria Ocasio-Cortezová, bude „postupné“ snižování lidské populace stačit k uspokojení klimatické změny pro tyto fanatiky?

Pro ty, kteří skutečné věří v tuto příčinu, by neexistoval rychlejší způsob, jak tuto krizi otočit, než radikálně snížit počet obyvatel planety. Podle nich má každý z nás „uhlíkovou stopu“ a s rostoucí populací se krize změny klimatu zhoršuje. Logickým rozšířením tohoto myšlení by tedy bylo, že kdokoli, kdo najde způsob, jak výrazně snížit globální populaci, by doslova „zachránil planetu“. Pro vás a pro mě je představa o tom, že by umíraly milióny nebo miliardy lidí, naprosto děsivá, ale pro ty, kteří plně přijali tento šílený příběh o změně klimatu, by byl takový výsledek nesmírně žádoucí.

A samozřejmě kontrola populace byla posedlostí světové elity po velmi dlouhou dobu. Před popularizací „globálního oteplování“ a „změny podnebí“, ti na horním konci sociální pyramidy sní o dramatickém redukování svého stáda.

Zdroj

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

TOPlist